In dec 2008 Dexter, mai bine zis Michael Hall a semnat contracte pt seriile 4 si 5.
Deci seria 5 va exista cu siguranta.
In dec 2008 Dexter, mai bine zis Michael Hall a semnat contracte pt seriile 4 si 5.
Deci seria 5 va exista cu siguranta.
Bitza: Dexter Showrunner Leaves Series - story - at IGN
Cat despre finalul sezonului 4, nu pot spune decat WOW. Nu ma asteptam la asa ceva. Felicitari Showtime. Si acum am exact aceea senzatie pe care am avut-o in urma cu un an cand ma gandeam ca pana in septembrie mai e cale lunga.
Dexter mi se pare un serial superb si Michael C. Hall e demential.
Dexter actor Michael C. Hall revealed Wednesday he has been battling cancer, but said he�s almost finished with treatment and the disease is in remission. Hall, 38, said in a statement he is lucky to have been diagnosed with the �treatable and curable condition� - Hodgkin�s lymphoma - and thanked his Los Angeles-area medical team for their skill in caring for him.
Dexter's Michael C. Hall Has Cancer - Health, Dexter, Michael C. Hall : People.com
'Dexter' Limited Series Revival Ordered at Showtime - VarietyOriginally Posted by Variety
Ultimele (multe sezoane) showul era oricum tras de par din toate partile, scenaristii s-au chinuit sa il intinda si la sfarsit a iesit un mare fas, l-am dus pana la capat pentru ca investisem timp in el, dar m-a chinuit maxim. Isi pierdusera si sprijinul networkului (buget mai mic) si asta se vedea in calitatea imaginii.
Mai bine l-ar lasa asa, nu vad rostul unui revival, nici daca a fost serialul bun, nici daca a fost rau. Actorii sunt mai in varsta, unii poate nici nu mai sunt in viata, sezonul nu se va ridica oricum la asteptari, etc.
'Around Town' Teaser:
Noul sezon, New Blood, de 10 episoade, se lanseaza pe 7 noiembrie.
Exclusive Sneak Peek Trailer:
Dexter: New Blood | Comic-Con@Home 2021:
Bun.
Locatie de Twin Peaks, un pic de Fargo (cel din 1996) si un Dexter ceva mai linistit (deocamdata)...
Dexter: Original Sin - despre tanarul Dexter; Michael C. Hall doar voiceover; 10 episoade; actiune 15 ani inainte de primul; lansare in decembrie:
Dexter: Resurrection - actiune dupa New Blood (finalul va fi interpretat altfel ca sa poata continua); aici joaca; vara 2025:
Showtime spune ca e cea mai de succes serie a lor. De-asta tot extind/lungesc.
Bookmarks