Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 21 to 40 of 63

Thread: South Park

1. #21 SP
    Member Darkhawk's Avatar
    parerea mea....mie niciodata nu mi-a placut simpsonii

2. #22 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    OK, poti spune ca sunt cei mai tari cei de la South Park, dar in orice colt al lumii de duci ai sanse de zeci de ori mai mari ca lumea sa fi auzit de Simpsons si de South Park nu.

Popularitatea nu-i face mai buni, dar parintii mei de exemplu habar nu au cine sunt Stan, Kyle si Kenny. Marge, Maggie si Homer sunt in schimb personaje celebre pentru ca au cuprins mai multe generatii.

3. #23 SP
    Member Darkhawk's Avatar
    Quote Originally Posted by Khan View Post
    OK, poti spune ca sunt cei mai tari cei de la South Park, dar in orice colt al lumii de duci ai sanse de zeci de ori mai mari ca lumea sa fi auzit de Simpsons si de South Park nu.

Popularitatea nu-i face mai buni, dar parintii mei de exemplu habar nu au cine sunt Stan, Kyle si Kenny. Marge, Maggie si Homer sunt in schimb personaje celebre pentru ca au cuprins mai multe generatii.
    L-ai uitat pe jimbo pe ned si pe cartmanlol astia sunt cei mai tarii

4. #24 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    Daca nu era filmul... nu cred ca simsons ar fi asa celebrii la noi, chiar daca marea majoritate nici nu cred ca stiu cum ii cheama pe ,, aia galbeni si diformi din filmu ala...,, Prietenii mei sunt majoritatea fani SP... si in general lumea il stie pe Cartman ba dupa fizic, ba dupa faptul ca il persecuta pe Kyle, ba ca el nu da "two ****s" cam pe tot ce nu ii aduce beneficii

5. #25 SP
    Member Darkhawk's Avatar
    vorba lu CARTMAN catre kyle: WHAT`S UP JEW ii prea tareee, tot timpu isi bate joc de el...

6. #26 SP
    vrei sa vezi ce am )?

LE: lam primit " ca cadou" de la niste prieteni sa nu uit anumite chestii printre care faptul ca majoritatea imi spun Jewy/Evreu' cu un motiv
    Attached Images Attached Images picture-20.jpg

7. #27 SP
    Member Darkhawk's Avatar
    Quote Originally Posted by Muthu Raoul View Post
    vrei sa vezi ce am )?

LE: lam primit " ca cadou" de la niste prieteni sa nu uit anumite chestii printre care faptul ca majoritatea imi spun Jewy/Evreu' cu un motiv
    haa haalol tareee

8. #28 SP
    Care e episodul vostru preferat?

9. #29 SP
    Member Darkhawk's Avatar
    ai zis`o pff sunt o gramada....imi place tare mult episodu ala cand bine nush ce star la ei in oras..si le explica ala cum a slabit el nush cate kg....si astia il indoapa pe butters sa fie gras...ca sa primeasca mancare moca de la chinezu ala si faza tare ii la sf..cand cartman se da drept butters si vb la tel cu parintii lu butters si ii face de ***** prea tare...s-au episodu ala cand vine MICHAEL JACKSON la ei in oras...sunt multe

10. #30 SP
    Da "The Jeffersons" e foarte tare (asa se nemeste primul cu Michael Jackson nu? )... asa de greu imi e si mie sa aleg un episod preferat... toate is faine dintrun punct de vedere sau altu si toate is diferite (inafara de faptul ca Eric (cum ii zice masa lui Cartman)se ia de Kyle )

11. #31 SP
    Member Darkhawk's Avatar
    da The Jeffersons ala ii bestial....mai ales cand vine in pijamaua aia verde la stan akas si se pun toti in pat si viseaza ca se saruta cu cartman

12. #32 SP
    SHIIIIT

13. #33 SP
    Member sevir's Avatar

...cel mai recent hit

14. #34 SP
    Member Darkhawk's Avatar
    Quote Originally Posted by sevir View Post
    HA HAAA tareee

15. #35 SP
    Member Darkhawk's Avatar
    A vazut cineva episodu nou? THE F WORD?lol f tare

16. #36 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Ce are AllSP azi ?

17. #37 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Quote Originally Posted by Muthu Raoul View Post
    Care e episodul vostru preferat?
    Scott Tenorman Must Die

18. #38 SP
    Member Darkhawk's Avatar
    Quote Originally Posted by Khan View Post
    Scott Tenorman Must Die
    primu episod cand il vad si eu pe cartman mai inteligentlol

19. #39 SP
    xLx
    Member xLx's Avatar
    pai am mai multe Make love not Warcraft , The Coon , Buters Bottom biatch etc

20. #40 SP
    Member Darkhawk's Avatar
    ultimu episod f tare)))

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast