Dimash Kudaibergen - S.O.S d'un terrien en détresse
Eminem's 'Revival'
Tracklist Grades
1. "Walk on Water" Feat. Beyoncé 2/5
2. "Believe" 2/5
3. "Chloraseptic" Feat. Phresher 2/5
4. "Untouchable" WTF is this? 1/5
5. "River" Feat. Ed Sheeran 1/5
6. "Remind Me (Intro)" & 7. "Remind Me" ca tot sunt impreuna 4/5 pare mai vesela si mai bine dispusa! Imi aduce aminte de Berzerk care era o melodie vesela.
8. "Revival (Interlude)" & 9. "Like Home" Feat. Alicia Keys 3/5 melodica? nu prea am o opinie despre el.
10. "Bad Husband" Feat. X Ambassadors 2/5
11. "Tragic Endings" Feat. Skylar Grey o tentativa de romatic song care m-a lasat rece 1.5/5 aici este momentul care m-a pierdut pe mine albumul! deja nu ma mai interesa ce avea de spus domnul Eminem
12. "Framed" WTF is this crap 0.1/5
13. "Nowhere Fast" Feat. Kehlani 1/5
14. "Heat" & 15. "Offended" 1/5 nimic memorabil
16. "Need Me" Feat. Pink la cat de mult imi place Pink nu pot decat sa dau 2/5
17. "In Your Head" interesanta melodie dar e prea tarziu sa mai salveze albumul (cel putin pentru mine) 2.5/5
18. "Castle" & 19. "Arose" ca defapt este o singura melodie compusa din doua track-uri 4/5
nu stiu cat de relevant mai este Eminem dar acest album nu mi s-a parut asa de special cum il asteptam eu sa fie, mai ales ca era Eminem si nu altii 1000+1 rapperi care suna la fel toti. Dar din pacate acest album suna ca restul de 1000+1 rapperi... si sincer acest album nu m-a impresionat oricat mi-as fi dorit eu! mai ales ca nici celelalte nu au fost nimic de capul lor The Marshall Mathers LP 2 Relapse s.a.m.d! Incerc sa-mi aduc ultimul albul Eminem care m-a incantat cap coada... dar nu exista
Daca exista oamneii carora le-a placut albumul! happy for you! pe mine m-a lasat rece 3/5
Clark - Black Stone (senzational videoclip; partea audio - pian - incepe dupa 2:20 si tine doar 2 minute, dar merita vizionat tot)
By AndRewqp in forum Console News
By Dant3 in forum Console News
By OEE in forum Videos
By razvanrazy in forum Licitatii
By szury in forum Console Club
Bookmarks