Wow, EA revine cu un story intr-un joc sportiv, dupa Fight Night Champion. Pare interesant![]()
Nu zic ca nu imi place, ba chiar sunt incantat ca baga ceva gen NBA. Dar sper sa nu se bazeze pe story-ul asta si gameplay ul sa fie mizerabil ca in 16...
E exact ce-mi doream de la FIFA, sa modifice modul Be a Pro si sa bage o poveste si alte detalii gen impresari si contracte.
Dar cumva, cred ca o sa avem doar povestea lui Hunter si nu o sa putem customiza jucatorul/numele/povestea. Dar tot e un prim pas.
In schimb, grafic nu e cine stie ce, pe noul Frostbite. Ma asteptam la mai mult realism pe iluminare si mai ales pe animatii. Dar nah...macar sa fi reparat problemele lui 16 si tot e bine![]()
Mai bine lasau prostelile astea si echilibrau gameplay-ul. Ca si content nu s-a putut nimeni plange pana acum, au cele mai multe echipe, jucatori, licente, etc etc, dar gameplay-ul chiar a ramas in urma fata de PES. Eu acolo sper diferente si modificari, desi anul asta am zis ca oricum iau FIFA. Oh well...
eu sper sa continue cu polish-ul pe animatii si sa pastreze gameplay-ul ca in ultimele iteratii, adica responsive.
Cat am ras:
https://youtu.be/a9i4LJ10kzM?t=27m56s
De la min 28 uitati-va.
speram ca, The Journey sa fie noul 'be a pro' dar va fi doar un mod, in plus, in fifa 17 .. sau ..![]()
Eu sunt multumit si de 16 :-)
Manager mode e complet zic eu .... nu trebe ceva mai complet !!! ai timp sa iti rezolvi problemele la club si ai timp si sa te mai si joci !!!
Sunt un jucator mai de moda veche ... daca o sa mai lucreze la grafica pentru mine o sa fie ok :-)
Bookmarks