Tom Holland Will Play Nathan Drake In Uncharted Movie Releasing December 2020
Si da...e oficial...![]()
Tom Holland Will Play Nathan Drake In Uncharted Movie Releasing December 2020
Si da...e oficial...![]()
E chiar atat de greu sa faceti diferenta intre o opinie personala si un adevar general valabil?
Avand in vedere ca e pentru un young Nate... it might work. La fel cum si Cavil might work for young Geralt.
As vrea sa tina cont mai mult de trilogia uncharted, nu sa ne prezinte direct un young Nathan.Oare pentru personajele Elena si Sully, tot asa neinspirati au fost?
De ce ai vrea sa tina cont de trilogie? Eu vreau ceva cu totul diferit. Povestea din trilogie am vazut-o in jocuri![]()
Este inspirat dintr-un joc, sursa nu ar trebui deformata pe ecran.Oricare ar fi povestea, sa iasa ceva bun.
Asa si seria Witcher e inspirata din carti, dar jocurile se intampla dupa actiunea din ele. E normal sa pastreze personajele si sa fie din acelasi univers cum ar veni, dar nu vad de ce ar fi nevoie sa fie exact aceleasi evenimente.
Cand ma gandesc ca il joaca Tom Holland, ma gandesc la Uncharted Origin StoryMi se pare prea tanar (si scund
). Nu zic ca "gata, filmul e rau", doar ca nu il vad pe Nathan aratand ca Tom.
Ce e mai tare e ca aveau deja actorul perfect. Nolan North. Dar na, ala n-o sa vanda filmul la fel de bine ca Tom Holland, banii conteaza, nu faptul ca ar fi iesit (probabil) mult mai fain cu cineva care practic *e* Nathan Drake.
Va recomand un episod dintr-un serial (tot serialul e fainut), dar episodul asta e ceva senzational pentru fanii Uncharted:
https://www.imdb.com/title/tt2391427/
Pai poate se va ajunge si acolo, dar momentan vor sa-i spuna povestea, inceputul, iar pentru asta aveau nevoie de cineva tinerel, sprinten si desigur, cunoscut.
Recunosc, mi se pare prea carismatic pustiu, in Spider-Man mi se pare potrivit, dar va trebui sa asteptam sa vedem macar un trailer ca sa ne convingem![]()
Are o fata de pompalau, nici in Spiderman nu mi-o placut si nu mi se pare deloc potrivit pt rolul lui Drake!
---------- Post added 18-07-2020 at 09:37 ----------
Exact cum nici Adam Driver nu sa potrivit ca sith lord in Star Wars, rolul lui s fost super de Marriage Story nu de badass mofo jedi!
https://screenrant.com/uncharted-mov...mark-wahlberg/ primele imagini de la filmări.
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
Tom Holland on InstagramIt’s nice to meet you, I’m Nate. #uncharted
Nolan North on TwitterLike looking into a mirror! Proud to have @TomHolland1996 continuing the Drake legacy!
Absolutely smashing it!
Thanks for the set visit!!
@unchartedmovie
Apare in 11 februarie 2022.
Uncharted Movie: Tom Holland Says the Way He Approached the Performance Was a 'Mistake' - IGNOriginally Posted by IGN
Mda, asta nu suna prea bine. Nu prea are incredere in actingul lui, iar asta poate sa make or brake the movie![]()
Bookmarks