Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 40

Thread: Lady GaGa - pareri

1. #1 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar

Lady GaGa - pareri

Banuiesc ca toata lumea stie cine e Lady GaGa, iar cei care nu o cunosc i-au auzit cel putin odata hiturile Just Dance sau Pokerface. Se pare ca aceasta noua aparitie pe scena muzicii internationale a impartit fanii muzici in 2 parti, cei care o adora pentru stilul tonic si sound-ul modern si cei care o urasc pentru atitudinea ei si pentru aspect.
    Mie unul imi place de ea, nu intr-atat de mult incat sa imi pun postere pe pereti cu ea, dar e o aparitie cum n-a mai fost pe scena de pe vremea cand Maddona lansa videoclipul Like a Virgin. In afara de aspectul ei fizic, care nu inteleg de ce ar trebui sa fie un impediment, ne nastem cum ne nastem nu ii pot reprosa nimic. De la look pana la sound, totul i se potriveste de minune, iar atitudinea ei flashy si lipsita de inhibitii nu dovedesc decat ca e o persoana caruia ii place viata si munca ei.

Voi ce parere aveti, va place sau nu? Trebuie sa aveti o opinie despre ea daca ati auzit-o macar odata.

Melodia mea preferata a ei: Paparazzi

2. #2 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Dunno... imi place soundul, mai ales piesele mai putin comerciale (atm) precum Eh eh sau Boys boys boys. Celelalte piese parca au ceva... care ma atrage dar nu ma face sa ma identific cu sunetul...

3. #3 SP
    Senior Member huber's Avatar
    melodia mea prefereata:

4. #4 SP
    Junior Member Paranoia_Agent's Avatar
    Quote Originally Posted by Uziwood View Post
    Mie unul imi place de ea, nu intr-atat de mult incat sa imi pun postere pe pereti cu ea, dar e o aparitie cum n-a mai fost pe scena de pe vremea cand Maddona lansa videoclipul Like a Virgin.
    I'm sorry, what?
    Si cu Roisin Murphy cum ramane? Care e o aparitie mult mai misto pe scena decat Maradona, Lady Caca si orice alta fufeza de talia lor. Lady Caca e versiunea pentru retardati nefericiti dpdv muzical.

5. #5 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    "Lady Caca" cum ii zici tu, are o linie melodica foarte placuta si albumul ei nu numai ca a facut furori in intreaga lume dar a atins si niste cote de vanzari foarte ridicate. Dar ma rog, fiecare cu gusturile lor muzicale.

6. #6 SP
    Quote Originally Posted by Laurentiu View Post
    a atins si niste cote de vanzari foarte ridicate
    Excuse me dar ce treaba are cantitatea cu calitatea?

7. #7 SP
    Quote Originally Posted by Paranoia_Agent View Post
    Excuse me dar ce treaba are cantitatea cu calitatea?
    Pai din ce cauza crezi ca se cumpara albumul?

8. #8 SP
    Din aceeasi cauza din care se cumpara si albumele lui 50 Cent sau Beyonce sau Rihanna sau Nicolae Guta...recte cauza "multi da' prosti".

9. #9 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Quote Originally Posted by Paranoia_Agent View Post
    Din aceeasi cauza din care se cumpara si albumele lui 50 Cent sau Beyonce sau Rihanna sau Nicolae Guta...recte cauza "multi da' prosti".
    Deci tot ce e underground e uber-cool ca pe aia nu-i cumpara nimeni mergand dupa logica asta.
    Inglorious Bastards a fost o porcarie de film pentru ca toata lumea s-a dus sa-l vada.

Nu zic ca nu ai dreptate, ci doar ca ai dreptate partial. Dar succesul unui cantaret/trupe are in spate si doza de talent.

"Cantaretii" precum Guta nu prea vand albume, ca tiganu pirateaza dar arunca cu bani la concert

Ontopic: eu nu cred ca are cu41e

10. #10 SP
    Member Cata25's Avatar
    Quote Originally Posted by Khan View Post
    Ontopic: eu nu cred ca are cu41e
    Nici eu nu cred asta. Mulți au aflat despre ea după ce a apărut "știrea" asta, deci nu m-ar mira să fi fost doar o chestie de publicitate.
    Oricum, din punct de vedere muzical nu prea e genul meu.
    Attached Images Attached Images c-oaie.jpg

11. #11 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Lady GaGa - pareri
    ...she's hot!

12. #12 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    poate e lady gogu ....si atunci ar fi he's hot

13. #13 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Parca isi facea un transplant de *****. Sau are deja ***** ? Nici nu stii ce mai inventeaza ( sau nu ) lumea si ce sa mai crezi !

Lamuriti-ma. In rest, cred ca e foarte sexy, si ca si tine Uziwood, cel mai mult imi place Paparazzi. Nu e cel mai bun video, dar canta cel mai bine acolo.

14. #14 SP
    Bun am lamurit si asta. Deci am cumparat Lady Gaga (dupa parerea mea canta foarte bine) si sunt prost. Iar dintre prietenii mei/prietenele mele au mai cumparat albumul (mai ales fetele ca le place muzica asta), deci si ei sunt multi si prosti. E buna mentalitatea asta. Inseamna ca dupa Lady Gaga urmeaza sa ascult Guta si Adi de la Valcea nu?! Geniala mentalitate si ma simt luminat

15. #15 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    si sora-mea are albumul pe care il asculta in fiecare zi la maxim, credeti-ma cand ajung acasa numai lady gaga am in cap si la baie incep sa fredonez melodii de ale ei

16. #16 SP
    Quote Originally Posted by Khan View Post
    Deci tot ce e underground e uber-cool ca pe aia nu-i cumpara nimeni mergand dupa logica asta.
    Doamne apara si pazeste-ne. N-am zis, maica, asa ceva. Departe de mine gandul asta. Dar cam 80% din ce iese azi prin mainstream e absolut oribil si oripilant. Si cam 70% din underground

Deci ramai cu 20% din mainstream si 30% din underground.

17. #17 SP
    Lady Gaga! -Wooo!

Oki.

După cum am zis și acum c�teva zile, am primit cadou de la o prietenă extrem, extrem, de stresantă și foarte, foarte vorbăreață (mai vorbăreață ca mine...) toate piesele (partituri pentru pian mai exact) ale lui Lady Gaga.

Am scanat/uploadat două din ele (�n caz că mai este lume pe forum ce știe c�nta la pian și dorește să le �nvețe/studieze):

18. #18 SP

Uploadez partiturile imediat.

---------- Post added 14-12-2010 at 01:52 PM ----------

19. #19 SP

Sună excelent!

La fel și astea două.

20. #20 SP
    Member weriwulf's Avatar
    OMG a inceput o adevarata febra cu Lady Gaga...cat despre mine, not my type, dar nu comentez mai mult de atat.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast