Marea mahmureala 3 (2013) - IMDb 4/10
Tocmai am vazut Hangover III. Mi s-a parut cel mai slab din serie. Desi sala a fost plina, nu a ras aproape nimeni. Faze deja invechite si nu reuseste sa te surprinda sau sa vina cu ceva nou. Slab de tot.
Marea mahmureala 3 (2013) - IMDb 4/10
Tocmai am vazut Hangover III. Mi s-a parut cel mai slab din serie. Desi sala a fost plina, nu a ras aproape nimeni. Faze deja invechite si nu reuseste sa te surprinda sau sa vina cu ceva nou. Slab de tot.
Senna 10/10
Senna (2010) - IMDb
" Racing, competing, is in my blood. It's part of me, it's part of my life; I've been doing it all my life. And it stands up before anything else. "
Fast & Furious 6.
fast&furious6
Ratings: 7.7/10
Ai vazut scena de dupa credite ?
Daca filmul incepea cu aceea scena si o tinea in ritmul ala mai avea o sansa.
Un film care mia trezit curiozitatea a fost "After Earth" avand ca protagonisti in rolurile principal pe Will Smith si fisu',
insa a fost o crunta dezamagire ii ofer 3/10
As fi fost dispus sa trec cu vederea acel nepotism nesimtit daca copilu' si'ar fi interpretat rolul macar decent dar se pare ca uneori aschia sare departe de ciot.
The Good, the Bad and the Ugly
Bunul, raul si urâtul (1966) - IMDb
Nota personala : 9.9/10
Deobicei nu ma "atrag" filmele western dar asta a fost pur si simplu superb.
You see in this world there's two kinds of people my friend - those with loaded guns, and those who dig .
You dig.
Capcana mintii (2013) - IMDb 9/10
De departe cel mai bun film pe care l-am vazut anul asta. Danny Boyle e acum printre regizorii mei preferati. Millions, Sunshine, 127 Hours, Slumdog si acum Trance. Numai filme bune. Merita vazut. Interpretari de nota 10 si un final a la Fight Club. Dar parca si mai bun. Superb.![]()
Gangster Squad (2013) - 8/10 - meh.. mi-a placut pentru ca a fost cu Giovanni Ribisi si cu Emma Stone, in rest.. meh..
Hummingbird - cu Jason Statham
Legea strazii (2013) - IMDb
Ratings: 6.7/10
Eu zic ca face mai mult de nota 6.7
Now you see me
Now You See Me: Jaful perfect (2013) - IMDb
Ratings: 7.4/10
Nu pot sa cred ca-i dai exact nota de pe imdb (fo medie a notelor primite pana acum) si ca nu ai nicio parere despre film.
Eu il astept de ceva timp si o sa merg la el. Zi si tu cateva pareri.
Star Trek: Into Darkness - 8/10
Destul de bun filmul, mi-a placut mult, nu stiu daca mi-a placut mai mult ca prima parte, dar in orice caz: nu-l ratati. Merita!
Now You See Me 10/10
In ultima vreme am observat ca daca te ghidezi dupa trailer cand alegi un film de cele mai multe ori ai impresia ca vei vedea o capodopera cinematografica insa dupa ce parasesti sala de cinematograf iti pare rau si dupa banii de popcorn, insa acest film nu dezamageste.
Jocul actoricesc este impecabil coloana sonora subtila iar scenariul imprevizibil.
Nu imi place sa fiu spoiler prin urmare nu am sa va spun decat ca daca va plac show'rile de magie si filmele de mister mergeti la cinema si vizionati acest film!
Bookmarks