Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 21 to 40 of 44

Thread: Skrillex - Pareri

1. #21 SP
    Member maravela's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    E praf, niste incercari retarde de a imita Aphex Twin-ul anilor 90' prin simulari melodice care se zbat in debandada totala.
    Exact la asta ma gandeam si eu.

2. #22 SP
    Member SpitFire's Avatar
    Penibil, penibil, penibil, penibil. Prin simplul fapt ca "muzica" poponarului astuia a fost inclusa in genul "dubstep" este ceva inexplicabil de trist. Daca vreti dubstep ascultati Skream, Benga, Cookie Monsta, Flux Pavillion si multi altii. Ce mai pot sa zic.. o tentativa nereusita a americanilor de a-si baga nasul si in genul asta; cat despre cel care a zis ca dubstep-ul este muzica de drogalai... e usor sa dai din gura fara sa ai habar de nimic.

3. #23 SP
    Member I-Ray's Avatar
    asta numa' remixuri face ?
    toti "artistii" astia gen skrillex, flux pavillion, rusko, excision, datsik, modestep, borgore etc sunt niste PENIBILI mainstream care au succes doar pe youtube si ii asculta persoane fara cultura muzica

---------- Post added 09-07-2011 at 05:06 PM ----------

muzicală

4. #24 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Da' ia zi-ne tu boss cine se pricepe la dubstep? Ca sa stim ce sa ascultam si fraierii de noi.

5. #25 SP
    Member I-Ray's Avatar
    cum am zis si in celalalt thread:
    Quote Originally Posted by I-Ray View Post
    daca vreti sa ascultati dubstep de calitate, va recomand majoritatea artistilor de la label-urile hyperdub, deep medi si Tempa ; nu poser sh*t de pe youtube gen UFK Dubstep & stuff
    PS: te supara adevarul ?
    nu trebuie sa te ataci asa, eu doar am subliniat evidentul

6. #26 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Pai m-ai vazut pe un forum si deja stii ca n-am cultura muzicala? Aici e strict vorba de gusturi, puteai sa zici foarte frumos ca IN OPINIA TA ce asculti tu suna mai bine. Nici eu nu-l am la inima pe acest Skrillex, omu' nici macar nu mixeaza live, dar n-am nimic cu aia care il asculta... sa-l asculte nene.

P.S.: nu m-am atacat, doar m-ai prins intr-o pasa foarte proasta... daca e sa ma iau dupa toti "maestrii si artistii", n-as mai asculta nimic acum.

7. #27 SP
    Senior Member Anderul's Avatar

8. #28 SP
    Senior Member Zombozo's Avatar
    Jeg. period

9. #29 SP
    Asa ma, daca nu iti place ceva, dai cu piciorul, ca doar asa-i Romanul.

10. #30 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    ntz ntz ntz, ce ti-e si cu generatia asta,auzi tu la ei "skrillex",daca asta e muzica ce va place vai de generatia voastra

11. #31 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Auzi, "generatia voastra"...

Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    daca asta e muzica ce va place vai de generatia voastra
    Gusturile nu se discuta.

P.S: Nu imi place Skrillex.

12. #32 SP
    ^Gusturile se discută. Altminteri, ştiinţa numită estetică ar fi vorbă goală, şi nu este.

13. #33 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Quote Originally Posted by TheKingOfHate View Post
    Ce reprezinta imaginea din video ? please, do tell.

14. #34 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    Ii un crop dintr-un tablou intitulat "Lesbience la sapa"
    N-ai cultura
    Cat despre zgomotul asta ce sa zic...
    Curentul emo a plecat cum a venit sau cel putin nu mai e mediatizat. Sper ca astia ^^^ urmeaza

15. #35 SP
    Quote Originally Posted by Dudel View Post
    Ii un crop dintr-un tablou intitulat "Lesbience la sapa"
    N-ai cultura
    Alea's femei/fete ?

16. #36 SP
    DJ-ul SebastiAn are un fetish, isi face poze si le editeaza in photoshop, in poza este el care se saruta singur. Nu are nici o treaba cu Skrillex, el doar a preluat imaginea de la melodia originala.

Dudel: Nici tu n-ai cultura . Nu se mai zice emo, acum e Hipster.

17. #37 SP
    Quote Originally Posted by TheKingOfHate View Post
    DJ-ul SebastiAn are un fetish, isi face poze si le editeaza in photoshop, in poza este el care se saruta singur. Nu are nici o treaba cu Skrillex, el doar a preluat imaginea de la melodia originala.

Dudel: Nici tu n-ai cultura . Nu se mai zice emo, acum e Hipster.

18. #38 SP
    @kingofhate: Faci un topic �n care lumea să-şi spună părerea şi tot tu arunci cu jigniri ?

19. #39 SP
    Nu ca pe maidan. Parerile se pot formula si mai frumos.

20. #40 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Cool story bro, hipsterismul ca și manifestare sau curent nu are nici o legătură cu emo, nu �nțeleg de ce se dau unii rotunzi, c�nd de fapt ei sunt pătrați, măi dorule măi.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast