The Town - 8.5/10
Un film bun, dar nu e ceea ce ma asteptam. Oricum, merita vazut.
Btw GG fans, Blake Lively joaca la fel de prost in filmul asta pe cat arata de bine (la corp).
Forrest Gump - 10/10
Ce pot sa spun, a luat Oscarul in 94...Run Forrest! Run!
The Shawshank Redemption - 10/10
Inca un film care nu a fost cum ma asteptam. A fost mult mai bun. Trebuie vazut neaparat!
Morgan Freeman joaca flawless (ca intotdeauna). Acelasi lucru il pot spune si despre Tim Robbins.
Narnia 3-The Voyage of the Dawn Treader
8/10
dragut dar prea pentru copii mici... opinia mea
Devil - 7 / 10
Un thriller ok, cu o atmosfera reusita. Totusi, parca prea mult Final Destination in el.
Demon (2010) - IMDb@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTgxMTI1OTY2N15BMl5BanBnXkFtZTcwMzY3NTU2Mw@@._ V1._SX95_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMTgxMTI1OTY2N15BMl 5BanBnXkFtZTcwMzY3NTU2Mw@@@@AMEPARAM@@SX95@@AMEPAR AM@@SY140
The Town 8/10
Bun filmu,chiar nu mai vazusem un film bun cu ben Affleck de mult timp.Totusi i-am dat 8 in loc de 7,5 datorita lui Ben.
The Social Network
Un film interesant cu replici bune. Merita vazut daca aveti un pic de timp.
Nota 8 / 10
Mie mi-a placut, pentru genul lui e un film bun ! I mean come on, Eli Roth nu greseste.
Actorii joaca foarte bine (in special "the girl"), stilul "hand camera" se potriveste perfect feeling-ului de "documentar", uber creepy atmosfera (Louisiana FTW).
Nu sunt o persoana religioasa insa imi place personajul preotului, smart and true to his belief guy !
Daca vreti si nota mea: 9 Daca iti plac filmele horror / thriller give it a chance !![]()
Inception
Masterpiece. Poveste, distributie, efecte vizuale, sunet, totul se imbina perfect.
The Social Network - 8.5 / 10
Un film foarte bun. Am ramas surprins de el. Actorii joaca foarte bine, povestea este spusa frumos, dar cel mai mult m-a uimit coloana sonora. Este absolut perfecta. De la Dark Knight nu am mai vazut asa ceva. Fiecare melodie/sunet/nota muzicala era acolo pentru ca asta inspira scena.
Recomand.
Reteaua de Socializare (2010) - IMDb@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTM2ODk0NDAwMF5BMl5BanBnXkFtZTcwNTM1MDc2Mw@@._ V1._SX89_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMTM2ODk0NDAwMF5BMl 5BanBnXkFtZTcwNTM1MDc2Mw@@@@AMEPARAM@@SX89@@AMEPAR AM@@SY140
le pun in ordine crescatoare
The American -
Doar daca sunteti mari amatori de unghiuri perfecteImagine la superlativ, restul ... pentru alt film.
Devil -
Frumos. Are un aer din anii '80, m-am simtit ca pe vremuri.
The Social Network -
FormidabiL. Aproape la fel de bun ca facebook. trebuie vazut.
The Town - 8.5 / 10
Suprinzator de bun. Pot sa spun ca l-am ocolit la cinema, tocmai din cauza duratei foarte mare (2:30h) si credeam ca o sa fie plictisitor. Nu e cazu. Actiune din plin, interpretarea tuturor a fost foarte buna, scenariu bun, atmosfera buna. Nu a fost nici un moment in care sa ma plictisesc.
Recomand tuturor care vor un film de actiune, bun.
The Town (2010) - IMDb@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTcyNzcxODg3Nl5BMl5BanBnXkFtZTcwMTUyNjQ3Mw@@._ V1._SX95_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMTcyNzcxODg3Nl5BMl 5BanBnXkFtZTcwMTUyNjQ3Mw@@@@AMEPARAM@@SX95@@AMEPAR AM@@SY140
TRON: Legacy - 10/10
Exceptional. Mi-a placut la nebunie si m-a tinut "on the edge of my seat" pe toata durata filmului. Lumea virtuala, costumele (), personajele.. toate au fost incredibile. Nu mai vorbesc de sountrack-ul celor de la Daft Punk care a fost pur si simplu fenomenal.
PS: Olivia Wilde hot hot
TRON: Legacy 6/10
şi voi spune şi de ce!? pe l�ngă faptul că povestea a fost ca de copii mici, dude ma plesnit un somn pe la jumătatea filmului de nu reuşeam sa ma opresc din căscat... 3d cred ca e folosit �n doar 3 scene din tot filmul şi �n alea nu prea a fost scena de 3d ca sa fiu serios! Dar 3d a fost bun, chiar drăguţ şi pe l�ngă asta finalul ma lăsat sa-mi doresc sa fi mers la alt film... dar din păcate altul nu era la cinema... Iubitei mele i-a plăcut (cred) dacă contează pentru cineva...! ŞI pe l�ngă asta a fost un film Disney... deci pentru mine asta �nseamnă -3 pct la notă... Muzica a fost ok, deşi nu sunt fan al genului...
�l recomand celor care care sunt fani la serie, sau pur şi simplu le plac filmele de aventură... că �ntr-un final cam asta este acest film. Un film de aventură, cu hackeri... programe, iso şi aşa mai departe... Deşi cred că la un moment dat prietena mea a spus că a fost previzibil...
enjoy...
de mers la film am mers că am zis că este TRON şi că primul mi s-a părut interesant... peace out...
Nici nu am cuvinte daca tu iei 3 puncte unui film ca este facut de Disney. Nu cred ca are rost sa ma citesc mai departe sau alteceva ce vei mai posta.
Life as we know it - 8/10
E bun de mers cu prietena la el.E bun,dar doar atat,previzibil aproape 99.99%.Pot sa zic doar ca acel copilas,Sophie,este exceptional,m-a facut sa rad cu gura pana la urechi in unele momente.Anyway,Katherine Heigl a facut bine ca a parasit Greys Anatomy si s-a apucat de facut filme,stie sa joace bine,iar pe Josh Duhamel nu l-am mai vazut din "Win a Date with Tad Hamilton!",un thumbs up si pentru el,un actor foarte bun.
P.S: Nu inteleg ce ai cu filmele facute de Disney.Nu te-ai uitat niciodata la Tarzan/Hercules/Aladdin/The Lion King/Atlantis/Treasure Planet/Meet the Robinsons/Bolt?
Bookmarks