Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 8/10
Cred ca a fost primul film din serie care mi-a placut cu adevarat. Poate pentru ca personajele s-au maturizat, sau poate ca in sfarsit totul capata sens. Mi-a placut filmul, pana aproape de final. A fost si primul film din serie pe care l-am vazut fara sa fi citit cartea inainte. Poate asta e motivul pentru care mi-a placut mai mult, dar oricum am plecat fericit din sala. Ultima parte din film, care am inteles ca e si in carte, nu mi-a placut deloc si m-a amuzat chiar. In fine, merita vazut, mai ales daca ati vazut si filmele anterioare. Motivul pentru care am auzit aplauze in sala la final inca nu il cunosc, e inca un mister pentru mine, dar sper ca intro buna zi voi afla.
![]()
E 6 dimineata si tocmai am vazut cel mai bun film din toate timpurile (according to IMDB)
The Sawshank Redemption - 10/10
Bine zis imdb, bine zis.
Harry Potter and the Deathly Hallows part 2
8/10
de ce 8? unele efecte au fost ca pixul fix... si unele personaje nu au făcut absolut nimic �n acest film
dialogul uneori a durut la urechi şi faze la care nu puteai sa sa nu razi de ele cat de idioate erau...![]()
Your Highness: 6/10 cam dezamagit de film...
+Natalie Portman.
+conceptul
+cateva momente comice.
- cu exceptia unui detaliu legat de minotaur cam toate momentele distractive din film sunt cele prezentate in trailer.
- nu mi sa parut excelent cum a inceput...
- cam slaba punerea in scena si pacat filmul avea mult potential.
Top Gun 10/10
Un film extraordinar dupa parerea mea.Cred ca este a 15-a oara cand il vad si nu ma mai satur de el. Foarte mult mi-au placut scenele ce tineau de zbor.
Un film de actiune,drama si romance excelent!![]()
Transformers Dark Side of The Moon: 10/10 Perfect!
+noul caracter (noua prietena) integrata bine in poveste.
+effectele.
+totul, absolut totul mi-a placut.
The Pursuit of Happyness (2006) IMDb Link - 11/10
Revăzut aseară. Will Smith at his best, film bazat pe o poveste reală.
Plasat undeva la egalitate cu Rain Man �n lista personală a filmelor favorite, exact sub Shawshank Redemption, categoria Dramă.![]()
Am vazut filmul de 2 ori... si tot nu stiu dc ar fi scris asa intentionat. Am I missing something?
Pai [spoiler=SPOILER] pe peretele gradinitei era scris gresit cuvantul Happiness ( Happyness)[/spoiler].
Lista lui Schindler (1993) - IMDb
the little girl in red
10/10![]()
Bookmarks