parerea mea....mie niciodata nu mi-a placut simpsonii
OK, poti spune ca sunt cei mai tari cei de la South Park, dar in orice colt al lumii de duci ai sanse de zeci de ori mai mari ca lumea sa fi auzit de Simpsons si de South Park nu.
Popularitatea nu-i face mai buni, dar parintii mei de exemplu habar nu au cine sunt Stan, Kyle si Kenny. Marge, Maggie si Homer sunt in schimb personaje celebre pentru ca au cuprins mai multe generatii.
Daca nu era filmul... nu cred ca simsons ar fi asa celebrii la noi, chiar daca marea majoritate nici nu cred ca stiu cum ii cheama pe ,, aia galbeni si diformi din filmu ala...,, Prietenii mei sunt majoritatea fani SP... si in general lumea il stie pe Cartmanba dupa fizic, ba dupa faptul ca il persecuta pe Kyle, ba ca el nu da "two ****s" cam pe tot ce nu ii aduce beneficii
![]()
vrei sa vezi ce am)?
LE: lam primit " ca cadou" de la niste prieteni sa nu uit anumite chestii printre care faptul ca majoritatea imi spun Jewy/Evreu' cu un motiv![]()
![]()
ai zis`opff sunt o gramada....imi place tare mult episodu ala cand bine nush ce star la ei in oras..si le explica ala cum a slabit el nush cate kg....si astia il indoapa pe butters sa fie gras...ca sa primeasca mancare moca de la chinezu ala
si faza tare ii la sf..cand cartman se da drept butters si vb la tel cu parintii lu butters si ii face de *****
prea tare...s-au episodu ala cand vine MICHAEL JACKSON la ei in oras...sunt multe
Da "The Jeffersons" e foarte tare (asa se nemeste primul cu Michael Jackson nu?)... asa de greu imi e si mie sa aleg un episod preferat... toate is faine dintrun punct de vedere sau altu si toate is diferite
(inafara de faptul ca Eric (cum ii zice masa lui Cartman)se ia de Kyle
)
da The Jeffersonsala ii bestial....mai ales cand vine in pijamaua aia verde la stan akas
si se pun toti in pat
si viseaza ca se saruta cu cartman
![]()
Bookmarks