M-am gandit sa deschid acest topic penrtu a ne recomanda filmele ce vor rula astazi. Stiu ca este obiceiul sa dau si un exemplu, dar pur si simplu nu pot sa dau un exemplu pentru ca este deja 22:00 si nu este nimic interesant la TV
M-am gandit sa deschid acest topic penrtu a ne recomanda filmele ce vor rula astazi. Stiu ca este obiceiul sa dau si un exemplu, dar pur si simplu nu pot sa dau un exemplu pentru ca este deja 22:00 si nu este nimic interesant la TV
de ce este un topic stupid? poate vreau si eu sa stiu daca este vreun film bun la tv si ne putem spune parerea aici
mie mi se pare tare ideea topicului . de multe ori ma uit numa pe mtv sau pe discovery science asa ca pierd multe filme bune pe pro cinema sau pro tv . daca is filme horror bune la tv sa imi ziceti si mie
Pe mine de la o vreme a inceput sa ma enerveze filmul din timpul publicitatii, de aceea am renuntat la TV. Tinand cont de atmosfera si de calitatea filmelor de la cinema, precum si de pretul foarte bun, TV-ul e pe cale de disparitie.
Chuck rulz :X M-am uitat azi la cateva episoade ..... E tare. Mai ales daca esti pe "pauza" de la LOST,House,prison break(ca s-a terminat),Dexter sau altele.
Topicul e bun, ideea e ca nu mai poti vedea filme bune la TV in ziua de azi. Mai urmaresc doar Crimele din Midsomer pe Hallmark, care de fapt e serial, HBO s'a stricat de tot, pe Cinemax se repeta un film de 3 ori intr'o saptamana, doar pe AXN si TV 1000 mai ai ce vedea din cand in cand.
Chiar ca e stupid,daca vrei sa vezi ce filme ''faine'' sunt la tv,iti cumperi programul TV,zau asa,e 2 lei.
Bookmarks