Project CARSOriginally Posted by SlightlyMad Studios
PS4, XONE, PC.
Project CARSOriginally Posted by SlightlyMad Studios
PS4, XONE, PC.
nicio tipenie de om, totul e mort. Nu inteleg oamenii astia, chiar sunt asa multumiti de ce fac cand e la fel ca alte 100 de jocuri lansate pana acum?
Exista urmatoarele nise in car racing games:
- Mainstream circuit simulator: Forza Motorsport si Gran Turismo acopera astfel toate platformele si n-ai cum sa le bati, deci n-are sens sa mai faci inca unul.
- Full circuit simulator: iRacing, can't get better than this, deci n-are sens sa mai faci inca unul.
- Open world arcade: Forza Horizon e rege, deci n-are sens sa mai faci inca unul.
- Street racing/story-based open world arcade: NFS deja tot bate la calul asta mort, deci n-are sens sa mai faci inca unul.
- Offroad racing: ai deja seria Dirt si Dirt Rally care acopera tot ce trebuie, deci n-are sens sa mai faci inca unul.
Asa ca de ce ai veni cu Project Cars 3 care e... neither here nor there? Ce nisa vrea sa atinga? Ce piata vrea sa ciupeasca? Pentru cine e jocul asta? Eu unul nu-mi dau seama. Singura categorie care este foarte subestimata si pare ca nimeni nu vrea sa se mai atinga de ea e aia umpluta de Driveclub si anume semi-arcade racing, non-open world. Classic, ca pe vremuri. Driveclub a fost beton nu doar pentru ca era BUN, dar si pentru ca nimeni n-a mai scos un racing game in nisa aia de la... f*ck, nici nu-mi aduc aminte. Masini stock, no tuning, "harti" liniare facute de mana care intotdeauna o sa iasa mai bine decat orice open world, mi-e greu sa inteleg de ce studio-uri cu pedigree si experienta continua sa faca lucruri care exista deja, pe niste piete deja saturate, in loc sa umple golul asta.
By RonanN1 in forum Console Club
By 573ph4n in forum Console Club
By cristachecri in forum Bazar Sony: Jocuri Console
By cRsRO in forum Bazar Sony: Console & Accesorii
By gabytro in forum Sony PlayStation 4
Bookmarks