scuze, vroiam sa modific...oricat de penibil ar fi, eram foarte obosit, venisem de la Bacau.
on: metallica-turn the page sau bob seger-turn the page...sunt superbe
Hmmm..Balade Rock...mhmhmm....droool..mhmmhmmm
Incep cu Testament - Return to Serenity .O melodie incredibila,de la o formatie care nu este apreciata destul pentru valoarea ei. " I'm so alone,my head's my home,i'll return to serenity..."
Megadeth - In My Darkest Hour ,compusa dupa moartea lui Cliff Burton.Chiar daca s-au despartit urat si au urmat nenumarate scandaluri(mai mici,mai mari),in interior cred ca ei au ramas prieteni.
Metallica - To Live is to Die ,ma mir ca nu a fost postata aici.O instrumentala incredibila,tot pentru Cliff the crazy-anesthesia-bass-player.
Pink Floyd - Coming Back To Life Si la 60 de ani David Gilmour este unul dintre cei mai buni artisti din lume.Recomand o cautare pe youtube si la High Hopes,daca va place desigur aceasta.
R.E.M.- Everybody Hurts No comment.
Amintiri din anii '90, cand stateam si ascultam aceasi caseta audio pana se sifona banda
Nu ştiu c�t de bine se potriveşte cu acest topic, dar ce părere ai rasko despre noua piesa de la Epica (Şi de formaţie �n general) ? Personal nu-mi plac albumele lor de p�nă acum, cel puţin ce am ascultat pe youtube pare mult prea �nclinat spre symphonic pentru mine ^__^.
Suna destul de "lucrata" melodia, dar din pacate nu prea inclin nici eu spre symphonic rock decat in foarte putine cazuri. Sunt doar cateva melodii care imi plac. Prefer clasicul de genul celor postate de mine pana acum.
How about some glam rock?Poate-s un pic mai dure da' cred ca pot fi incadrate la balade. Cel putin videoclipu' de la Breaking the Chains ii siropos.
prince:
Si The King:
Va urma...
By Painkiller in forum Muzica, Filme & Seriale
By Mika in forum Console Club
Bookmarks