Băi ce final a avut Bates Motel, de abia aștept ultimul sezon.
Cine nu l a văzut, go for it![]()
Băi ce final a avut Bates Motel, de abia aștept ultimul sezon.
Cine nu l a văzut, go for it![]()
Am terminat si eu acum sezonul 4 din Bates, bai cum e serialul ăsta, din ce în ce mai bun. Copilul ăla ajunge actor mare, senzațional.
A văzut careva Lucifer, Fargo sezonul 2? Merită să le dau o șansă?
Fargo sezonul 2 e cel puțin la fel de bun ca primul.
Lucifer nu prea mi-a plăcut, dar poți să-l încerci.
Fargo clar e in acelasi stil "mindf*ck"... iar Lucifer e asa... siropos. Te astepti la mult mai mult de la cineva cu asemenea renume. Sper ca sezonul urmator sa fie mai OK, altfel e doar inca un serial politist...
Better Call Saul - parca e din ce in ce mai prost. Nu stiu de ce il asociez (si eu si altii) cu Breaking Bad. Sezonul 2 m-a plictisit enorm!
The Knick - wow! Genul asta de filme as vrea sa vad mai des. E interesant sa vezi in ce conditii se lucra acum 100 de ani in medicina. E aproape ca in ziua de azi in spitalele romanesti!
Shameless - la fel de bun si sezonul 6. Cand simti ca e viata ta prea grea, uita-te la serialul asta si sigur iti trece!
Shameless US il recomand si eu, UK e o porcarie.
Shameless (TV Series 2011– ) - IMDb
Exista si UK? Hai ca m-ai facut curios... Cateodata imi place umorul sec sau ciudat al britanicilor...
da, uite aici: Shameless (TV Series 2004–2013) - IMDb dar sa nu ai asteptari de la el...
super Bates Motelmultumesc de recomandare chiar aveam nevoie de un serial nou. da asa un aer de twin peaks cumva
si da Fargo 2 Dant3 e super !
OMG, oare cum de l-am ratat? Are 8.1/10 pe imdb... Trust me, am rezistat eu la seriale de nota 3... Thanks again!
Am descoperit astazi ca a aparut episodul pilot din sezonul 2 la Wayward Pines.
Serial care nu am crezut ca nu o sa mai continue vreodata dupa sesonul 1.
Avand in vedere ca nu am mai vazut de mult ceva gen Twin Peaks si ca Wayward Pines a avut un prim sezon reusit, cel putin dupa parerea mea,, pot spune ca este o surpriza placuta sa descopar ca se continua serialul. Sper sa nu fiu dezamagit. Cu toate ca nu stiu cum pot sa mai surprinda in continuare cu ceva.
Pentru cine nu a vazut primul sezon:
Pentru cine a vazut deja sezonul 1:
Atentie SPOILERS pentru cine nu l-a vazut pe primul.
Gomorra, sezonul 2 a fost exceptional.
Preacher- nu stiu daca e foarte bun sau extrem de prost, inca incerc sa imi dau seama.
Outcast- bunicel...
Wayward Pines se duce in jos incet incet
Din pacate o stire nasoalaa fost un serial bun, asteptam cu nerabdare sezonul 2 http://www.thevinylfactory.com/vinyl...nyl-cancelled/
pai ca sa suga cat mai mult din banda desenata, sunt curios daca respecta ce e in carte sau e ca la walking dead care difera mult
Respecta numele personajelor si cateva scene pe ici, pe colo. In rest au facut un talmes-balmes din banda. Odin Quincannon apare prin volumul 7, de exemplu, iar comic-ul e un road trip de-a lungul Americii, nu un soap opera amplasat intr-un singur oras texan.
Imi explica si mie cineva de ce e atat de important sa existe o concordanta deplina intre comic book-uri si seriale? Asa spune toata lumea si despre The Walking Dead. Am inceput sa ma uit la serial cu putin timp in urma, sunt prin sezonul 3 si inca nu am citit niciun comic book. Mi s-a spus ca serialul e mult, mult sub benzile desenate si ca decat sa mi le "spoiluiesc" pe acestea din urma uitandu-ma la serial, mai bine spoiluiesc serialul citind comic book-uri.
Nu ma intelegeti gresit, iubesc sa citesc comic book-uri, dar nu inteleg de unde nevoia asta generala de similitudine intre acestea si seriale/filme.
Bookmarks