Pai da, fix asta zic. Daca personajele sunt facute asa de la inceput, nu am nicio problema cu asta. Asa cum zici tu de serialele alea, sigur nu sunt cu personaje cunoscute, dar stricate de dragul diversitatii.
Si nu m-am suparat cand i-au schimbat masina. Tocmai asta e, ca acum are masina, nu mai are batmobil. Asa avea si in serialul din anii 60 cand ala era bugetul, dar acum ce scuza are? L-a dus la West Coast Customs?
Si eu vreau sa ma surprinda, dar prin alegeri pozitive, nu prin schimbat culoarea pielii la un personaj care a fost mereu alb.
Cu siguranta o sa urmeze si Batman si Superman negrii sau asiatici - si nu ma refer la knock-off-urile indiene sau chinezesti, ci la astea de la Hollywood. Iar asta e trist. In 10 ani n-o sa mai stie nimeni cum erau ei inainte. O sa avem vreun Thor negresa (si nu d-aia cu ciocolata) si aia o sa ramana.
Intrebarea mea este - cum ar fi sa faca un black panther alb? Eventual Chris Hemsworth sa-l joace, ca sa fie si blond cu ochii albastrii? De ce merge doar one way asta?
De ce nu citim o carte in care personajul e descris ca fiind de culoare, iar in film sa fie alb? De ce merge doar invers?
Oricum si costumul lui zici ca e al lui Catwoman, cu cusaturi si latex. E ca si cum am avea Spider-Man ala primu, cu Toby, dar am ramane in prima jumatate, pana sa-si definitiveze costumul.
Dar in rest, da, ai dreptate. Comercial = bani. Iar banul conduce si orice decizia care ar putea imbunatatii incasarile de orice fel, va fi o decizie buna.
Bookmarks