Cica are premiera pe 29 ianuarie. Pentru mine ar fi perfect, nu vreau sa astept nu stiu cat, m-as duce si acum sa-l vad.
Cica are premiera pe 29 ianuarie. Pentru mine ar fi perfect, nu vreau sa astept nu stiu cat, m-as duce si acum sa-l vad.
Si pentru ca multi dintre noi asteptam GOW3 si parca nu mai vine, aveti ceva sa va indulceasca asteptarea:
scz de off-topic dar stie cineva cum se numeste melodia din trailerul de la the karate kid?, aceea rap in care zice 20% skill![]()
Hot Tub Time Machine (2010)
NE-BU-NI-E!
...what color is Michael Jackson? Erm....black!?
Yaaaaaaaaaaaaaaa!
De abia-l aștept! Ahahaha![]()
chiar nu ai inteles....esti patetic, stai naibii in banca ta daca nici macar nu stii sa traduci titlul unui thread.
aici se pun trailere la filme care vor aparea si informatii despre ele.
richardm27:"Ce filme asteptatii sa apara?" eu asta am inteles din prima pagina a threadului.Da,ma rog.Mersi de traducere man.
octav:M-am lamurit in privinta ta.Mda,te credeam om cu carte dar vad ca....Vad ca ai ceva cu mine,daca postez de 5 ori,odata trebuie sa vi tu sa comentezi ceva..."esti patetic".Ai oglinda?Uite-te putin in ea.Eu nu te-am jignit pe tine,si nici nu o s-o fac.Doar pentru ca nu am inteles subiectul unui thread asta nu inseamna ca trebuie sa ma jignesti.Nu mai zic nimic...
By paul in forum Muzica, Filme & Seriale
By RonanN1 in forum Muzica, Filme & Seriale
By Uziwood in forum Videos
By istrategie in forum Videos
By paul in forum Videos
Bookmarks