cat e intrarea ?
18 lei la Mall Cotroceni. 3d. GENIAL
AVATAR 100/10 Nu se compara nimic cu el... Totul este perfect!
Nu sunt destule cuvinte pentru a descrie acest film!
A fost cineva la IMAX să vadă Avatar?
Aș vrea să știu dacă se merită să dau mai mult pe IMAX sau dacă să mă duc să-l văd doar 3D.
aaa...inca suntem in 2009 si deja a aparut so....
sincer, nu vroiam sa-l vad. de la atata reclama si atata agitatie in jurul lui, mi s-a facut greata/scarba, cum vreti sa-i spuneti. dar vad aici atatea note de 10 (desi stiu ca marea majoritatea, daca vedeti 10 filme care va plac, le dati 10, pentru voi nu exista 7,8,9), poate o sa-mi fac curaj sa ma duc sa-l vad.
Scarba este extrema. Te-ai gandit cumva ca motivul pentru care apar multe note mari aici este ca aceste note sunt SUBIECTIVE? Pe mine un film considerat de critici ieftin ma poate atinge indeajuns incat sa dau nota 10, nu pentru ca dau de dragul datului ci pentru ca in mintea mea bolnava si perversa merita 10.
Avatar este un film de 10 si punct. Cu scarba, fara scarba, tot de 10 ramane. Cel mai bun lucru pe care il poate face oricine nu considera acest lucru inca este sa renunte la 20 lei din buzunar si sa vizioneze acest film, 3d, la cinema. Merita!
intrebare pt trickz , Avatar este singurul film pe care o sa il vad 3D , iti dau ochelari ? xD
La orice film 3d iti dau ochelari speciali, cand intrii in sala si ii dai inapoi cand iesi.
Tha fast and The furious Tokyo Drift-9.5/10
+Japan..awesome cars...
Lords of Dogtown-10/10..merita vazut..skateboarding.uhuu![]()
"Family Guy" Something, Something, Something Dark Side (2009)
Bun!- rezumat la povestea din Star Wars �n binecunoscutul stil Family Guy lol
Bookmarks