Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 243 of 244 FirstFirst ... 143 193 233 241 242 243 244 LastLast
Results 4,841 to 4,860 of 4862

Thread: Ultimul film vizionat / Recomandari filme

  1. #4841 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    The Witcher: Nightmare of the Wolf

    Am avut asa emotii.. ca nu o sa fim diversi si inclusivi. Bine Netflix!
    Dar cum nu le putem avea pe toate.. foarte putin respect pentru povestea originala, traditiile slavice si lumea The Witcher in general, personaje relativ generice sau pur si simplu ca nuca in perete

    Animatia in schimb, palaria jos. Actiunea, pacing-ul, unele scene de lupta.. excelente. Popcorn stuff!
    In ultima instanta (inca) o adaptare de consum intr-o lume din ce in ce mai polarizata (curcubeistic si numai).

  2. #4842 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Reminiscence cu Hugh Jackman ați văzut? Chiar mi-a plăcut!

  3. #4843 SP
    Member Cristache07's Avatar
    Rasfoind prin colectia de filme am dat de Public Enemies. Nu aveam habar ca a fost regizat de Michael Mann. L-am revazut acum si mi-a placut mai mult ca prima oara. Un frumos follow-up de la Heat ( Al Pacino & De Niro).
    Daca va plac filmele cu gangsteri este de neratat.
    Attached Images Attached Images mann.jpg

  4. #4844 SP
    Member ConuGeo's Avatar
    007 No Time to Die 7.5/10
    Începe abrupt ca toate filmele Bond, per-total este în nota stilului, nu am simtit ca ma plictisesc deși tine peste doua ore. Antagonistul ar fi putut avea mai mult spațiu și finalul.... va las și pe voi sa-l vedeți.

  5. #4845 SP
    Member Cristache07's Avatar
    Leaving Las Vegas - Excelente rolurile lui Nicholas Cage and Elizabeth Shue.


  6. #4846 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    Ma duc sa-l mai vad o data !
    Attached Images Attached Images 19816672_1-137-.jpg

  7. #4847 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Quote Originally Posted by Srachi View Post
    Reminiscence cu Hugh Jackman ați văzut? Chiar mi-a plăcut!

    Putea fi ceva mai mult, idee foarte buna, executie strutocamila.
    Per ansamblu un film bunicel insa. Ca atmosfera (pastrand proportiile desigur) mi-a adus aminte un pic de Sin City meets BioShock meets Total Recall meets The Fountain (un film foarte bun tot cu Hugh Jackman).
    Sau poate, scriind acum imi dau seama, acestea erau asteptarile mele.. si a iesit strutocamila. Telenovelistica. Nascut stea, murit speranta.


    In alta ordine de idei, am vazut Dune ieri.. demult un film nu a reusit sa ma tina foarte concentrat si atras in felul in are a facut-o Dune.
    Recomand cu mare caldura! Cinematografie la mare arta!

  8. #4848 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    Filmul are 156min, iar dupa ce se termina 100% vei spune :Mai vreau o data !
    Zgomotul pe care il fac ornitopterele, muzica lui Hans Zimmer ,cadrele alea largi si sonorizarea de la IMAX …Uhhh! Chills ! Amazing ! Abia astept sa iasa si 4k UHD-ul !

  9. #4849 SP
    Member iionut's Avatar
    M-am uitat la Dune, menționez că nu am citit cărțile, după prima oră de vizionare mă întrebam cât a mai rămas din film... Prietena ațipise puțin și pornisem filmul la ora 19, abia ulterior acțiunea a luat viteza și a fost mai bine, însă prima oră a fost plictiseală.

  10. #4850 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Eu m-am uitat cu nevasta si a fost fix invers: prima ora jumate ne-a ținut prinși, ultima ora a trecut mai greu. Dar oricum, ne-a plăcut, in sfârșit un film bun dupa ce am tot dat rateuri cu alte vizionări. Abia aștept celelalte părți, sper sa se facă.

  11. #4851 SP
    Member Cristache07's Avatar
    Filmul va fi lansat pe blu-ray pe 23 Decembrie. Abia astept sa-l iau.

    http://https://www.amazon.de/-/en/Rebecca-Ferguson/dp/B09G9LQH8F/ref=sr_1_1?dchild=1&keywords=dune+blu+ray&qid=1635 271945&qsid=262-2524144-9904513&sprefix=dune+blu%2Caps%2C109&sr=8-1&sres=B09G9LQH8F%2CB096BRB48K%2CB09JJFBMC8%2CB00A 5ABQVM%2CB00HG3P5MC%2CB009VYH99G%2CB09FCCLTNK%2CB0 8JW1JZSY%2CB09BVTX5KJ%2CB08HK7N7Y2%2CB00MXNFHPU%2C B004JSB1NO%2CB07NQZ5N13%2CB096NNK39B%2CB09GZ7VD75% 2CB098CR9616
    Quote Originally Posted by IsNotMe View Post
    Filmul are 156min, iar dupa ce se termina 100% vei spune :Mai vreau o data !
    Zgomotul pe care il fac ornitopterele, muzica lui Hans Zimmer ,cadrele alea largi si sonorizarea de la IMAX …Uhhh! Chills ! Amazing ! Abia astept sa iasa si 4k UHD-ul !

  12. #4852 SP
    Member ConuGeo's Avatar
    The Matrix Resurrections 6/10
    Multe flash-uri din precedentele, poveste rasuflata si actiune de umplutura in comparatie cu celelalte.


    Dune 7.5/10
    Muzica te acapareaza si te face sa uiti de actiunea putina, poveste interesanta.Are perspectiva, sunt curios de continuari. Spre final am inceput sa simt acele minute multe.Cartile nu am reusit sa le citesc, deci este prima impresie.

  13. #4853 SP
    Member Cristache07's Avatar
    House of Gucci s-a lansat azi pe blu-ray. Faina povestea, am aflat cate ceva despre Gucci. Personal mi-a placut cum Jared Leto si Lady Gaga au jucat.
    Attached Images Attached Images img_20220310_223352.jpg

  14. #4854 SP
    Junior Member The Monkey 23's Avatar
    Eu am văzut două filme în perioada asta: The Batman și Uncharted.

    Voi începe cu filmul mai slab, ,,The Batman”. Un film cu super-eroi la care m-am plictisit și chiar enervat de-a dreptul, pentru că firul narativ putea să se termine în maxin 1h30, dar a durat cel puțin 3h. Ca să nu mai zic că ,,Ave Maria” a ajuns melodia psohopaților, adică antagonistul principal, un tocilar alb care în loc să asculte ce zice lumea, ascultă muzică simfonică de parcă e Hitler. Eu asta am înțeles din mesajul filmului privind folosirea acestei piese muzicale. Overall, un film foarte slab cu un Batman obosit, cu un antagonist de mâna a treia și niște clișee care nu mai sunt amuzante de ceva timp.

    Spre bucuria mea, vă pot recomanda și un film bun. Filmul la care mă refer este Uncharted (n.a. Necartografiat, aparent cinematografelor le vine greu să traducă un cuvânt din engleză în română) cu Tom Holland în rol principal, unde-l interpretează pe inegalabilul Nathan Drake. Menționez că am jucat și trilogia remasterizată, nu și ultimul joc, așa că am urmărit cu mare atenție să văd cât s-au inspirat din joc. Spre mirarea mea, s-a inspirat din greu și a făcut-o bine. Este primul film care face referire la un website internațional care chiar există, adică Ancient Origins (aviz amatorilor pasionați de istorie, aritetectură, mitologie, ș.a.m.d.), acțiunea se petrece pe 3 continente, în trei țări diferite unde chiar sunt puse în valoare evenimente istorice și monumente faimoase. Mi-a plăcut la nebunie să-l văd pe Drake în niște cascadorii care nu credeam că le voi vedea pe marele ecran, din fericire m-am înșelat. Nu mi-a plăcut faptul că antogonista se chinuia prea tare să arate ca un bărbat mușchiulos, în loc să aibă o identitate unică. Fără spoilere, dar scena de la final care mi-a adus aminte la greu de Pirații din Caraibe o să vă lase fără cuvinte. Vi-l recomand cu multă căldură!
    Attached Images Attached Images unch_online_tsr_6072x9000_montage_04.jpg

  15. #4855 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Batman - as zice un 6...poate 7.

    Mi-a placut si nu mi-a placut.

    Atentie - poate contine unele mici spoilere de locatii/evenimente, dar nu am detaliat prea mult. Totusi, recomand citirea doar dupa vizionarea filmului!

    O sa incep intai cu ce mi-a placut:
    - Partea de cinematografie, cadre, focalizare, culori, ploaie, locatii - fff bine facute si chiar mi-a facut placere sa-l urmaresc pentru asta.
    - Riddler si Joker (chiar daca doar in acel video de 5 min care nu a mai avut loc in film) - foarte bine alesi actorii si acting fff bun din partea lor.
    De Paul Dano stiam ca poate sa joace bine, de cand m-a dat pe spate cu acting-ul in 12 years a slave, dar mi-a depasit asteptarile aici. Desi a adus mult a joker-ul lui Heath, pe partea de home videos si tipat in ele.
    O chestie care putea fi mai bine facuta, era felul in care nu i se misca deloc masca in zona gurii cand vorbea, de-ti lasa impresia ca a inregistrat vocea in studio, separat de filmare.
    - coloana sonora a fost ok, departe de filmele lui Nolan si sunetele lui specifice pentru situatii/personaje, dar nu m-a deranjant in vreun moment
    - scenele de bataie, desi aveau scapari si se vedea ca nu se lovesc efectiv (probabil unghiul de filmare ales prost in unele cazuri) mi s-au parut interesante, pentru ca Batman intra in forta in ei, stia ca e superior si nu astepta sa fie provocat. Iar asta mi s-a parut destul de apropiat cu Batman-ul animat cu care am crescut.

    Si cred ca...atat. Nu mai tin minte acum.

    Ce nu mi-a placut in schimb...
    - desi-mi place foarte mult de Pattinson ca actor (are niste filme fff bune si bine jucate in ultimii ani, gen The Lighthouse sau Good Time) mi s-a parut fff slab ca Bruce Wayne, iar ca Batman a fost bun doar in combat, pentru ca in rest, mi-a lasat impresia ca nu avea ce cauta acolo si nici el nu se voia in costumu ala din care nu putea sa vada nimic.
    Nu am inteles partea emo (a trecut perioada, nu mai avea ce cauta asa ceva intr-un film), nu am inteles de ce era atat de tantalau ca Wayne si nu ceva mai cocky, mai increzator - era miliardar totusi, putea avea orice voia dar nu lasa sa se inteleaga asta.
    Nu era vreun adolescent plin de cosuri ci deja era un barbat matur, dar nu se vede asta decat cand era costumat si in combat.
    - acting-ul overall al tuturor a fost cel mult mediocru
    - Catwoman horror, teatral, jucat si interpretat de parca este (nu stiu, poate chiar e cazul) ceva actrita incepatoare, eventual la primul rol, parca prea repetate replicile si le zicea de plictiseala, nu stiu, nu m-a convins.
    - Penguin a fost misto doar costumul/machiajul, pentru ca el a fost cam de umplutura acolo. Nici nu a facut vreo prostie ca sa merite sa fie acolo, nici nu a incercat nimic si nici nu a avut nimeni, vreun motiv, sa puna mana pe el. Replicile fade si senzatia de putere era data doar de scenariu, dar el nu emana nimic.
    - Gordon zici ca era ceva copil de gradinita - oare ce inseamna asta? oare unde gasim indicii? aici in crime scene? oare cum rezolvam asta? stii sa folosesti un calculator? oare stii sa scrii?
    - Falcone, pentru ce trebuia sa fie, adica ala care controla tot din umbra, ori a fost prea prost ales actorul, ori a fost fff prost scris, dar nu parea sa aibe vreun pic de putere sau intelect ca sa fie ajuns in pozitia aia. Iar tipul care l-a jucat ar face bine sa ramana la comedii, pentru ca nu prea are ce cauta in roluri serioase.
    - Alfred - o alta dezamagire monumentala, data de un actor foarte bun si experimentat, care a jucat un rol care putea fi jucat de un robot. Fara replici sau sfaturi memorabile sau cu greutate, acting slab overall inclusiv la faza cu spitalul, efectiv de uitat imediat ce s-a terminat filmul.
    - batcave-ul bazat prea putin pe tehnologie si foarte simplist - ok, vrei sa-l faci mai uman cumva, dar e totusi un multimiliardar care-si permite orice tehnologie - si la urma urmei, asta este Batman - doar un simplu om, facut super erou prin bani si tehnologii.
    - foarte multe scene pregatite, dar taiate apoi - m-am simtit ca la o piesa de teatru cand dupa o sceneta de cateva minute, s-a luat o intermisie pentru schimbarea decorului.
    Aici efectiv am avut scene fara nicio logica sau urmare, taiat, apoi alta scena fara pic de continuitate.
    - dupa prima crima, erau 100 de politisti in casa aia, a venit Batman si a vazut instant urma de sange de pe parchet, desi trecusera toti aia pe acolo. Inteleg, vrei sa scoti in evidenta cat de perspicace e Batman, dar nu-i face pe toti restu chiar retardati. Da-i ceva gadgets sa vada chestii ascunse, creeaza ceva situatii care sa-i scoata in evidenta detectivul din el sau orice altceva - a fost ca si cum joci un joc pe story mode sau super easy, in care nimeni nu reactioneaza la tine si treci prin ei ca prin branza.
    - la fel in apartament la final, cand toti aia se uitau in cele mai stupide locatii, numai pe chestiile importante nu puneau mana.
    - nu stia nimeni, desi era un caz cu ghicitori, sa rezolve ghicitori - doar Batman.
    - nu stia nimeni nimic despre nimeni pe acolo - totul era un complot si Batman era omul rau desi ii tot salva pe toti, inclusiv in scenele de intro.
    - armura aia, desi pare de carton, nu se spargea sau ceva oricat si cu orice trageau aia in el
    - felu in care mergeau cu motocicletele in ploaia aia torentiala - absolut SF
    - unde tinea costumu? pe el sau in ghiozdan? si cand se schimba, unde lasa toate alea? Daca-l arati atat de mult cumva intre Bruce si Batman (cand era cu sapca/gluga si machiaj), da-i si o logica in ce face si ce se intampla pe acolo.

    Overall mi s-a parut slab, tocmai pentru ca Bruce Wayne era un pampalau emo penibil, iar pentru ca Batman nu prea era Batman decat la bataie. Aproape 0 gadgets sau lucruri interesante, o masina normala putin modificata, o motocicleta normala, un wingsuit penibil, care cumva s-a pus peste costum iar cape-ul a disparut pe undeva, si multe altele care rupeau imersiunea.

    Sunt fan filme Marvel si DC, dar asta ori era gandit initial sa tina 5h si au tot taiat ca sa ajunga la 3h si au ramas fara scenele de legatura, ori scenariu chiar a fost atat de prost scris. Efectiv nu-mi pot da seama.

  16. #4856 SP
    Junior Member The Monkey 23's Avatar
    Am mers de curând la 2 filme, unul cu un buget imens și actori faimoși pe plan internațional și unul cu un buget de Românica, cu actori cunoscuți doar pe plan local.

    Ca de obicei, voi începe cu primul film. Realizat de Marvel și Hollywood, filmul la care fac referire este Dr. Strange 2 în Multiversul Nebuniei, film cu un buget total de 200 mil. de $ și care fost promovat cât cuprinde.
    Pot spune că Benedict Cumberbatch (faimos pentru rolul său în persoana lui S. Holmes din serialul BBC cu același nume) în rolul Doctorului Strange a salvat filmul de la un eșec total, ca și scena în care vrăjitorul nostru preferat preia controlul unui cadavru și ne trezim cu zombie Dr. Strange.

    În plus, mi s-a părut interesant și ideea de explorare a unor universuri paralele, care mie mi-a adus aminte de nostalgicele călătorii în lumi necunoscute și bizarre ale echipajului din SG-1. Cea mai interesantă lume din actualul film a fost cea în care toate lucrurile se transformau în vapori de vopsea și astfel toate legile fizicii își pierdeau rostul.

    Ce nu mi-a plăcut: prea puține scene de acțiune, prea multă vorbăraie și dramă de adormit copiii, faptul că filmul încearcă să normalizeze ideea că e firesc ca America Chavez, protagonista, să aibă două mame. Un element atât de degenerat și straniu, încât este pomenit trecător, ca un fel de reminder că America adevărată este o țară în care copiii pot avea două mame. Văd că nici DC și nici Marvel nu uită să se folosească de filmele lor de milioane de dolari să răspândească propagandă în rândul copiilor cât se poate de des.

    Un alt lucru care nu mi-a plăcut și care se tot repetă este antagonista care are o putere surprinzătoare, de care nimeni nu a știut și pe care o poate folosi aproape fără nicio restricție și fără nicio explicație. Bineînțeles că are remușcări la final și astfel povestea deja plină de clișee se încheie cu un happy-end care mulțumește pe toată lumea. Că de, nu mai trăim în perioada în care regizorul poate face modificări drastice scenariului și să avem parte de un film bun, ci de o serie de filme care trebuie să respecte normele, rețeta și planul cincinal al universului Marvel.

    Pelicula pe care o recomand fanilor filmelor de animație este Jujutsu Kaisen 0, care m-a surprins în mod plăcut. Menționez că e pentru prima dată când merg să vizionez un astfel de film la cinema.

    Filmul a fost realizat de studioul MAPPA și produs în colaborare cu Toho Animation și Sumzap. MAPPA a lansat la rampă serii precum Attack on Titan și adaptarea modernă a Dororo, de Osamu Tezuka, tatăl fenomenului manga. În schimb, Toho Animation sunt mult mai bine cunoscuți și printre seriile lor de succes se numără: My Hero Academia, Jujutsu Kaisen în colaborare cu MAPPA, Dr. Stone și Haikyuu!!.

    Nu este necesar să fi văzut serialul înainte de a merge la film. Pentru necunoscători, Jujutsu Kaisen este un liceu privat pentru elevi înzestrați cu talente ieșite din comun (de ex: vorbirea blestemată a lui Inumaki Toge). Aici, învață să-și controleze puterile și sunt trimiși în misiuni în diferite părți ale Japoniei să exorcizeze blesteme care au luat formă din cauza emoților negative (de la ură și furie până la desfrâu și lăcomie). Dirigintele și mentorul lor, Gojou Satoru, e o combinație între personajul Kakashi-sensei și Charles Xavier. Fără să intru prea mult în detalii, un elev nou se transferă la această școală și antagonistul vrea să-i fure puterea ca să cucerească lumea.

    Ce mi-a plăcut este personalitatea unică a colegilor săi, faptul că arată cât de haotic și impredictibil este un câmp de luptă, faptul că eroul trebuie să plătească un preț ca să-și folosească puterea și că nu se face deloc referire la personajele sau la evenimentele din serial.
    Ce nu mi-a plăcut: flashbackurile reciclate dintre Yuta și Rika, lipsa unui adversar pe măsură pentru Gojou, relația de tip tsundere (un tip de om căruia îi place de cineva, dar ezită și e prea timidă să și le exprime) dintre Yuta și Maki și planul oarecum superficial al antagonistului.

    În concluzie, recomand filmul și dacă nu știți sigur dacă e pentru voi, puteți oricând să urmăriți 1-2 episoade din Jujutsu Kaisen ca să vă faceți o idee.
    Attached Images Attached Images doctor-strange-2-captain-carter-introduction.jpeg jjk.jpg

  17. #4857 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Din pacate filmele de la Hollywood, inclusiv cele cu supereroi cu impact cultural major asupra generatiilor tinere, devin din ce in ce mai mult medii de propaganda sau activism agende LGBTQAI+, "feminism intersectional" sau diviziune rasiala.
    Cu largul concurs al politichiei din US. Parca le place sa rascoleasca constant jarul.

    Prin urmare nu am vazut nici acest Dr. Strange, precum altele din ultima perioada, pentru ca stiam la ce sa ma astept. Trailerul chiar nu ajutat.
    Marvel este pe acest drum de ceva vreme si cam tot ce va iesi o perioada va fi, probabil, in aceeasi linie. Dar pana la bani. Inca nu sunt acolo.
    Ba chiar, mai rau, ma astept sa se "omoare eroii vechi" pentru a face loc "celor noi" ridiculizandu-i.
    Intamplarea face sa fi vazut de curand un clip a lui Critical Drinker legat de She Hulk. Cred ca sumariseaza binisor ce se intampla cu acest "Univers".

    Lucru ce ma duce si pe mine la filmul sau manga japonez.
    Are din ce in ce mai multa tractiune, probabil, tocmai pentru ca nu se face activism desantat sau politica. Sau poate ca a ramas, cumva, la fel pe cand cultura comics, movies, de tip american este din ce in ce mai sterila.
    Cu spoieli sau nuca in perete, de cele mai multe ori, in afara US.



    PS: la mine s-a rupt.. filmul.. cand am vazut acum ceva ani "checklistul filmelor de Oscar". Sigur pastrand proportiile, dar acelasi lucru, nu poti ingradi imaginatia, arta sau conditiona procesul creational fara sa iasa.. Strange

  18. #4858 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    In ziua de azi te astepti sa vezi un film cu Ku Klux Klan si membri clanului de fapt sa fie ngerii!! Ii deja enervant cum exagereaza astia cu woke movment-ul lor, in Star Trek Discovery un serial SF eu trebuie sa vad relatii gay, artisti transexuali si non binari!
    Nu e locul lor in filmele astea! Sunt filme pt asa ceva si pt o anumita audienta gen Brokeback Mountain, sunt seriale gen Sex Ecuation unde nu ma mir ca au bagat atata gay-ism, lezbianism si non binarism dar nu baga peste tot LGBTQWZYTRKOMFG.
    Daca ma uit la un film SF inseamna ca nu vreau sa vad lolly poponisti, filmul The Eternals a trebuit ca si eternii sa acopere toate culorile si rasele de pe pamant, unul negru, altul alb, indian, asiatici(chinez si corean), hispanic si pe langa asta unul a trebuit sa fie gay, pacat ca Angelina Jolie nu a avut si ea o scena cum se linge cu fetita aia ce a jucat rolul lui Sprite.

  19. #4859 SP
    Member Cristache07's Avatar
    Am terminat de vazut mai devreme in seara asta pe Anihilation pe Netflix. La jumatatea filmului ma gandeam ca filmul asta se aseamana foarte mult cu doua jocuri: - Stalker (The Zone) si Returnal.
    Mi-a placut si il voi revedea ca sa-l inteleg mai bine. Vi-l recomand!


  20. #4860 SP
    Member IsNotMe's Avatar
    Quote Originally Posted by Cristache07 View Post
    Am terminat de vazut mai devreme in seara asta pe Anihilation pe Netflix. La jumatatea filmului ma gandeam ca filmul asta se aseamana foarte mult cu doua jocuri: - Stalker (The Zone) si Returnal.
    Mi-a placut si il voi revedea ca sa-l inteleg mai bine. Vi-l recomand!
    Faza cu “Help meeee!! ” este epica. La fel si ending-ul, deschis la interpretare, face filmul memorabil . Sa te uiti si la ARRIVAL in caz ca nu l-ai vazut .

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Ultimul serial vizionat / Recomandari seriale By Mika in forum Muzica, Filme & Seriale
    Replies: 1604 Last Post: 30-05-2021, 00:56
  2. Ultimul serial vizionat! By trickz in forum Muzica, Filme & Seriale
    Replies: 75 Last Post: 17-02-2015, 22:06
  3. Replies: 0 Last Post: 12-01-2013, 21:26
  4. Recomandari filme cu vampiri sau werewolves please. By Strike105X in forum Muzica, Filme & Seriale
    Replies: 14 Last Post: 03-12-2011, 23:50
  5. Recomandari: Filme Horror By trickz in forum Muzica, Filme & Seriale
    Replies: 24 Last Post: 03-12-2009, 19:43

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts