Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 19 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 17 ... LastLast
Results 121 to 140 of 363

Thread: FIFA 17

  1. #121 SP
    Junior Member pasar3's Avatar
    Da l-a 200kb/s viteza de download, apare varianta full pana reusim sa descarcam demo-ul.

  2. #122 SP
    Banned asperas's Avatar
    Parerea mea dupa ce am incercat acest demo:

  3. #123 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Mie-mi place. Am jucat doar 2 meciuri aseara, dar am ramas placut surprins. Animatiile sunt super ok, un pas foarte mare in fata. Portarii apara mai ok suturile ce erau gol 100% in FIFA 16. Si de data asta se vede o diferenta intre un jucator rapid si unu mai incet, la viteza 1 la 1.

    Sunt multe imbunatatiri, dar si cateva lucruri pe care le-au scos sau ignorat.

    Ce nu mi-a placut a fost faptul ca in "meciul" cu Alex Hunt, aveam de dat 1 gol cu el si cand am tras, sutul a fost deviat de portar (fff putin, in bara-gol) si a fost pus ca auto-gol. Ceea ce mi se pare aiurea.

  4. #124 SP
    Member stormhold7's Avatar
    Eu nu am reusit sa-l descarc aseara. In doua ore am abia a ajuns la 20%...

    Razvan, daca se vede diferenta intre un jucator rapid si unul mai incet, pentru mine nu e neaparat un lucru bun ... Sper sa nu fie ca la fifa 15, unde marea majoritate a celor care jucau FIFA F*T, isi cumparau extreme si varfuri cu pace cat mai mare, nimic altceva si alergau ca disperatii pe tot terenul. Nici asa nu e ok. Poate ca nici la FIFA 16 nu e tocmai normal, sa il ajunga aproape orice fundas pe unul ca Aguero sau mai stiu eu, dar nici ca la 15 .... Sper sa fie unde intre Poate reusesc sa ma joc si eu in seara asta.

  5. #125 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Am jucat si eu aseara doua meciuri.
    Ma asteptam sa arate mai bine dpdv grafic. PES sta mai bine la acest aspect in demo-ul sau, cel putin la cum arata jucatorii, dar cam atat.
    Ca si gameplay, mi se pare putin mai greu decat anul trecut, in sensul ca CPU parca se apara mai bine. Am jucat ambele meciuri pe professional.
    Jucatorii tai din atac parca de demarca putin mai bine.
    Overall mi se par mai multe schimbari in bine fata de precedentul Fifa, spre deosebire la ceea ce a fost intre Fifa 15 si 16.
    Parerea mea este ca, din pacate, nici anul acesta Fifa nu are concurent din punct de vedere al gameplay-ului, prezentarii jocului, comentariul, licentelor etc.

  6. #126 SP
    Member nerazzurr's Avatar
    Am jucat 4 meciuri..pare cel mai bun demo si probabil cel mai bun joc Fifa aparut pana acum..mi s a parut grafica inbunatatita,jucatorii facuti mai bine,fețe mai reale,gameplay inbunatatit..eu am vazut multe plusuri..sa vdm jocul full

    Trimis de pe al meu GT-I9505 folosind Tapatalk

  7. #127 SP
    Junior Member Adrianicn's Avatar
    Demo-ul imi aduce aminte de fifa 11. Ultimul fifa in care puteai pasa fluent fara a interveni tot felul de prostii precum first touch sau pozitionarea jucatorului ca la fifa 16. Acum merg toate pasele , x, triangle, r1 x,lobbed through balls. Jucatorii se demarca si nu dispar ca la fifa 16. Mingea nu mai sare din ei ca din coltul mesei. Daca nu vor schimba gameplay-ul cu un patch, arata destul se promitator. Grafica e ok,nu e extraordinara, dar dupa ceva timp de jucat, grafica nici nu mai conteaza, doar cu gameplay-ul vom ramane. Sper ca acest joc nu imi va ridica tensiunea ca fifa 15 si 16. Fifa 16 a fost cel mai groaznic joc ever, l-am vandut de prin decembrie pentru ca nu mai suportam.

