Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 4 of 4 FirstFirst ... 2 3 4
Results 61 to 72 of 72

Thread: Prison Break

1. #61 SP
    Manager paul's Avatar
    trickz a aparut Prison Break The Final Break. Cica actiunea se petrece in acei 4 ani.

2. #62 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    Quote Originally Posted by Donely View Post
    Sez 1 si 2 au fost de artlerie grea. Restul calibru de pistol Carpati.
    cam asa ceva..desi daca esti "Fan" treci cu vederea partile de umplutura

3. #63 SP
    Manager paul's Avatar
    Tocmai ce am terminat de vazut "Prison Break: The Final Break". A fost frumos, ma asteptam sa fie asa poveste. Cand a aratat in afara si inauntrul inchisorii direct la primul sezon m-a dus gandul... ce bine a fost.
    Overall nu regret ca m-am uitat la fiecare secunda din fiecare episod din tot serialul.

4. #64 SP
    Junior Member vali1989's Avatar

super serial nota 10*

prison break e un serial superb si gandit bine sper sa mai apara vreun serial sau film gen prison break.
    michael scofield a jucat de nota 10* toti actorii au jucat bn!!! super serial
    Wentworth Miller

5. #65 SP
    Junior Member andra's Avatar
    Hmm...Am urmarit tot serialul si ce pot sa zic..primele 2 sezoane merita.apoi parca tot astepti sa se termine...si nu se mai terminalol

6. #66 SP
    Member Melo's Avatar
    ‘Prison Break’ Revival at Fox: Storyline Spoilers, Michael Not Dead | TVLine

Ce mizerie. Dupa ce au inviat-o pe Sara, acum or sa-l invie si pe Scofield dupa 7 ani. Vad ca nu mai au nicio idee astia de la FOX, recicleaza seriale terminate schimbandu-le finalul. Patetic.

7. #67 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar

8. #68 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Au arătat tot, nici nu mai trebuie urmărit

9. #69 SP
    Senior Member Cristian2191's Avatar
    Exact. )
    Singura chestie care nu o inteleg e cum a ajuns T-Bag in libertate.

10. #70 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Intr-adevar, au aratat destul de multe, dar sa fim seriosi, titlul este Prison Break, era logic ca vor evada si din asta, dar totusi...WTF man ?!?! Michael era mort. Cum a ajuns intr-o inchisoare din mormant ?

11. #71 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    L-au anuntat deja de foarte mult timp. Nu e prima data cand se intampla asta in serialul ala, in batjocura ce au fost ultimele doua sezoane, s-a intamplat acelasi lucru cu tipa aia nu mai stiu cum. Deci nu e mare noutate, e ca intr-o telenovela.

12. #72 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Eu nu am mai putut sa urmaresc ultimul sezon, deja era prea tras de par si m-a plictisit grav. Oare are rost sa-l vad si pe ala?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 4 FirstFirst ... 2 3 4