Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 21 to 40 of 77

Thread: Muzica... altfel

1. #21 SP
    Member drik's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    de la ce a plecat topic-u asta si la ce s-a ajuns. ideea nu e sa puneti muzica voastra preferata, ci muzica cantata intr-un mod mai bizar sau comic. inafara de primul, care este foarte tare, si de cele cu beat box, app 90% din restu, sunt house sau muzica electronica...si atat. nu e nimic ciudat la ea si nimic original.
    Neah e doar din cauza ca ti se pare tie totul vechi si neoriginal... Pentru ca in fiecare zi vezi grupuri de DJ care fac melodii intregi doar din 2-3 sunete de cateva secunde, sau oameni care canta la chipuri de console vechi sau orchestre de gadgets. E ok... ne pare rau... Intre timp... esti singurul care nu a postat nimic...

2. #22 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Propun sa se modifice titlul in "Muzica ...altfel DAR pe gustul lui razvanrazy" si sa se stearga ce nu-i place. Ce-i cu porcaria asta

3. #23 SP
    Senior Member ffocus's Avatar

4. #24 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Hehe.. asta mi-a adus aminte de Jack Conte, cu interpretarea proprie a lui Tchaikovsky, interpretare care mi se pare geniala. Enjoy:

5. #25 SP
    Member slabunator's Avatar

6. #26 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    dB soundworks

Good Stuff!

7. #27 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Reggie Watts ladies and gents, �n principiu din aceeași arie ca și Beardyman, puțin mai artsy, dar cu simțul umorului la fel de dezvoltat.

8. #28 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    de la ce a plecat topic-u asta si la ce s-a ajuns. ideea nu e sa puneti muzica voastra preferata, ci muzica cantata intr-un mod mai bizar sau comic. inafara de primul, care este foarte tare, si de cele cu beat box, app 90% din restu, sunt house sau muzica electronica...si atat. nu e nimic ciudat la ea si nimic original.
    Mi se pare ciudata(placuta) trecerea de la un stil la altul. Daca nu-i bun postu` sau provoaca reactii adverse poate fi sters.

---------- Post added 24-04-2010 at 12:10 AM ----------

Asta sigur se incadreaza

9. #29 SP

!!!!!!!!!!

10. #30 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    A beautiful Hang drum duet improvisation/connection in a beautiful cave in a beautiful city!
    A water cistern below an Ortodox Church in the Old City of Jerusalem!Founded by "case" and totally played in the moment...when we left the place we was shivering and smiling!!
    YouTube - Hang pan, Davide Swarup & Jeff Hijlkema, Jerusalem!

11. #31 SP

12. #32 SP
    Muzica ii destul de normala. Stilul tobosarului in schimb ii mortal . Zici ca se innoada.

13. #33 SP

good stuff!

14. #34 SP

NO COMMENT!

15. #35 SP

---------- Post added 29-06-2010 at 07:57 AM ----------

16. #36 SP
    Alexei Arkhipovskiy plays the balalaika. [VIDEO]
    Primu' minut poate nu pare interesant. Aveti rabdare

17. #37 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar

18. #38 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Dar vai, cum de am uitat de Shukar Collective (The Shukar Collective Project: Dj Vasile, Matze, Vlaicu Golcea, Dan Handrabur, Tamango, Napoleon, Clasic, Mitos, Cristian Busuioc, Paul Tanicui) ?

19. #39 SP

20. #40 SP

NU CRED!

Acuma o c�nt și eu la pian

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast