Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 219 of 244 FirstFirst ... 119 169 209 217 218 219 220 221 229 ... LastLast
Results 4,361 to 4,380 of 4862

Thread: Ultimul film vizionat / Recomandari filme

  1. #4361 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    O sa vrei sa dureze mai mult cand o sa te uiti la el, mie nu-mi venea sa ies din sala de cinema

  2. #4362 SP
    Member ragnarlodbrok23's Avatar
    Quote Originally Posted by ra3or View Post
    Cate alte comedii cu antieroi mai sunt, care sa te faca sa razi la fiecare 2-5 minute?
    Iti recomand Hancock cu Will Smith.

    Am vazut si eu filmul azi si oamenii din sala erau geva gen, il impusca cineva pe DeadPool in fund si incep sa rada, wtf!? Credeam ca sunt inconjurat de pustani de 11-12 ani. Dupa parerea mea filmul este ok, eu ii dau nota 7/10. Sa spui ca e cel mai bun film Marvel, e exagerat. Pentru mine cel mai bun film Marvel este de departe DareDevil.

    Acum sa si argumentez de ce ii dau nota 7.

  3. #4363 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Mizeria aia cu Ben Affleck e o rușine, dacă vrei să vezi Daredevil îți recomand serialul de pe Netflix

  4. #4364 SP
    Member ragnarlodbrok23's Avatar
    L-am vazut. Mie mi-a placut filmul, nu inteleg de ce il faci mizerie.

  5. #4365 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Nu are rost să dezvoltăm subiectul, știi vorba aia, gusturile nu se discută, păreri diferite, uită-te și la serial, o să-ți placă foarte mult cu siguranță.

  6. #4366 SP
    Member ragnarlodbrok23's Avatar
    Am zis ca l-am vazut si ca mi-a placut, ma gandeam sa ma apuc si de Jessica Jones. L-a vazut cineva ? E la fel de bun ca DareDevil ?

  7. #4367 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Da

    Sent from my D6503 using Tapatalk

  8. #4368 SP
    Member cyrax's Avatar
    Ce am reusit sa vad in luna februarie , unele filme revazute :

    - Death Sentence_____8.5/10
    - The Godfather_____10/10
    - The Last Witch Hunter_____5.2/10
    - Inside Out_____8.0/10
    - Shame_____7.2/10
    - Legend_____7.5/10
    - Creed_____9.2/10
    - Cast Away_____10/10
    - *Deadpool_____9.8/10
    - The Green Mile_____10/10

  9. #4369 SP
    Member Mousey's Avatar
    Buffalo '66

    Ce film... nu poate fi incadrat intr-un gen. Trece de la drama la comedie absurda si inapoi in cateva secunde. Minunatia de scenariu m-a facut sa ma documentez despre regizor/producator/scenarist/actor: tipul e certat cu 90% din distributie si are o problema cu lumea in general, ceea ce ma face sa cred (pe buna dreptate) ca personajul pe care-l interpreteaza e construit dupa viata lui. E un film interesant, ca sa-l vezi pana la sfarsit si sa-l poti aprecia trebuie sa pui deoparte asteptarile pe care le ai in general de la filme, mai ales de la dialogurile si interactiunile dintre personaje fiindca aici lipseste total realismul (n-o spun intr-un ton negativ). Personajele din Buffalo '66 sunt ciudate, e greu sa le evidentiezi insusirile, pentru ca... nu prea au.
    Imi tot vine sa-l compar pe regizor cu David Lynch, dar personajele lui Lynch, ciudate cum sunt, au ceva care le salveaza, iar suprarealismul care predomina in filmele lui te face sa nu le iei prea in serios si sa nu compari cu realitatea ce se intampla in opera lui. Gallo isi construieste personajele cu atata convingere, incat n-ai ce sa faci si trebuie sa le intelegi asa cum sunt, chiar daca nu te poti identifica cu ele. In ultimele minute, Billy Brown (interpretat de Gallo) zambeste si incepe sa se poarte ca un om normal pentru prima oara in film, lucru aproape imposibil de crezut dupa ce personajul a fost atat de blindat de defecte.
    Tot raul spre bine, fiindca personajele n-au niciun dram de realism in ele, n-ai nici cea mai mica idee care va fi urmatoarea replica, sau cum o sa reactioneze X la spusele/actiunile lui Y .

    Imagini anoste si melancolice, pe buna dreptate. Aparitie surpriza de la Mickey Rourke. Recomand celor cu rabdare si oricui ii plac filmele independente... ceva mai diferite.

  10. #4370 SP
    Senior Member cashonly's Avatar
    Room (2015) - IMDb

    Foarte bun, inca sunt trist dupa atatea zile de la vizionare.

    "Ma: Ssh. Go back to sleep.
    Jack: [reciting to himself] Once upon a time, before I came, you cried and cried and watched TV all day, until you were a zombie. But then I zoomed down from heaven, through skylight, into Room. Whoosh-pshew! And I was kicking you from the inside. Boom, boom! And then I shot out onto Rug with my eyes wide open, and you cutt-ed the cord and said, "Hello, Jack!" "

  11. #4371 SP
    Member cyrax's Avatar
    Batman V Superman : Dawn of Justice 7.0/10
    + Ben Affleck in rolul lui Batman
    + Wonder Woman
    - Doomsday
    - unele parti cgi realizate prost chiar foarte prost
    - Lex Luthor
    - Prea putine secvente de lupta
    - dialog

  12. #4372 SP
    Member ConuGeo's Avatar
    Star Wars: Episode VII - The Force Awakens sub asteptarile mele, dar mi-a placut prestatia lui Kylo Ren

  13. #4373 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Batman v Superman: Dawn of Justice
    Foarte fain filmul, partial nu inteleg de ce a ajuns la 7.7 pe IMDB, dar hai sa zicem ca poate dupa acest weekend va reveni peste nota 8. Un film plin de actiune, lung 2h 30, la care nu vreti sa consumati lichide din greu sa fugiti des la baie...
    Toti actorii joaca exemplar, cu un plus pentru Gal Gadot in rolul Wonder Woman, extra plus pentru Ben Afflek care si-a spalat pacatele din Daredevil, precum si pentru Jesse Eisenberg care infatiseaza un Lex Luthor psihopat dar extrem de inteligent.
    Cine este fascinat de filmele cu super-eroi sa mearga sa-l vada neaparat. Cu plusuri si minusuri este un film foarte reusit dpmdv.
    8.5 ca nota personala!

  14. #4374 SP
    Senior Member Malach HaMavet's Avatar
    batman v superman: dawn of justice
    Dupa review-uri bune si rele, cei drept mai multe rele decat bune! M-am dus si eu sa vad acest film care a separat netul iar in doua dupa prequel-ul Man of Steel! Voi incepe cu negativele

    MINUSURI: Ca a murit Mercy Graves jucata de Tao Okamoto! Asta nu e un minus dar mai mult e nickpick
    Nu-mi place ca au readus aminte de origin story of Batman (again de parca nu am stim). Ca nu s-au dezvoltat personajele cum trebuie... adica petrecem timp cu chestii tampite in loc sa dezvoltam personajele desi ar trebui sa le stim. Wonder Woman putea lipsi din film si nu facea nicio diferenta. Lupta dintre cei doi giganti e prea scurta... Prea multe personaje care nu-si prea gasesc locul in film (Lois Lane (exemplu)). Cameo-urile de la Liga sunt lazy writting. They set up to much the following movies in asa fel incat nu au timp cu propriul film sa-l dezvolte si sa ne investeasca in el.
    Nu stiu daca filmul trebuia sa fie de 2 ore sau mai bine l-ar fi lasat de 3 ore cum se anunta varianta extinsa, ca sunt tare curios daca atunci cand voi vedea varianta extinsa o sa fie mai ok povestea spusa ca asa in 2.30 the story is all over the place. Nu s-a investit in conceptul de Superman D-zeu bun sau rau... (pentru cei care au vazut film stiu despre ce vorbesc). Sper ca Civil War sa petreaca mai mult timp consecintelor pe care eroii le au asupra omenirii, decat a facuto acest film.

    PLUSURI: Asistenta lui Lex, Mercy Graves(Tao Okamoto), Lupta cu Doomsday, Wonder Woman jucata de Gal Gadot, Batman jucat de Ben Affleck, Jeremy Irons as Alfred Pennyworth, suprinzator mi-a placut Jesse Eisenberg as Alexander "Lex" Luthor! desi toti il urasc I kind of enjoy him as crazy Luthor. Visual filmul este genial. Muzica top performance.

    Cam atat! As recomanda filmul? Da! O sa va scarpinati in cap cum am facut si eu cand l-am vazut si incercam sa prind povestea!? Probabil sau poate mi-s eu blond si nu am prins capodopera asta de film. Vreau sa vad varianta extinsa poate atunci o sa-mi placa mai mult sau poate nu. dar pentru moment daca ar fi sa-l notez. trei din cinci stele.

    Attached Images Attached Images imaxbvssmall.jpg

  15. #4375 SP
    Member Rukax's Avatar
    Blue Ruin (2013) 8/10

    Desi acest film nu a dispus de un buget foarte mare, m-a impresionat totuşi datorită cadrelor superbe, scenariului interesant şi onestităţii cu care a jucat actorul principal. Este genul de film în care nu ai o idee exactă despre ce va urma să se întâmple. Povestea decurge greu, însă, suspansul nu lipseşte, plus că sunt prezente şi două scene şocante realizate foarte bine. Un film în care este portretizat cu realism sentimenul de răzbunare şi reuşeste să impresioneze prin imprevizibilitate.

    PS. Parcă a fost regizat de fraţii Coen.

    Remember (2015) 10/10

    Din punctul meu de vedere, a fost un film foarte bun, care chiar merită văzut. Modul în care a interpretat Christopher Plummer a fost excepţional, povestea este interesantă şi captivantă iar finalul superb, a întrecut toate aşteptările.

    Nu le recomand celor care preferă blockbustere întrucât se vor plictisi.
    Attached Images Attached Images blue-ruin.jpg remember.jpg

  16. #4376 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Am fost si eu la Batman vs. Superman. Nu stau să scriu recenzii pt ca nu ma pricep. Să nu faceți prostia pe care au făcut-o alții. Acest film nu are treabă cu universul lui Nolan. Filmul acesta începe unde s-a terminat Man of Steel. Dacă MoS a fost un film care m-a dezamăgit, asta e chiar bun. Luni îl văd din nou. De la mine primește un 8.5. Dacă aveam un actor mai bun în rolul lui Lex ridicam nota.

    PS: M-a surprins într-un mod plăcut Ben.

  17. #4377 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    ^asta tot aud de la 99% din oamenii care au fost sa vada filmul. Or fi criticii atat de idioti?

  18. #4378 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Nu, cei care merg la film sunt prea investiti in universul cu super eroi incat sa vada cat de penibile sunt uneori filmele astea.

  19. #4379 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Iar începi? Serios, nu poate un om să vină să își spună o părere că vine tudy, criticul de Hollywood si ii da în cap. După ce ai văzut episodul 7 din SW de vreo 5 ori, nimeni nu ți-a mai sărit la jugulară să îți spună cât de penibilă a fost ideea filmului, Steaua Morții, partea a III-a. Dar deh, telenovela spațială nu se poate critica, e SW...

  20. #4380 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Ce ai bre? Nu am dat nimanui in cap cu nimic, daca ai citi din criticile serioase ai vedea ca nu exagerez cu nimic. Cat despre SW, eu macar recunosc ca am fost mai mult decât subiectiv. Deci e exact ce am zis eu, pentru unii super eroi, pentru altii altele.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 219 of 244 FirstFirst ... 119 169 209 217 218 219 220 221 229 ... LastLast

Similar Threads

  1. Ultimul serial vizionat / Recomandari seriale By Mika in forum Muzica, Filme & Seriale
    Replies: 1604 Last Post: 30-05-2021, 00:56
  2. Ultimul serial vizionat! By trickz in forum Muzica, Filme & Seriale
    Replies: 75 Last Post: 17-02-2015, 22:06
  3. Replies: 0 Last Post: 12-01-2013, 21:26
  4. Recomandari filme cu vampiri sau werewolves please. By Strike105X in forum Muzica, Filme & Seriale
    Replies: 14 Last Post: 03-12-2011, 23:50
  5. Recomandari: Filme Horror By trickz in forum Muzica, Filme & Seriale
    Replies: 24 Last Post: 03-12-2009, 19:43

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts