Nu are nicio treaba filmul "Cu m�inile curate" cu Moldovan, nici in "Ultimul cartus", in cele doua filme personajul principal e comisarul Roman, iar in plan secund Miclovan. Comisarul Moldovan a aparut mai tarziu(Un comisar acuza) dupa ce Nicolaescu s-a consultat cu fostul mare scriitor Eugen Barbu. Sa le urmăreşti in ordine pt ca au legatura, acţiunea din "Ultimul cartus" incepe cu sf�rşitul din "Cu m�inile curate"
LE filmele in care apare Moldovan sunt :�Un comisar acuză�(1974), �Revanşa� (1978), �Duelul� (1981) şi �Supravieţuitorul�, acesta din urmă fiind realizat la mare distanţă de cele precedente - �n 2008, cel din 2008 mi s-a parut un film ft slab si cu o distribuţie...Ileana Lazariuc si Viziru "gaz pe foc"![]()

)
Nu sunt fan Tarantino, din punctul meu de vedere (si este doar o parere personala), niciunu din filmele lui nu merita mai mult 6-7. Dar asta...ASTA... Pur si simplu superb. Scenariu bine pus la punct (nu extraordinar) filmat in stilul filmelor western / cu karate din anii '70, acelasi stil de muzica, dar ce mai impresionat lucru este interpretarea. Fratilor, Christoph Waltz face un rol memorabil. L-am adorat din primul minut. Este un actor absolut fantastic. Jamie Foxx si Leonardo DiCaprio fac alte 2 roluri memorabile. E o placere sa-i urmaresti si desi tine 2:45h, te uiti cu drag si nu stimti cand trece timpul. In alte roluri putem gasi pe Samuel L Jackson (cu un rol foarte bun), Don Johnson (cu o pasiune incredibila), Jonah Hill (un rol foarte scurt) si chiar pe insusi Tarantino.

Bookmarks