As vrea sa aduc in discutie o chestie care ma "loveste" din cand in cand. Am un XBOX 360 si-l folosesc destul de rar, tocmai pentru ca nu prea am ce face cu el, in afara de jocuri. Da, stiu ca o consola e facuta pt jocuri, dar ma intreb - chiar nu se poate altceva ? Stiu ca XBOX 1 cu XBMC e al naibii de versatila - youtube, media player, etc. De pe XBOX 360 nu pot face nimic - as vrea poate sa fac internet browsing de acolo, poate cu un broswer "smecher" - 3D. As vrea sa pot intra pe Yahoo Messenger de acolo. Chestii simple, care merg pe orice PC. Chiar nu se poate ?

ce poti face pe o consola... hmmm.... pai in primul rand sa te joci, in al doilea rand sa te joci, cred ca mai poti sa te joci, daca vrei cu adevarat chiar poti sa te joci si sa nu uit pe o consola mai poti sa te si joci. for other things you have a PC. 
Ideea era alta, chiar am zis ca nu ma astept sa lucrez in 3dmax sau alte chestii similare, dar un browser acolo n-ar strica, ma joc juma de ora, max o ora, apoi ma plictisesc. Mai ma uit ce e nou pe marketplace si gata, am oprit consola. Nu e pacat ?

Bookmarks