Altered Carbon - 10/10, pt primele doua episoade cel putin. Nu cred ca scade pana la final. Castul, settingul, efectele, plotul, nimic de reprosat. Dolby Vision face minuni iar, ma mir cum nu e mai scump abonamentul netflix uhd.
Altered Carbon - 10/10, pt primele doua episoade cel putin. Nu cred ca scade pana la final. Castul, settingul, efectele, plotul, nimic de reprosat. Dolby Vision face minuni iar, ma mir cum nu e mai scump abonamentul netflix uhd.
Am vazut si eu primele 3 ep si intr-adevar este bun. Dolby Vision parca are una dintre cele mai bune implementari la acest serial.
Nu te mai mira ca nu e mai scump NF, parca vad ca se scumpeste ca in US.
Chiar intrasem sa postez si eu9/10 de la mine momentan
, dar am vazut doar primul episod.
Altered Carbon , nota 10 din partea mea. Pur si simplu nu am ce reprosa la serial, am vazut primele 4 episoade, este pur si simplu uimitor. Efectele speciale, sunetul, culorile, pana si povestea, toate sunt la superlativ. Bravo Netflix.![]()
Un serial micut, britanic despre un subiect asa necunoscut pt majoritatea dar plin de pasiune si british humour. Am terminat primul sezon la foc rapid, sezonul doi incepe pe aceeasi nota suuuuuuper slow dar quirky si funny.
Creat de acelasi actor care a dat nastere personajului Gareth din The Office UK, care a si castigat un BAFTA pt Detectorists.
Wild Wild Country
Un documentar facut de Netflix, incepe relativ plictisitor cu povestea unui guru Indian si niste hipioti, insa usor, usor am inteles de unde s-au inspirat cei de la Ubisoft cand au facut Farcry 5. Fascinant![]()
Ozark ! 10/10.. cu putina rabdare la primele episoade din sezonul 1.
Nu uitati ca pe 11 Oct. 2018 apare un nou sezon Supernatural![]()
Umbre, serial românesc, nu anticipam că e atât de bun. Văzut, plăcut, mai vreau așa ceva, continuarea, adică sezonul 3, apare în 2019.
Mda, pai ce pot sa spun? Welcome to 2014
Daca vrei ceva mai de actualitate romanesc la HBO, avem Hackerville care se lanseaza pe 4 noimebrie, iar din trailer nu pare rau deloc.
La fel romanesc, mai e fain si Valea Muta. Tot pe HBO.
Cu ocazia apropierii Haloween-ului, observand atatea recomandari de filme de groaza pe youtube, am zis sa vad daca este vreun serial de genul interesant pe Netflix.
Asa am dat de The Haunting of Hill House, al carui thumbail nu promitea mare lucru.
10 episoade mai tarziu m-a facut sa exprim "asa da!" si sa ii acord nota 10 pe iMDb.
Este o poveste cu fantome extraordinar de bine spusa, cu niste personaje foarte bine conturate si un setting exemplar. Felul in care acest serial creaza tensiunea si cum reuseste sa plaseze subtil diverse fantome in cadru, nu prea am mai vazut. Te face sa derulezi inapoi si sa incerci sa intelegi ce tocmai ai vazut, daca nu esti putin atent la tot ce iti prezinta.
Episodul 6 este un tur de forta si este reprezentativ, avand in vedere ca jumatate are loc in prezent si jumatate in trecut, iar regizorul schimba cadrul doar de cateva ori. Majoritatea trecerilor dintr-un plan temporal in altul se realizeaza intr-un cadru continuu foarte reusit.
Totodata, nu duce lipsa nici de jump-scares, dar acestea nu sunt facute de prost gust, cum suntem obisnuiti din filmele horror recente.
Recomand cu incredere acest serial care este potrivit atat pentru amatorii genului, cat si pentru cei mai fricosi. Este peste American Horror Story sau altceva de gen. O alta recomandare ar fi sa il urmariti seara, pentru o atmosfera mai buna, mai ales ca este disponibil in 4K DV/HDR.
Vizionare placuta!![]()
BodyGuard ( aparut recent pe Netflix ) - serial Britanic reusit cu un twist cum rar se mai aplica . Recomand
Gata, l-am terminat și eu. O să las ceva aici pentru cei care l-au văzut
43 Hidden Ghosts You Missed in "The Haunting of Hill House"
https://www.imdb.com/video/imdb/vi59554329/
Nu stiu cati va uitati la It's Always Sunny in Philadelphia, dar holy s*it, that season end scene. Va aduc aminte ca asta e serialul care ni l-a aratat pe Devito in curu gol iesind dintr-o canapea de piele
Bookmarks