Instalat, jucat 10 min, sters. Still garbage.
Ramanem la BO II in continuare, joaca mai multa lume ca acum cativa ani, cand a fost lansat
Sent from my iPhone using Tapatalk
Instalat, jucat 10 min, sters. Still garbage.
Ramanem la BO II in continuare, joaca mai multa lume ca acum cativa ani, cand a fost lansat
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dacă scot mw remaster separat am avea ce juca. Nici eu nu am rezistat mai mult de câteva meciuri.
Cu mana pe inima spun ca este cel mai prost multiplayer beta de call of duty pe care l-am jucat in viata mea. Pas.
Am reusit si eu sa joc azi un singur meci de TDM. Zic un singur meci, desi as fi vrut mai multe, pentru ca timpul de stat in lobby este, Alessandra "efectiv" Stoicescu, criminal. Si am incercat si alte moduri sa vad daca este la fel. Yup. Inteleg ca este BETA, dar sa te prezinti asa pe piata, mi se pare bataie de joc.
Despre joc, nu ar fi prea multe de zis. Arata rau, blur si parca se misca mai rau, comparativ cu ultimul BETA jucat pentru un joc COD (cel de anul trecut, nici nu stiu cum se mai numesc sau la ce numar au ajuns). Acela se misca si se vedea mai bine. Plus ca parea si mai distractiv, dar aici poate sunt subiectiv. A fost ciudat sa vad ca atunci cand omori un inamic, corpul incepe sa pluteasca. No gravity set to 1. That makes sense.
Mai ca imi pare rau de Iarba ca i-am luat un CD-key pentru un astfel de...joc. Poate cineva ar fi apreciat mai mult ca mine...
Stiau ei de ce nu vand separat MW remastered. Se vindea cu mult mai mult si se umpleau de rusine cu jocul lor dus in cosmos. Oricum, cred ca dupa ce vor vinde cat pentru 10 companii la un loc, undeva anul viitor, poate in primavara, o sa il scoata si separat. Mai iau un banut asa, mid-year.
Da, beta pt. Black Ops 3(cel de anu trecut) nu a avut probleme, pe langa asta a mai adus si cateva elemente noi....asta parca e o replica chinezeasca facuta pe vapor.
Am jucat si eu pt prima oara un COD de la MW2 si am de spus următorul lucru: waddafac?!?
Ce e asta? Asa au fost toate cod-urile din ultimii ani? Spawn kill, omori unu si vin 3 din spate, locurile unde te spawnezi nu au nicio logică, totul e haotic si fără pic de nuanță strategică. La asta s-a ajuns? Dezamăgitor de-a dreptul. Dar mai ca l-as lua pentru remaster, simt ca acolo o să-mi petrec mult timp în mp... asta dacă nu au f*tut gameplay-ul si în ăla.
Strategia e sa joci toate modurile ca TDM, apoi blochezi un spawn cu tureta iar in al 2-lea topai tu cu shotgun/smg.
Astia sunt jucatorii de COD care se plang ca Battlefield are harti prea mari si se oftica deoarece nu pot omora o echipa intreaga cu smg-ul.
Deap, de 4 ani e acelasi joc semi-penibil, se poate spune chiar de 6, dar macar alea au mai avut cate ceva.
Iar ultimele 3 jocuri sunt absolut identice, doar ca mai schimba o putere ceva la cate un operator, in rest absolut nimic nou.
Partea cea mai trista e ca la cati bani fac saracii tot nu s-au gandit si ei sa bage un server dedicat acolo. De lag compensation nu mai zic, ca e pus in blana ca orice rupt care joaca pe dial-up sa faca si el kills.
Ce bine ca Battlefield e foarte diferite de la 3 incoace.
Oricum, e amuzant sa auzi oameni care isi dau cu parerea despre un joc dupa un meci de beta.
