Buna seara ,
Numele meu este Mihai , am 26 de ani si am aparut pe aici pentru a v-a ruga sa ma ajutati cu mai multe informatii sau ponturi in alegerea consolei si nu numai.
In trecut am fost un gamer impatimit sa zicem , insa odata cu trecerea aniilor..aparitia nevestei si a unui viitorcopil , viata iti reorganizeaza tot timpul .
Astfel intre munca si restul prioritatiilor am ales sa imi rezerv putin timp de relax .
Recent am vrut sa imi fac o configuratie pc , avand un buget de 3000 de lei insa am tras un ochii si pe la console , deoarece in copilaria mea zbuciumataintre pgl scoala si antrenamente .. am avut si o consola ps 1 ... pe care am vandut-o deoarece nu prea mai aveam timp de nimic insa mi-a placut deoarece imi dadea sentimente de deja vu referitoare la consola sega care am avut-o cand eram copil.
Asadar un amic la care ne strangem vineri seara ptr fifa pe un xbox 1 , mi-a recomandat alegerea unei console si daca nu ma descurc cu controlerul ( in afara de forza horizon si fifa controllerul ma bate puternic) , mi-a recomandat pe langa o consola alegerea unui adaptor cronus max , eagle eye .. ceva de genul acesta ptr tastatura si ptr sobolanul meu batran intitulat kinzu v2 black.
Astfel as putea sa fac si o mica economie banii care raman de la 30 de mil...sa se duca pe achizitionarea unui TV .
Initial ma gandeam la un ps3 , insa a fii modat nu este ceva esential ptr mine ptr ca la cat timp am sa ma joc,prefer sa am 3-4 joculete originale in cutiile lor si ori sa le schimb ori sa iau altele pe parcurs , un 150 de lei ptr un joc .. menit sa te relaxeze ... iti poti permite..deci asta nu ar fii o problema ,xbox 1 si ps 4 cica ar duce si niste jocuri pe care as fii vrut sa le incerc precum dying light sau rainbow six siege assasin creed unity..thief 4 .. care ptr ps3/xbox 360 vad ca nu exista disponibilitate insa daca tot bag niste bani in ceva sa se merite dpdv al durabilitatii , al performantelor , si avand in vedere ca sunt paralel cu acest subiect nemai avand tangente cu gaming-ul de cativa ani as aprecia ajutorul dvs in acest sens.
Pt xbox 1 , ori am fost informat gresit ori asa este si in cazul acesta nu m-ar incanta ideea in sine . Am inteles ca trebuie achitata o taxa lunara de 300 de lei ptr a putea juca jocurile online, nu tin neaparat sal e joc online ci in principiu imi doresc o consola pe care sa pot juca jocurile mai sus mentionate si ce ar mai aparea anul acesta si de preferabil sa imi pot conecta tastatura si mouseul deoarece in afara de jocurile pes / fifa / sau jocuri cu masini ... am probleme in folosirea controllerului.
Tin sa precizez ca toate aceste "schimbari" le fac cu ocazia de "casa noua" , acestea fiind spuse :
1)Ce consola imi puteti recomanda ?
2) Ce TV imi puteti recomanda ?
3) Ce parere aveti de acele adaptoare...functioneaza ?
![]()

intre pgl scoala si antrenamente .. am avut si o consola ps 1 ... pe care am vandut-o deoarece nu prea mai aveam timp de nimic insa mi-a placut deoarece imi dadea sentimente de deja vu referitoare la consola sega care am avut-o cand eram copil.

Bookmarks