Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 30 of 30

Thread: The Batman (2022)

1. #21 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Pai da, fix asta zic. Daca personajele sunt facute asa de la inceput, nu am nicio problema cu asta. Asa cum zici tu de serialele alea, sigur nu sunt cu personaje cunoscute, dar stricate de dragul diversitatii.

Si nu m-am suparat cand i-au schimbat masina. Tocmai asta e, ca acum are masina, nu mai are batmobil. Asa avea si in serialul din anii 60 cand ala era bugetul, dar acum ce scuza are? L-a dus la West Coast Customs?

Si eu vreau sa ma surprinda, dar prin alegeri pozitive, nu prin schimbat culoarea pielii la un personaj care a fost mereu alb.

Cu siguranta o sa urmeze si Batman si Superman negrii sau asiatici - si nu ma refer la knock-off-urile indiene sau chinezesti, ci la astea de la Hollywood. Iar asta e trist. In 10 ani n-o sa mai stie nimeni cum erau ei inainte. O sa avem vreun Thor negresa (si nu d-aia cu ciocolata) si aia o sa ramana.

Intrebarea mea este - cum ar fi sa faca un black panther alb? Eventual Chris Hemsworth sa-l joace, ca sa fie si blond cu ochii albastrii? De ce merge doar one way asta?

De ce nu citim o carte in care personajul e descris ca fiind de culoare, iar in film sa fie alb? De ce merge doar invers?

Oricum si costumul lui zici ca e al lui Catwoman, cu cusaturi si latex. E ca si cum am avea Spider-Man ala primu, cu Toby, dar am ramane in prima jumatate, pana sa-si definitiveze costumul.

Dar in rest, da, ai dreptate. Comercial = bani. Iar banul conduce si orice decizia care ar putea imbunatatii incasarile de orice fel, va fi o decizie buna.

2. #22 SP
    Banned Gamerxx's Avatar
    Fiind un film fictional, nu am probleme in ce priveste diversitatea sau sexul.Din partea lor poate sa fie si un Batman de culoare, si transexual, si gay, si femeie, si chiar in scaun cu rotile.Sa nu uitam ca DC, ca si MCU, au un infinit de universuri si multiuniversuri.Am vazut serialul Marvel "What If" despre multiuniversuri si chiar mi-a placut sa vad supereroii Marvel in diferite ipostaze.
    Filmul asta, ca mentiune, nu face parte din universul DC-EU unde Batman e jucat de Ben Affleck, Superman jucat de Henry Cavill, Wonder Woman de Gal Gadot, Flash de Ezra Miller, Aquaman de Jason Mamoa, Harley Quinn jucata de Margot Robbie, iar Joker de Jared Leto.

E cu totul alt univers mai dark, ala in care Joker e jucat de Joaquin Phoenix.
    La fel cum si The Dark Knight cu Christian Bale in rol de Batman si Heath Ledger in rol de Joker e cu totul alt univers (universul mai realist al lui Christopher Nolan unde nu exista supranatural si alti supereroi), la fel si Batmanul din anii 90' cu Michael Keaton in rol de Batman si Jack Nicholson in rol de Joker, si Superman-ul jucat de Christopher Reeve din anii 70' e dintr-un alt univers separat.
    Serialele Supergirl, The Flash, The Arrow , Stargirl, Batwoman, Superman and Louis, Titans si Gotham, cu personaje jucate de alti actori, sunt iarasi dintr-un alt univers.

Posibilitatile sunt infinite!
    Poate sa existe un univers in care Batman e de culoare, Superman e gay ,Aquaman traieste in regatul cerului , Flash e femeie, iar Wonder Woman e barbat.

On-topic: mie imi place cum arata filmul. Batmanul asta jucat de Robert Pattinson (chit ca nu l-am suportat in Twilight) pare mai apropiat benzilor desenate decat Ben Affleck si Christian Bale.
    Are trasaturi de barbat gotic, genul de cavaler intunecat care isi pierde noptile ca sa salveze oamenii. Sper sa aiba succes si o continuare cu noul Joker.

Nu va place universul asta dark , ramaneti la universul DCEU care e mai comercial, nu va place nici ala, orientati-va spre universul serialelor care sunt mai traditionale.
    De asta imi place abordarea lui DC- iti ofera mai multe universuri, la fel cum o sa faca si Marvel cat de curand.

3. #23 SP
    Cumva ai dreptate in ce zici, dar sunt sigur ca ultima lor grija a fost sa se asigure ca este cumva un alt univers paralel.

Anywho, vedem cand o iesi filmul. Actorii sunt buni.

4. #24 SP
    Manager paul's Avatar
    New trailer:

5. #25 SP
    Manager paul's Avatar
    The Bat and The Cat Trailer:

6. #26 SP
    Manager paul's Avatar
    New poster:
    Attached Images Attached Images fkc5cauviayke4y.jpg

7. #27 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Batman - IGN Review

10
    Attached Images Attached Images batman.jpg

8. #28 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Un 10 de la IGN nu are nici o valoare, in special la filme.

9. #29 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Eu rezonez cel mai tare cu aceasta publicatie si mi se pare ca ofera cel mai corect rating. Nu imi amintesc de vreun exemplu al lor cand am vazut o nota de 10 iar jocul/filmul sa fi fost departe de aceasta nota sau viceversa.

10. #30 SP
    Eu din pacate am vazut foarte multe, dar desigur, acel 10 nu inseamna ca nu este bun, ci doar ca persoana care l-a vazut si i-a facut review a rezonat perfect cu acest film/poveste/acting.

Ideal este sa vedem cat mai multe note si sa ne facem noi o medie - dar despre film chiar am auzit doar de bine, deci slab sigur nu este - poate doar sa nu fim deloc fani Batman.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2