Da, stiam ca sunt 3 parti. Initial m-am gandit sa astept toate 3 partile, but is to hard, e ok si cu cele 2![]()
ps: huge fan LOTR here![]()
Da, stiam ca sunt 3 parti. Initial m-am gandit sa astept toate 3 partile, but is to hard, e ok si cu cele 2![]()
ps: huge fan LOTR here![]()
Pe 13 decembri va fi aglomeratie mare la cinematografe
Imi plac foarte mult filmele cu elemente din taramul fantasticului.
Pe langa The Hobbit sunt foarte nerabdator sa vad si 47 Ronin.
Explozii si explozii. Atat cred ca o sa fie filmul. In ultimii ani singurul sci-fi facut mai cu cap a fost Sunshine, dar si ala s-a dus naibii spre sfarsit.
Prometheus este un si-fi foarte reusit, si e posibil sa mai apara doua parti. http://www.theguardian.com/film/2013...d-ridley-scott
pe asta il asteapta careva ... ?la ce "bubaieli" si topoare in cap au fost in primul nu mai am rabdare
(cine nu a vazut prima parte o recomand, bataie nu glume cu Van Damme)
de la minutul 4 . se pune interesant - mic review - must see !
A inceput sa devina un cliseu toata treaba asta cu "hai sa facem filme cu/despre pensionarii care nu sunt gata sa se pensioneze". Dupa Expandebles, R.E.D, Last Vegas etc. Urmeaza sa apara un film numit Grunge Match cu De Niro si Stallone in rolurile principale... lipsa totala de imaginatie.
De Niro a facut Raging Bull si Stallone Rocky
Parca asta e filmul in care ei sunt 2 fosti rivali in ring.
Mi-ar placea sa vad cu ei o comedie care de fapt nu prea mai e comedie spre sfarsit. Dar nu in sensul sa moara vreo unul din ei in ring, ca asta ar insemna doar reclama gratuita si nimic altceva:
,,Ai vazut noul film a lui De Niro? -Pffff care, Meet the Parents 18? -Nu, ala in care moare la final intr-un ring cu Stallone -Hai sa luam bilete"
Stie cineva care e ordinea cronologica a filmelor: The Girl with the Dragon Tattoo? Nu mai inteleg nimic. Eu l-am vazut doar pe cel din 2011 insa acum cateva zile am aflat ca mai sunt 2 sau 3? The Girl with the Dragon Tattoo (2009), The Girl Who Played with Fire (2009), The Girl Who Kicked the Hornets' Nest (2009)...sau n-are legatura cel din 2009 cu cel din 2011?![]()
Sunt 4
- The Girl with the Dragon Tattoo - 2009
- The Girl Who Played with Fire
- The Girl Who Kicked the Hornets' Nest
+ cel din 2011 care e versiunea hollywood a primului film.
Din cate stiu eu, nu s-au anuntat inca continuarile pentru cel din 2011...
Quick reminder!Miercuri, 22.07.2015, apare filmul Pixels
la cinema <3 wooooooo! Let's gooo! (^^^)
woooooooo!
A reboot for 1995’s Xena: Warrior Princess is currently in development at NBC, according to a report from The Hollywood Reporter.
Originally a spinoff of Hercules, the reboot, which is being pitched as a “modern reboot,” is in very early stages of development at NBC and NBC Universal. While original executive producers Rob Tapert and Sam Raimi will return for the reboot, a search for a writer is currently in progress.
Un articol interesant:
Wow...uimitor. Unele filme sunt absolut mind blowing in ceea ce priveste CGI-ul - See What 11 Popular Films Look Like With and Without Their Visual Effects | Mental Floss
Bookmarks