Nu stiu, eu am jucat MW si MW2 sute de ore, those were great games, aveau logica, echipele se spawnau in capete opuse ale hartii si nu riscai sa fii omorat din spate decat daca impingeai foarte mult. Aici vin 5 pe tine din fiecare directie, zici ca jocul e facut dinadins in asa fel incat sa nu poti sa ai un killstreak mare decat daca campezi. Damn si chiar aveam si eu sperante ca o sa ma intorc la COD dupa o lunga absenta. Oh well, maybe next time.
COD este alt stil fata de BF. Trebuie doar sa te prinzi de rotatia punctelor de spawn, apoi devine distractiv.
Eagle, e exact invers. Jucatorii buni nu campeaza, aia care nu au habar sa joace campeaza. Cu modul asta rapid de deplasare e aproape imposibil sa campezi si sa faci killstreak, trebuie sa te obisnuiesti cu ritmul, sa cunosti hartile si sa inveti cum sa te misti pentru a juca bine.
La fel se intampla si in bf, vin 10 din toate directiile doar ca acolo inainte de a muri mai si fugi 2 min fara sa vezi pe nimen. Asta daca nu ti-ai dat spawn pe un coechipier si ai " norocul" sa mori instant.
Poiuyt, Titanfall 2 are un gameplay mult mai slab, controll-ul fiind mult sub asta din cod.
Blondutzu are dreptate, sunt doua jocuri diferite, fiecare cu stilul lui.
PS: Tot Overwatch are cel mai bun si mai complex multiplayer.
E din cauza hartilor, fiindca au prea multe cai de acces si intersectii, deaia e greu sa-ti dai seama de unde pot venii playerii adversi. Asta si spownurile nu sunt prea bine gandite din cate am observat. La COD-ul de anul trecut, BO3, hartile erau mai bine gandite cu 3 linii principale de traversare si cateva intersectii, era mult mai ok si deobicei puteai stii de unde vor venii adversarii, iar spownurile erau in general in cele 2 capete ale hartilor si cand erau inamici in ambele capete te spowna la mijlocul hartii in stanga sau dreapta. Mie mi s-a parut foarte bun BO3 de anul trecut in mp si a fost unul din putinele cod-uri ce l-am jucat vreo 3-4 luni online. Movementul era superb, armele foarte bine balansate, grafica placuta si hartile de mp foarte faine, asta in schimb mi se pare mult mai slab decat precedentul. Pacat, sper ca macar remasterul sa aibe un mp fun.
---------- Post added 04-11-2016 at 18:06 ----------
vedeti ca la MG e concurs
Concurs Call of Duty: Infinite Warfare
Call of Duty pay to play
https://www.youtube.com/shared?ci=6-H44h7P4-I
Sent from my EVA-L09
E un idiot omul ala, vorbeste doar chestii de hater.
IW+MW+season pass= 100usd nu 130 cum zice el
Chei pentru a deschide cutiile primesti si dupa fiecare meci, nu doar cu salvage(care oricum si alea le primesti).
Si pe langa toate astea, evident ca idiotul nu spune nimic de zombies, poate ma anunta cum as putea juca zombies in Titanfall.
Dar, evident, e la moda sa fii hater.
Nu chiar cică tre să faci grind nelimitat să obții acele arme si apropo mi se pare de rahat ca cele mai bune arme să fie doar în suply drop, apoi zice două lucruri în legătură cu Titanfall 2, că se oferă 3 dlc moca si faptul că, comunitatea de gameri de pe Xbox vor să boicoteze jocul pt că apare multi platform, cea ce îi dau dreptate când îi face idioții, nu sunt fan COD dar aș juca MW, însă nu pot să dau atâția bani doar pt asta.
Sent from my EVA-L09
Bai, eu nu am găsit să cumpăr chei cu bani, culmea ca nici prietenii care au jucat cu mine. Stiu ca la BO3 mergea sa bagi bani reali, aici nu am gasit. Am făcut 30 de chei, cam greu, dupa ce am ajuns lvl 15 si am băgat si Zombies. O sa vin cu un review azi.
Nu poti sa cumperi, dar cum spuneam si mai sus, e la moda sa fii hater, cum e la moda si sa dai share la toate rahaturile fara sa te informezi inainte.
Bookmarks