  8. #128 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Am dat si eu cu piciorul (a se citi degetul) in basica virtuala, pret de cateva meciuri. Ce am observat pana acum:

    - Jucatorii au animatii noi in miscare si pozitionare. La fel si cand vine vorba de a face un tackling. Cumva, mi se pare total schimbat modul de tackling, si pe dificultatile superioare este destul de greu sa iei mingea cu un standing tackle simplu la jucator sau chiar si cu presiune de grup. Te invarti mult pe langa ei pentru ca exista protejarea asta noua a balonului(era si inainte, dar acum e pe steroizi) care va fi OP in online.

    - AI-ul face multe alergari bune, la intalnire, se arata la pasa. Este un pas in fata.

    - Noul mod de executare a cornerelor, penalty-urilor si loviturilor libere este destul de bun. Iti da o senzatie de libertate de exprimare, ca sa zic asa. In sfarsit poti sa dai o scarita la penalty altundeva decat pe centru.

    - Suturile de la distanta parca nu mai intra la fel ca in 16 cand stiai deja unghurile si puterea cu care sa dai sa fie sut sigur si periculos spre poarta, cu sanse mari de gol. Dupa ce o sa treaca ceva timp, lumea o sa invete si in acest joc cam care sunt pozitiile bune.

    - Despre portari nu pot sa ma pronunt, nu am vazut inca bug-uri grave, dar sunt convins ca in versiunea finala vor scoate multi peri albi. Am vazut si eu faza aceea cu un sut pe care portarul il pareaza oarecum cu antebratul, dar mingea se duce in poarta si e trecut ca autogol. Nu prea are sens, dar ma rog, nu este un capat de tara.

    - PACE. Inca nu pot sa imi dau seama daca va fi iar un festival al alergarilor (nu pe banda, pentru ca acolo e clar ca nu mai merge treaba). Se fac diferente intre jucatorii agili si cei mai putini agili. Au reusit oarecum un echilibru si poti sa depasesti alti jucatori atunci cand ai momentum si vii tare din spate sau faci acel speed dribble pentru ca apoi sa "demarezi" rapid, dar jocul nu te pedepseste cand te aperi cu un fundas ca Terry, spre exemplu. (cel putin acum, pana la primul patch)

    - Grafica alterneaza, cand se vede bine, cand parca sa vede cu blur. Imi arata transpiratia jucatorilor pe mufarina, si uneori se vede bine tinand cont si de iluminare. Sunt si momente cand fetele jucatorilor par foarte palide (Di Maria nu este chiar albinos, spre exemplu) si nu foarte diferite fata de anii precedenti, cu tot cu Frostbite-ul lor. Ca o nota suplimentara, nu stiu cum e pe Xbox, dar pe PS4 uneori se vede tot cu jaggies la margini si iarba nu este randata cum trebuie, are pop-inuri cand si cand.

    - Au reusit si cei de la EA sa faca acele tricouri de pe jucatori sa arate chiar a tricouri si sa se miste natural si atunci cand exista miscarea jucatorului, scrisul de pe spate sa aiba acel efect normal, nu intinderea aia hidoasa din toate celelalte titluri. (poate e de la Frostbite)

    - Oamenii din tribuna parca nu sunt asa spectaculosi, dar era de asteptat, ei zic in game
    footage, dar de fapt e "in game engine" si ti-au luat ochii.

    - The Journey nu am incercat, probabil in full game o sa incerc putin desi nu am asteptari mari de la el si probabil o sa fie doar un sezon (asa se zvoneste dupa ce au vazut oamenii lista de trofee)


    Este peste 16, dar asa am zis in fiecare an despre fiecare joc, ca este peste cel din trecut. Nu sunt total convins, dar probabil ca il voi lua. De couch co-op este intotdeauna bun, ca in online iti mananca nervii asigurat. Sunt curios cat o sa dureze pana scot primul patch si strica jocul pentru ca nu pot oamenii sa fuga cu Gelatu' ca prin branza.

  9. #129 SP
    Member bdevil's Avatar
    Am jucat si eu cateva meciuri. Ca si gameplay exista o imbunatatire destul de ok, cornerele sunt mai mult exacte, loviturile libere chiar pot lua efectul pe care vrei sa-l imprimi, nu mai sunt detalii lasate random ca la FIFA16. In rest cam atat. DEMO-ul este destul de zgarcit in experienta si pe mine unul ma interesa partea online destul de mult. Adica sa joc in lobby cu prietenii mei din lista, 2 vs 2, 3 vs 3. Nu m-a facut sa sar de pe scaun acest demo, poate doar jocul final daca se vor anunta noutati pe partea de multiplayer. Am inteles ca vor fi meciuri daily care te vor rasplati. Sper astfel sa se mai anime cupele alea bronze si silver in care nu mai gasesti adversari de mult timp in FIFA16. Ramane de vazut ce noutati vor mai aparea.

