Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 2 of 2

Thread: Muvix.ro - Netflix in varianta romaneasca

 1. #1 SP
  Senior Member AndRewqp's Avatar

  Muvix.ro - Netflix in varianta romaneasca

  In cursul zilei de ieri, MediaPro Interactiv a lansat muvix.ro, un site pe care poti viziona filme romanesti si straine, contracost si in deplina legalitate.

  "Am pus astazi online, in versiunea beta, Muvix.ro, probabil unul dintre cele mai ambitioase proiecte ale MPI-ului, toate detalii sunt in comunicatul de presa. Proiectul face parte din strategia MPI de a dezvolta servicii (catre utilizatori sau pentru companii) intr-un trust dominat de continut." Orlando Nicoara

  muvix.ro s-a lansat cu 30 de filme. Costul unui film variaza intre 1,19 euro si 2,97 euro, cel mai scump film fiind Bruno (asemanator cu Borat, insa mult mai scandalos si obscen :-D). Plata se poate face prin sms sau cu ajutorul unui card bancar.
  Pentru vizualizarea filmelor aveti nevoie de Microsoft Silverlight, Microsoft oferind gratuit, in limita a catorva sute de locuri (in acest moment mai sunt 459 de locuri disponibile), filmul Filantropica, un film in regia lui Nae Caranfil."
  sursa: muvix.ro, cinematograful de acasa | re:Fresh

  Muvix

  cand am vazut prima oara stirea, nu mi-a venit sa cred "Netflix de Romania? super tare ". singura problema cu acest site sunt chiar filmele, mai bine zis colectia de filme. sunt multe romanesti si vechi, dar probabil ca mai tarziu vom avea parte si de filme ma noi si mai apreciate.

 2. #2 SP
  Member maniac360's Avatar
  Super veste!

  Daca in viitor ii fac si un plugin pentru MCE sa poti vedea filmele pe TV si daca vor oferi un abonament de maxim 20euro/luna cu vizionari nelimitate atunci merita.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

 1. Recomandari programe pe Netflix By Dant3 in forum Muzica, Filme & Seriale
  Replies: 31 Last Post: 17-08-2014, 03:43
 2. Netflix By Bobby in forum Microsoft Xbox 360
  Replies: 7 Last Post: 28-07-2010, 10:37
 3. Netflix ajunge si pe Wii By AndRewqp in forum Console News
  Replies: 1 Last Post: 13-01-2010, 21:27
 4. Netflix pe Wii? By Mika in forum Console News
  Replies: 3 Last Post: 24-03-2009, 10:30

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts