Deci astazi nu am fost la scoala asa ca am vazut urmatoarele :
Inglourious Basterds 8/10
Crank 2 : High Voltage 9/10 ( pentru unele efecte care chiar sunt aiurea strica tot )
Transporter 2 8/10 ( sau mai rapit copii si in alte filme )
Conspiracy(2001) 9/10
Un film documnetar ce merita vazut.Mi'a placut cel mai mult de actorul Kenneth Branagh care interpreteaza rolul generalului Heydrich.
The Lovely Bones (2009) 10/10
un singur cuvant : SUPERB
Death note si Death note: the last name, 2 filme japoneze bestiale - 9/10
Shutter Island - 10/10
The Collector (2009/I)
Nota: 8.5/10. Desi e un horror "clasic", mi-a placut mult prea mult soundtrack-ul si si modul in care a fost filmat ca sa-i dau o nota mai mica, asa cum are pe IMDB. Super.
Gamer @ 8.1/10
Un film destul de dragut ! Totusi, sper ca nu se va ajunge niciodata la asa ceva in ceea ce priveste jocurile !
Hachiko - 10/10 - Nu stiu cum sa descriu filmul asta, asa ca o sa spun doar atat: nici acum nu m-am oprit din plans.
MonkY, de ce spoiler faptul ca mi-au murit mie doi catei ? N-am zis nimic de film.
Well, anyway:
The Princess and the Frog - 5/10 - Nu e nici pe departe la fel de bun ca si alte filme clasice Disney. A fost o poveste destul de mediocra cu personaje mediocre. Mi-a placut in schimb faptul ca au ales sa-l animeze asa, "ca pe vremuri". lol
The Fourth Kind (2009)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTY2OTM0NDEyM15BMl5BanBnXkFtZTcwNTAzMDY4Mg@@._ V1._SX95_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMTY2OTM0NDEyM15BMl 5BanBnXkFtZTcwNTAzMDY4Mg@@@@AMEPARAM@@SX95@@AMEPAR AM@@SY140 - 8/10
Must seen for UFO fans ! Nu stiu ce sa zic mai mult ca sa nu va stric filmul. Doar sa nu va asteptai la Star Wars or something like this. E foarte realist... si cred ca trebuie vazut cu o "minte deschisa".
The Fourth Kind (2009)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTY2OTM0NDEyM15BMl5BanBnXkFtZTcwNTAzMDY4Mg@@._ V1._SX95_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMTY2OTM0NDEyM15BMl 5BanBnXkFtZTcwNTAzMDY4Mg@@@@AMEPARAM@@SX95@@AMEPAR AM@@SY140
9/10
eu nu stiam de existenta lui daca monky nu posta filmul. un film minunat cu un buget mic, consider acest film dovada ca nu doar bugetul conteaza la crearea unui film bun, daca nu aveti o minte "deschisa" mai bine nu va uitati la acest film.
cu toate astea mi-ar placea sa vad un astfel de film dar bazat de niste intamplari din europa nu america.
Bookmarks