Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 88 of 244 FirstFirst ... 38 78 86 87 88 89 90 98 138 188 ... LastLast
Results 1,741 to 1,760 of 4868

Thread: Ultimul film vizionat / Recomandari filme

1. #1741 SP
    Member Ayrton's Avatar
    Paranormal Activity...Nu cred ca am curaj sa-l vad pe inturneric 8.5/10..Imi aduce aminte de Hunting de pe Discovery sau cum s-o fi numi....Unele faze sunt chair scary dar altele...chiar ca facute prea evident la misto...Astept Paranormal 2 daca nu cumva a aparut deja ..
    Paranormal Activity (2007)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMjY1NjcxODQ4MV5BMl5BanBnXkFtZTcwMzUxNjM4Mg@@._ V1._SX94_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMjY1NjcxODQ4MV5BMl 5BanBnXkFtZTcwMzUxNjM4Mg@@@@AMEPARAM@@SX94@@AMEPAR AM@@SY140

2. #1742 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Quote Originally Posted by Ayrton View Post
    Paranormal Activity...Nu cred ca am curaj sa-l vad pe inturneric 8.5/10..Imi aduce aminte de Hunting de pe Discovery sau cum s-o fi numi....Unele faze sunt chair scary dar altele...chiar ca facute prea evident la misto...Astept Paranormal 2 daca nu cumva a aparut deja ..
    Paranormal Activity (2007)
    Eu pe intuneric l-am vazut cu sotia ...Filmu merita .

3. #1743 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    The ring ati vazut? 7,5/10
    ''After you watch the tape, you'll get a phone...and a voice tells you that you die in seven days''
    Attached Images Attached Images ring_logo.jpg

4. #1744 SP
    Member I-Ray's Avatar
    da, e fain. e si partea a 2a.

5. #1745 SP
    da, si de 2 ani se tot speculeaza despre un al treilea film

6. #1746 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Da, The (Wedding) Ring. Se va casatori fantoma.

On: Killers 2010 7.5/10 - Simpatic.

7. #1747 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Thread cleaned. Moving on...

8. #1748 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    The losers: 9/10, un film neasteptat de bun;
    Hot tub time machine: 8/10, o comedie simpatica, fara prea multe clisee;
    Brooklyn's finest: 9/10, Westley Snipes iz back!!
    I love you Philip Morris: bleah, nu mai las niciodata o fata sa aleaga filmu, mi'a ramas popcornu in gat...bleah again.

9. #1749 SP
    Pacat de Jim Carrey cu I love you Phillip Morris

Apropo de Twilight Saga...stiti de ce se duce lumea la filmele astea? Watch this

Primului film ii dau un 7, al doilea film din serie primeste 5,5 (a fost o mare porcarie, actorii au jucat varza cu cateva exceptii, replici de ca**t, greseli mari etc), iar al treilea o sa primeasca nota dupa ce-mi fac curaj sa ma duc sa-l vad :-s

10. #1750 SP
    Member LeGenD's Avatar

11. #1751 SP
    Senior Member Daniel's Avatar
    17 Again

Un film aparut de ceva timp insa foarte dragut. Merita vizionat

12. #1752 SP
    Quote Originally Posted by Daniel View Post
    17 Again

Un film aparut de ceva timp insa foarte dragut. Merita vizionat
    8,5/10

13. #1753 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Clash of the Titans - 3 / 10

Nu am mai vazut de foarte mult timp un film cu asa multe clisee si replici patetice. Nu se mai terminau...

Iar efectele...cand a venit momentul in care s-a renuntat la realismul efectelor ? Parca Godzilla si alte filme de prin anii 90 aratau mult mai bine, mult mai real. Acum totul pare digital, chiar urat facut. E vorba de filme de zeci sau sute de milioane de dolari. Unde se duc banii aia ? Chiar nu mai exista graficieni care sa faca treaba realist ?

Ma bucur ca m-a dus bibilica si nu m-am luat dupa toata lumea care spunea ca "este super tare" si nu am dat nici un leu pe asa o porcarie. As fi preferat sa arunc banii sau sa-i rup/tai, decat sa-i irosesc pe asa ceva...

Clash of the Titans (2010)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTYxNjg4MzU5OV5BMl5BanBnXkFtZTcwOTA3NTUwMw@@._ V1._SX95_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMTYxNjg4MzU5OV5BMl 5BanBnXkFtZTcwOTA3NTUwMw@@@@AMEPARAM@@SX95@@AMEPAR AM@@SY140

Singura "chestie" care mi-a placut foarte mult... Gemma Arterton. Si aici si in Prince of Persia... foarte frumoasa si simpla actrita.
    Attached Images Attached Images clashposters.jpg clash_of_the_titans43.jpg prince-persia-disney-2.png

14. #1754 SP
    Member klausn's Avatar
    Clash of the Titans - 8/10

Pe langa faptul ca mi s-a parut un film putin scurt (desi nu e asa),am apreciat efortul pentru a creea un astfel de film..in ultima vreme nu prea am mai avut parte de filme asemanatoare.
    Ce pot zice,sincer,mi-a placut destul de mult.

15. #1755 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Step up 10/10

Step up 2: The Streets 9/10

16. #1756 SP

17. #1757 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Quote Originally Posted by DevilBringer View Post
    The Departed (2006)

10/10- GENIAL, Martin Scorsese e doar unu din miile de motive pentru care acest film merita !
    Daca ai fi vazut originalul(Infernal Affairs) prima data poate nu ti s-ar mai fi parut asa de grozav The Departed.Cel putin asa a fost in cazul meu,vazusem IA inainte care mi s-a parut un film f bun dealtfel,iar dupa aceea cand a aparut Departed nu mi-a mai placut asa mult filmul,in afara de faptul ca are actori mai celebrii in el nu e cu nimic mai bun decat originalul.Ba chiar pot zice ca primul mi-a placut mai mult fiindca a avut impactul acela de noutate
    Daca va placut Departed,si nu ati apucat inca sa vedeti varianta originala care sta la baza filmului va recomand cu caldura I.A. e un film f bun.
    Infernal Affairs (2002)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BOTgxNjUwNzU2M15BMl5BanBnXkFtZTcwNzA3MjcyMQ@@._ V1._SX99_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BOTgxNjUwNzU2M15BMl 5BanBnXkFtZTcwNzA3MjcyMQ@@@@AMEPARAM@@SX99@@AMEPAR AM@@SY140

18. #1758 SP
    Clash of the Titans - 7,5/10 ..... mi-a parut tare rau ca au modificat filmul in format 3d, altfel ar fi fost si mai bun. Scenariul,actorii, personaje foarte bune, iar Sam Worthington, Liam Neeson si Gemma Arterton au fost la inaltime

19. #1759 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Grown Ups - 8 / 10

O comedie de familie, cu bun simt, cu glume frumoase, o placere sa-l vizionezi. Adam Sandler, Chris Rock & co fac niste roluri de exceptie, te invata sa mai lasi calculatorul si telefoanele si pur si simplu sa iesi sa te distrezi in familie. Ar trebui sa urmam cu totii exemplul...

Grown Ups (2010)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMjA0ODYwNzU5Nl5BMl5BanBnXkFtZTcwNTI1MTgxMw@@._ V1._SX94_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMjA0ODYwNzU5Nl5BMl 5BanBnXkFtZTcwNTI1MTgxMw@@@@AMEPARAM@@SX94@@AMEPAR AM@@SY140
    Attached Images Attached Images grown_ups.jpg

20. #1760 SP
    Senior Member Pastilutza's Avatar
    Stay Alive 10/10 Pentru ca este vb despre jocuri video.
    Max Payne 10/10 Unul dintre jocurile mele preferate cand eram mai mic.
    The A-Team 9.50/10 Am dat nota 9.50 in loc de 10 pentru ca nu joaca Mr. T ca in serial.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 88 of 244 FirstFirst ... 38 78 86 87 88 89 90 98 138 188 ... LastLast