  10. #130 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Am jucat si eu câteva meciuri, nu m-a impresionat deloc, am fost la un prieten când am citit aici ca seamănă cu Fifa 11, jocul meu preferat din seria Fifa. Din păcate nu are nicio treaba, am plecat dezamăgit, nu îl cumpăr nici anul ăsta

  11. #131 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    De acord cu dant3 aici !

    Sent from my SM-G920F using Tapatalk

  12. #132 SP
    Member ragnarlodbrok23's Avatar
    Pentru mine acest joc pe partea de Online devine din ce in ce mai prost. Nu cred ca o sa il mai joc ca in anii trecuti. Probabil o sa il cumpar doar pentru a juca meciuri intre prieteni.

  13. #133 SP
    Member DiablQ's Avatar
    Sau The Journey cine știe,oricum fiecare cu părerea lui

    Trimis de pe al meu SM-A510F folosind Tapatalk

  14. #134 SP
    Member ragnarlodbrok23's Avatar
    The Journey este un MyPlayer Mode in care au adaugat o poveste. ( Chestie care in unele jocuri gen NBA2K era de acum 3 ani ) pentru mine este plictisitor, mai interesant e ProClubs.

  15. #135 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Mda...nush cat FIFA jucati cei care va plangeti de calitatea lui FIFA 17, dar pt mine, cu peste 100h in FIFA 16 si cel putin un meci pe zi in F.U.T. sau co-op, pot spune ca se observa o diferenta enorma, in bine, fata de FIFA 16 si nu numai.

    Pe partea de animatii, fizica balonului, noile lovituri libere/penalty-uri/cornere, jocul sta ffff bine, cu muuult peste FIFA 16.

    Chiar aseara am mai jucat 2 meciuri pe Legendary pe care le-am pierdut la penalty-uri, dar care s-au terminat 0-0 inclusiv dupa goldel goal. Mi se pare ca portarii sunt excelenti in multe faze, chiar daca inca au mici greseli.

  16. #136 SP
    Member ragnarlodbrok23's Avatar
    Pai asta am zis si eu atunci cand am testat Beta ul, e vizibil mult mai bun ca fifa16, care a fost o mizerie. Pe partea de Online insa, e trash.

  17. #137 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Pe partea de online nu ma pot pronunta din demo, pentru ca nu are aceasta parte. Dar de ce zici asta ? Ce e diferit de SP ?

  18. #138 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    In partea de Online (vorbesc strict de PRO CLUBS ca doar asta am jucat), in Fifa 16 iti dadea un avantaj semnificativ daca aveai o echipa slaba (cu 1-2 stele mai putin ca adversarul). Astfel in foarte multe meciuri, cand jucam cu adversari mai slabi ne bateau de ne rupeau pentru ca echipa noastra rata orice sut, nu alerga, gresea toate pasele, era o senzatie tare artificiala, generata de calculator (cine a jucat stie ce vorbesc), iar la aia de o stea le iesea absolut tot. Sper sa repare asta ca altfel o sa fie enervant.
    Eu nu am inteles de ce au mai facut si echipa cu rating (1-5 stele) daca efectul este total opus?!

  19. #139 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Fifa 16 nu mi s-a parut trash, dimpotriva, mie chiar mi-a placut mult. Il joc aproape in fiecare zi. Am incercat demo aseara si mi se pare peste Fifa 16, deci numai de bine. E day one buy for me. Pacat ca nu iti poti face tu caracterul pentru The Journey, era mult mai interesant asa.

  20. #140 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Mda, nush ce sa zic. Nu am pornit niciodata PRO Clubs. Doar F.U.T. si co-op (2 intr-o echipa vs alti 2 in alta echipa) si fff putin SP in FIFA 16. Si pe cat mi-a placut (de fapt am jucat din lipsa de altceva), m-a terminat psihic.

    Asa ca daca FIFA 17 aduce aceleasi imbunatatiri si in MP, ma declar multumit.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 19 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 17 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts