Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 46 of 244 FirstFirst ... 36 44 45 46 47 48 56 96 146 ... LastLast
Results 901 to 920 of 4862

Thread: Ultimul film vizionat / Recomandari filme

  1. #901 SP
    is the man! trickz's Avatar
    FF1 > FF2 > FF4 > FF3 ca si cronologie.

  2. #902 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    300.jpg Kratos should have fought this battle.

    L-am savurat cu mai multa placere a doua oara dupa ce am jucat God of War Collection. Nu are rost sa mai scriu cum a fost filmul deoarece cred ca toata lumea l-a vazut.

  3. #903 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Quote Originally Posted by Laurentiu View Post
    Attachment 43501 Kratos should have fought this battle.

    L-am savurat cu mai multa placere a doua oara dupa ce am jucat God of War Collection. Nu are rost sa mai scriu cum a fost filmul deoarece cred ca toata lumea l-a vazut.
    Ia uite-te aici:

  4. #904 SP
    Manager paul's Avatar
    G.I. Joe: The Rise of Cobra (2009) - 9/10 - Ma asteptam la ceva mai slab, dar a fost bine pana la urma. Pacat de efecte in cazul meu, cred ca a meritat sa fie vazut la cinema.
    Yes Man (2008) - 10/10 - Foarte tare comedia, a jucat si Jim Carrey bine, nu s-a maimutarit ca in alte filme.
    "Family Guy" Something, Something, Something Dark Side (2009) - 10/10 - Family Guy style, 'nuff said !
    Shoot the Duke (2009) - 5/10 - Film facut de ceva companie germana, buget mic.
    Observe and Report (2009) - 7/10 - Ok comedia, cam stupid personajul, dar e bun pentru Seth Rogen.
    Attached Images Attached Images gi_joe_the_rise_of_cobra.jpg yes_man.jpg family_guy_something_something_something_darkside.jpg shoot_the_duke.jpg observe_and_report.jpg

  5. #905 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Pulp Fiction (1994) 10/10 - un film de referinta, care trebuie vazut neaparat de orice cinefil aspriant.
    Attached Images Attached Images 383103_pulp-fiction-uma.jpg

  6. #906 SP
    Member oBL1O's Avatar
    The Godfather: Part II - 9.5/10 - Putin mai slabut ca primul dar totusi un film excelent.
    Terminator 2 - 10/10 - Dupa parerea mea e cel mai bun din serie.

  7. #907 SP
    Senior Member Christien's Avatar
    Am vazut si eu Pulp Fiction .. Faza de la subsolul magazinului , ahahaahaha.

  8. #908 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Avatar @ imax.

    VARZA TOTALA. RUSINE IMAX ROMANIA! RUSINE! sa mai zica cineva ca la noi in tara avem tehnologie.. avem un rahat.

    Ce inseamna pentru mine IMAX Ro? Coada nesimtita, lipsa acuta de locuri, rezervari facute in haos, locuri prinse la bulan. Intru in sala si ma asez frumos, in randul 2 (da, atat am reusit sa prind fara rahatul de rezervare) si ce se intampla? 4 oameni ma intreaba, pe rand, daca m-am asezat pe locul meu. PAI PE LOCUL CUI SA MA ASEZ, MA? Pe rand, la interval de 3-4 minute, 4 baieti responsabili cu aranjarea in sala mi-au cerut biletul sa verifice...

    Apoi, unul din ei se simte mare talentat si incepe sa prezinte filmul la boxe... Cum dzeu.. un text de il citea de pe foaie cu talent de clasa 1, de imi era rusine mie de rusinea care nu ii era lui... si cum lauda tehnologia IMAX de parca eram o sala plina de tarani (n.r. fara sa ofensez taranii adevarati, oameni muncitori fara de care nu as avea alimente proaspete) si nu stiam ce e ala mare din fata mea

    Bun, incepe filmul. Ce frumos se vede ecranul care prezinta IMAX, se vede ca nu are treaba cu noi. Am ramas la frumusetea acelui scurt filmulet. Incepe si filmul propriuzis si ce observ? SUBTITRARE 2D???? PE UN FILM 3D? CE NAIBA E ASTA? Dai jos ochelarii, vezi subtitrarea, ii pui la loc, vezi o chestie mare si alba in ceata. La acelasi cinematograf dar nu la IMAX aveau subtitrare in 3d, superba, care se si misca, sa nu taie obiectele din prim plan.. aici taia fara jena. Calitatea filmului era mediocra, cred ca era stricat ceva sau habar nu am... in acelasi cinematograf, in sala normala, la 3d, am ramas uimit de claritatea cu care se vedea, aici, la marele IMAX ROMANIA, am ramas uimit de cat de INFECT se vede. Da, domne, stateam in randul 2 dar la vizionarea cealalta eram singuri in sala si ne jucam cand in fata cand in spate asa ca stiu bine ce si cum se vede...

    In concluzie, recomandarea sincera a unui om care a vazut acest film de 2 ori, este sa NU MERGETI LA IMAX. Oriunde altundeva... superb, genial. IMAX strica experiente!

  9. #909 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Man, filmele IMAX NU se fac cu subtitrare. In orice tara "tehnologizata" s-ar fi dublat vocile. Ai fi preferat sa "joace" Abramburica in Avatar? Nu multumesc, prefer un 'blur'.

    Tehnologia IMAX nu e facuta sa adaugi subtitrare pe ea, nicaieri in lume. Nu mai blestema acest mic colt de rai pentru faptul ca INCA mai poti viziona filme cu vocea "pe bune" a actorilor din film.

  10. #910 SP
    Member Vami's Avatar
    Public Enemies 10/10

    Film care a intrat in top 10 la mine. Johnny Depp a fost grozav ca intotdeauna.
    Attached Images Attached Images public_enemies.jpg

  11. #911 SP
    is the man! trickz's Avatar
    As fi preferat sa nu puna deloc. Daca este o tehnologie chiar asa complicata, faceti nene vizionari pe romaneste si vizionare pe ingles. La o adica, eu am mers acolo sa vad ceva calitativ, nu sa vad o mare pata alba. Sincer, de ce sa zic mersi cu un colt de paine cand am gustat o franzela intreaga, nu asta era disputa generala?

    Daca in momentul de fata, calitatea finala pe care am primit-o de la un cinema clasic (sau digital sau ce mama lor mai ruleaza in ziua de azi) este mai buna comparativ cu un IMAX, sa nu imi exprim parerea (enervata, de fanboy ce sunt) asupra acestui aspect? Pff...

    Desigur, mereu exista mai rau, dar asta nu inseamna ca trebuie sa bag capu' la cutie si sa zic sarumana'... cel putin nu pentru mine

  12. #912 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Mda, connection reset by peer si trebuie sa rescriu post-ul.

    Vezi ca ai uitat predicatul in a doua fraza

    Nu cred ca poti viziona in cinematografele romanesti un film fara subtitrare sau dublaj, tine de niste legi si norme de functionare.

    Referitor la calitatea imaginii, multa lume lauda culorile mult mai vii in varianta IMAX (MonkY the plasma fanboy ). Eu cred ca nemultumirea ta a pornit de la organizare, moment in care ai inceput sa vezi doar nemultumire in jur.

    Poate au fost agasanti supraveghetorii care au verificat de 4 ori biletul, dar iti dai seama ca nu din senin au inceput sa o faca. Romanul se aseaza de multe ori la cinema ca la stadion, si daca-i zici ceva iti baga clasicul: "Ce ma? Esti la teatru?!".
    Organizarea lor vine ca o reactie a actiunilor "spectatorilor".

    Si sincer, mie mi se pare OK sa fie atat de vigilenti incat sa ma ia de 4 ori la puricat. De cate ori ai vazut in HM sau Movieplex macar sa se ocupe cineva de asezari aiurea.

    Cat despre "promotorul" care turuie definitia IMAX-ului, sper sa dispara dupa 4-5 filme cand deja ne-a facut instructajul. Insa eu cred ca el e pus acolo ca sa pronunte de cat mai multe ori Samsung asa ca mi-e ca o sa fie angajatul lunii mult timp de acum incolo.

    Pana acum la IMAX am fost doar la documentare, si pot spune ca, aici in "rahatul" asta de tara, IMAX Bucuresti e peste IMAX Luzern din Elvetia, ba chiar la acelasi nivel cu acela din Barcelona.

  13. #913 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Am realizat ca am uitat predicatul la cateva minute si am dat edit imediat

    Daca nu mentionam nimic de organizare, era mai bine? Aparent nu mai era motiv pentru care sa fiu acum frustrat, ca doar de la ei mi se trage, nu? Pe aceasta logica, nimic nu mai este important, ca poate de fapt eram enervat ca m-am lovit la picior dimineata si de atunci o tin numai asa, supraveghetorii fiind de fapt un alt pas in imensa mea frustrare...

  14. #914 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Ce inseamna pentru mine IMAX Ro? Coada nesimtita, lipsa acuta de locuri, rezervari facute in haos, locuri prinse la bulan. Intru in sala si ma asez frumos, in randul 2 (da, atat am reusit sa prind fara rahatul de rezervare) si ce se intampla? 4 oameni ma intreaba, pe rand, daca m-am asezat pe locul meu. PAI PE LOCUL CUI SA MA ASEZ, MA? Pe rand, la interval de 3-4 minute, 4 baieti responsabili cu aranjarea in sala mi-au cerut biletul sa verifice...

    Apoi, unul din ei se simte mare talentat si incepe sa prezinte filmul la boxe... Cum dzeu.. un text de il citea de pe foaie cu talent de clasa 1, de imi era rusine mie de rusinea care nu ii era lui... si cum lauda tehnologia IMAX de parca eram o sala plina de tarani (n.r. fara sa ofensez taranii adevarati, oameni muncitori fara de care nu as avea alimente proaspete) si nu stiam ce e ala mare din fata me
    Deci ai insiruit 2 paragrafe de nemultumiri care de fapt pot fi trecute cu vederea caci de fapt nu sunt nemultumiri?

    Mie mi se pare cam mult sa spui "Hotie" si "Rusine!" doar din cauza subtitrarii.

    Prefer sa inchei discutia aici pana nu zice lumea ca ma plateste Cinema City.

  15. #915 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Pai stim ca te plateste, cu lungi cu glazura

  16. #916 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    AVATAR 3D - 7/10

    O experienta extraordinara vizual si auditiv vazut in 3d. Foarte, foarte multa imaginatie, greu de descris in cuvinte.
    Din pacate, la vizualizare in 3d pierzi multe detalii din film, probabil din cauza ca te forteaza sa focalizezi privirea pe lucrurile dorite de realizatori, restul fiind parca in ceata.
    Poveste, scenariu, personaje mediocre, nu ramai cu aproape nimic dupa vizionarea filmului in afara de senzatiile tari.
    Un film perfect pentru devorat popcorn.

  17. #917 SP
    Member mariuck's Avatar
    AVATAR 3D 9/10

    dar i-as da mai mult decat 7. Nu stiu ce credeti voi dar lumea este extraordinara toate plantele, animalele chiar si rasa dominanta... si chiar daca a fost 3D (prima data am strambat din nas cand am auzit ca e 3D) dar sincer merita toti banii si tot timpul acordat filmului..

    Singura chestie care nu mi-a placut este ideea ca daca noi o sa ajungem la tehnologia sa putem migra catre alte planete din alte sisteme solare si unde sa fie si viata... presupun ca omul va evolua mult mai mult din toate punctele de vedere.. si ma cam indoiesc ca atunci cand o sa ajungem pe alte planete oamenii vor cauta sa faca bani din chestia asta.. si sper ca atunci sistemul monetar sa nu mai existe.. aici ma refer la proiectul Venus (pentru cei care au vazut Zeitgeist
    )

  18. #918 SP
    Diesel k1du's Avatar
    American Pie 7: The Book Of Love 6/10

    Slabut, slabut....ma asteptam la o super comedie.Au fost doar cateva momente funny in rest amatori...
    Din zvonurile pe care le-am auzit se spunea ca se vor alia toti Stiffler-ii si ca va fi mama-mama! Un mare rahat.

    P.S
    Attached Images Attached Images americanpiebookoflove.jpg

  19. #919 SP
    Manager paul's Avatar
    Avatar (2009) 3D - 10/10 - Superb film. Frumos universul creat de James Cameron, sper la un sequel, dar fara oameni in poveste. Must see, so go and buy a ticket.

  20. #920 SP
    Member drik's Avatar
    Cred ca enumera ce am vazut ultimele zile... pentru ca toate sunt fresh in mintea mea...

    Die Hard 1-4, Lethal Weapon 1-4, 12 Monkeys, Breaveheart, The Patriot & Independence Day. Am avut 2-3 zile retro.

    Si sa fiu ontopic, ultimul film vazut esteeeeeee... Blade Runner!
    Un SF care a ramas la fel de fresh si continua sa arate la fel de bine... 9/10



Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 46 of 244 FirstFirst ... 36 44 45 46 47 48 56 96 146 ... LastLast

Similar Threads

  1. Ultimul serial vizionat / Recomandari seriale By Mika in forum Muzica, Filme & Seriale
    Replies: 1604 Last Post: 30-05-2021, 00:56
  2. Ultimul serial vizionat! By trickz in forum Muzica, Filme & Seriale
    Replies: 75 Last Post: 17-02-2015, 22:06
  3. Replies: 0 Last Post: 12-01-2013, 21:26
  4. Recomandari filme cu vampiri sau werewolves please. By Strike105X in forum Muzica, Filme & Seriale
    Replies: 14 Last Post: 03-12-2011, 23:50
  5. Recomandari: Filme Horror By trickz in forum Muzica, Filme & Seriale
    Replies: 24 Last Post: 03-12-2009, 19:43

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts