Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 132 of 244 FirstFirst ... 32 82 122 130 131 132 133 134 142 182 232 ... LastLast
Results 2,621 to 2,640 of 4868

Thread: Ultimul film vizionat / Recomandari filme

1. #2621 SP
    Senior Member Malach HaMavet's Avatar
    posterul...ca nu reusesc sa-l postez
    Attached Images Attached Images zebraman2-poster01.jpg

2. #2622 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Unknown - 7 / 10

Un film cu o atmosfera foarte buna, interpretare la nivel, o "continuare" a lui Taken, putin mai slaba. Poveste buna si credibila. Interpretarile Liam Neeson (desi nu imi spunea nimic acest actor pana la Taken) incep sa-mi placa din ce in ce mai mult.
    Attached Images Attached Images unknown_poster03.jpg unknown-2.jpg

3. #2623 SP
    Member Bogdan's Avatar
    Boiler Room - 8.7/10

Filmul este unul c�t se poate de realist, totul se inv�rte �n jurul unei firme de brokeraj, merită atenție!
    Attached Images Attached Images boiler-room.jpg

4. #2624 SP
    The Adjustment Bureau

9/10
    foarte bun filmul si relatia dintre cei doi actori in rol principal memorabila... nu am mai vazut de mult un film care sa imi placa mai asa mult... numai ca sincer cred ca putea impinge putin marginile povestii... o poveste de dragoste cu putin SF in ea... enjoy
    Attached Images Attached Images adjustment-bureau-828754l.jpg

5. #2625 SP
    is the man! trickz's Avatar
    The Incredible Hulk (2008)

Genial. Oricat* de simplu ar fi un film, daca isi pune Edward Norton amprenta pe scenariul personajului, avem de-a face cu un succes!

+ Edward Norton as Hulk, adauga o profunzime neasteptata personajului si o punere in scena impecabila.
    + stilul mai apropiat de desen.
    + locatiile.
    + anti-eroul - Abomination.
    + Tony Stark cameo.
    + Captain America's cameo.

- jocul actoricesc demn de un Dorobanti al donsoarei' Liv Tyler.

*typo, thx Mariusik
    Attached Images Attached Images 56346.jpg incredible-hulk-2008-trailer-2-incredible-hulk-1750750-1275-540.jpg incredible_hulk_norton-thumb-550x329-21619.jpg

6. #2626 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    @trickz: Oricat

Fight Club - 10/10

Revazut pt a 3 a oara.

7. #2627 SP
    Member TheSpider's Avatar
    The Mechanic 8/10
    un film bun de actiune in care joaca Jason Statham(mai mult nu am ce sa zic).merita vazut.
    mechanic.jpg
    The Fighter 7/10
    un film bun,poveste destul de interesanta dar nu m-a impresionat.cel mai tare m-a dezamagit finalul,se termina cand te astpeti sa mai fie inca 10-15 min...
    fighter-791384l.jpg

8. #2628 SP
    The Sunset Limited - 3 / 10 si 9 / 10

De ce i-am dat 2 note ? pe de-o parte mi s-a parut o porcarie religioasa. Pe de alta parte, este un film cu doar 2 actori (de MARE calibru) ce ofera o interpretare magistrala, niste replici foarte bine gandite si o concluzie care te pune pe ganduri.

Daca atat de bun este filmul, as fi tare interesat de piesa de teatru (din pacate nu am gasit-o nicaieri la noi...)
    Attached Images Attached Images 412228-sunset_limited_01.jpg

9. #2629 SP
    Senior Member DevilBringer's Avatar
    The Boy in the Striped Pajamas- 8/10

Un film superb dar foarte previzibil, ghicesti finalul foarte repede.

The Boy in the Striped Pyjamas (2008) - IMDb

127 Hours- 9/10

Un film aproape perfect dar scurt.

127 de Ore (2010) - IMDb

Black Swan- 10/10

Te tine lipit de ecran inca de la inceput, Natalie Portman a meritat din plin oscarul.

Black Swan (2010) - IMDb

Secret Window- 9/10

Secret Window (2004) - IMDb

10. #2630 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Monsters 9/10 mi-a placut

+good acting
    +Povestea
    +destul de original nu este tipic american.

Daca va asteptati la un film cu o mega invazie extraterestra si cu scene de actiune non stop army vs aliens acest film nu este pentru voi, el se concetreaza asupra doua caractere care vor sa supravietuiasca si sa ajunga acasa, incercand sa evite in drum cat mai mult extraterestri.

11. #2631 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    DOGTOOTH - nota 10 !

E provocator, bizar, inteligent. I-am dat 10 pentru ca pur si simplu nu am mai vazut un film la fel, just... watch it !

12. #2632 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Quote Originally Posted by DevilBringer View Post
    The Boy in the Striped Pajamas- 8/10

Un film superb dar foarte previzibil, ghicesti finalul foarte repede.

The Boy in the Striped Pyjamas (2008) - IMDb

127 Hours- 9/10

Un film aproape perfect dar scurt.

127 de Ore (2010) - IMDb

Black Swan- 10/10

Te tine lipit de ecran inca de la inceput, Natalie Portman a meritat din plin oscarul.

Black Swan (2010) - IMDb

Secret Window- 9/10

Secret Window (2004) - IMDb
    ai gusturi bune, de aici inainte te urmaresc

13. #2633 SP
    Member Bogdan's Avatar
    Silent Hill - 8.5/10

Este imposibil să nu vă sune cunoscut acest titlu, peste el s-au așezat cinci ani de praf și m-am g�ndit că ar fi indicat să șterg praful. Efectele sunt geniale, unghiurile de filmare de asemenea, era ciudat ca lucrurile să stea altfel din moment ce filmul a dispus de un buget de aproximativ 50 de mil. $
    Attached Images Attached Images silent-hill.jpg

14. #2634 SP
    Drive Angry
    7/10

in aceasi categorie ca si Machete! dragut dar nu e prea mult de capul lui... daca va plac filmele simple si cu efecte simple...
    enjoy
    Attached Images Attached Images drive-angry-3d-279761l.jpg

15. #2635 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Numarul 4 (2011)

5
    /10

Povestea nu aduce nimic nou. Personajele nu sunt nici ele prea frumos definite. Din punctul meu de vedere, avem de-a face cu un Twilight, fara vampiri ci cu tineri supra-saturati de putere extraterestra. Plus un catel extraterestru.

+ shiney powers.
    + Sarah looks HOT!
    + scena finala de lupta a fost foarte decenta.
    + nerdy guy.
    + IMAX 2D.

- multe clisee.
    - multa gargara inutila.

Attached Images Attached Images i-am-number-four.jpg i-2bam-2bnumber-2bfour-2bfilm.jpg ia-086.jpg i-am-number-four-232633l.jpg i-am-number-four-poster.jpg

16. #2636 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    The Godfather 1 (1972)
    +povestea
    +atmosfera creata
    +personajele
    +rasturnarile de situatie
    +muzica
    +efectele (FOARTE bune avand in vedere ca filmu e din `72)
    +o tona de replici memorabile
    +Al Pacino si toti ceilalti actori care dovedesc cum se joaca cu adevarat in filme
    +it's a movie "you can not refuse" to watch
    - uneori actiunea se petrece mult prea repede...uneori
    Nota 10*/10

The Godfather 2 (1974)
    +din nou povestea
    +are unele parti care sunt un fel de prequel la The Godfather 1 (nu stiu cum altcumva sa zic fara sa ofer spoilere)
    +cam aceleasi plusuri de la The Godfather 1
    -nimic dom`le
    Nota 10/10

The Godfather 3 (1990)
    +povestea e destul de buna desi nu se compara cu a predecesorilor sai
    +inca joaca Al Pacino in el desi a fost lansat in 1990
    +tot aceleasi plusuri ca si la The Godfather 1 si 2
    +un sfarsit la care sincer nu ma asteptam
    +the perfect way to end a perfect trilogy
    Nota A++/A

Pulp Fiction (1994)
    +cred ca e filmul meu preferat (of all time )
    +povestea si modul in care e povestita
    +personajele din film (sincer la cat de multe sunt si cat de mult mi-au placut nici nu stiu care sunt cele principale si care sunt cele secundare ...seriously)
    +feeling-ul
    +discutiile destul de simple dar care dupa parerea mea aveau un rol foarte important in crearea atmosferei
    +glumele
    +rasturnarile de situatie (de la momentul x al filmului tot asa ramaneam )
    +Quentin Tarantino ca regizor
    +John Travolta, Samuel L. Jackson, Bruce Willis and many many more
    +muzica
    +faza asta si multe altele

Nota: mai are rost? 20/10, 10********/10, A++++++/A etc etc

Deci in orice caz astea is filme la care pur si simplu trebuie sa te uiti...TREBUIE! Am postat si anii mai sus ca sa observe lumea ce filme se faceau pe vremuri si ce filme se fac acum (sincer foarte putine filme din 2000 pana azi mi-au placut...da in schimb din 2000 in jos nu prea stiu care NU mi-a placut).

Asa pofta mi s-a facut de filme cu mafioti . Cred ca zilele astea o sa ma uit si la Scarface (cred ca asta mi-a placut la fel de mult ca si Pulp Fiction, sau daca nu atunci e foarte aproape ) si Reservoir Dogs
    Attached Images Attached Images godfather-poster.jpg cover-259390-godfather-2-movie2k-film.jpg poster.jpg 6970.jpg

17. #2637 SP
    �ntr-un final am găsit şi un film care pot sa-l recomand cu mana pe inima...
    Shaolin
    10/10

de ce mi-a plăcut asa de mult? ei bine pe l�ngă faptul ca povestea este foarte buna, şi actorii �şi fac treaba cum trebuie... peisajele sunt frumoase şi te pierzi uit�ndu-te la ele... şi finalul chiar a fost un final demn de acest film... şi pe l�ngă asta �l avem pe Jackie Chan ca şi bucătar.
    Attached Images Attached Images shaolin-p1.jpg

18. #2638 SP
    Yogi Bear - 4 / 10

Unul din desenele preferate in copilarie. Pentru un film de "animatie", chiar animatia lasa mult de dorit. Iluminare oribila, includerea lor in scenele cu oameni este chiar sub orice critica. Desi axista super tehnologii (imi vine in cap I, Robot) de multi ani, tot nu sunt in stare sa faca ceva calumea. Se vedea clar ca oamenii aia se uita aiurea si ca vorbesc singuri.
    Attached Images Attached Images hr_yogi_bear_1_2010.jpg 2010_yogi_bear_wallpaper_002.jpg yogi_bear_ver10_xlg.jpg yogi-bear-3d-movie-.jpg

19. #2639 SP
    Gulliver's Travels - 6 / 10

Un film bunicel, sincer sa fiu, ma asteptam sa fie mult mai slab si sunt putin surprins de el. Destul de bine realizat, ofera senzatia de mare vs. mic si invers, cu o interpretare foarte buna a lui Jack Black, care este un actor foarte bun, charismatic, amuzant, poate interpreta cu succes si roluri mai grele si serioase (king kong), dar in principiu este foarte bun in roluri de comedie. Te binedispune si te face sa zambesti.
    Attached Images Attached Images gullivers-travels-quad-poster.jpg gullivers-travels.jpg gullivers-travels-movie-photo-10-e1289890211587.jpg

20. #2640 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    The next three days - 9/10
    Un film foarte bun dupa parerea mea,mi-a placut cum a jucat Russell Crowe,si cu un final de care nu am fost sigur pana nu s-a ajuns la el,recomand.E unul din putinele filme vazute de mine in ultimul timp la care m-am bucurat ca l-am vazut dupa ce s-a terminat
    3 Zile de cosmar (2010) - IMDb

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 132 of 244 FirstFirst ... 32 82 122 130 131 132 133 134 142 182 232 ... LastLast