Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 26 of 26

Thread: Blu Ray Disk 3D Originale/Pentru toata lumea...

1. #21 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Quote Originally Posted by expiratul View Post
    Coane cumparati Lcd/Plasma 3D.
    Dupa ce ca esti confuz rau in termeni mai esti si obraznic.
    Dupa ce primesti un raspuns pertinent si civilizat de la GreyhounD tu nu gasesti altceva mai bun de facut decat sa il inviti foarte superior sa-si cumpere nu's ce TV !!!
    Pfff, da ai ceva tupeu. Tu nici pe google nu stii sa cauti?!
    Uite ceva in limba romana daca nu te descurci cu engleza: Informatii despre tehnologia 3D - 3DPedia.ro

PS. Spune ceva despre tine daca te raportezi la Mercedes Benz. Oltcit ce avea?

2. #22 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Ma scuzati pentru urmatoarele scrise: Coane, mai lasa-ma in 3D-ul meu ca deja nu mai pot. Sa ii crape capul aluia care a inventat 3D-ul, ca sa iti iei tu si sa ne chiaunesti mai mult decat daca ne-am juca peste masura in 3D (analogic, asa de al dracu ca sa nu intre si sa nu aiba motiv sa iasa... sa ii moara dracu la intrare, nu de alta da sa nu iasa vreun 3D StereoANAL).

3. #23 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Coane, limba romana nu stii s-o vorbesti, infamfat esti, parerea altora n-o respecti.
    Esti prea bun pentru toata lumea, asa ca ce mai cauti aici pe forum coane, esti prea bun pentru noi.
    Eu cred ca esti genul ala de persoana care a citit si el ceva, n-a priceput ce-a citit dar crede ca stie mai bine decat toti. Stii tu, fudulul.
    Legat de Mercedes Benz nu prea ti-a iesit pentru ca nu stii nimic despre mine, sau ce conduc sau ce plasme am prin casa. Remarca ta mi-a intarit si mai bine parerea despre tine.
    Daca doresti sa mai ai treaba pe acest forum, ai face bine sa-ti revizuiesti atitudinea si sa devii civilizat, daca nu, esti poftit amiabil in alta parte. Ai fost amuzant, ai devenit intre timp penibil si acum chiar obraznic. Cred ca ti s-au trecut cu vederea multe.

4. #24 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar

5. #25 SP
    Banned lucianpaun's Avatar
    Buna seara!
    Se vede clar ca nu aveti 3D acasa in afara de expiratul.
    Ca daca aveati va durea sufletul cand dadeati 129.ron pe un film Blu Ray Disc 3D si cand ajungeati cu el acasa constatati ca este ANALOGIC 3D nu STEREOSCOPIC 3D.
    Am dat peste 100,milioane cand puteam sa mi cumpar o amarata de Dacia,dar am preferat sa mi cumpar Plasma 3D si Home Cinema 3D Blu Ray Disc.Ochelari 3D./Nu dau numele firmei pentru nu a face reclama buna/negativa.
    Surpriza a fost urmatoarea:Nu este la fel de SPECTACULOS ca la cinema 3D din mai multe motive.
    Unul ar fi Diagonala mica a Plasmei/Lcd 3D comparativ cu Diaginala mare a peliculei de Cinema.
    Am si eu Priest 3D in Romana/ORIGINAL...este exact cum a spus expiratul:ANALOGIC 3D(nu intra nu iese nici un EFECT 3D)
    Am si Conan 3D in Romana/ORIGINAL...La fel-ANALOGIC 3D(nu intra nu iese nici un EFECT 3D)
    Asa ca raman la vorba lui expiratul Discurile 3D si Filmele 3D de pe ecrane sunt de 2 FELURI ANALOGICE 3D SI STEREOSCOPICE 3D.
    De geaba dati linkuri in engleza in romana cu site despre 3D.Stati sa va cumparati 3D Plasma/Lcd 3D si vedeti voi linkuri cand ajungeti acasa cu Discul cumparat si bani cheltuiti daca mai dati linkuri despre 3D.
    Expiratul nu a stiut sa va explice destul de clar dar va desteptat si acuma va dati toti destepti.La Hoolywood se fac filme 3D ANALOGICE 3D si STEREOSCOPICE 3D.Exact cum va explicat el:ANALOGICE-Filme bune,actori buni,dar fara efecte 3D,STEREOSCOPICE 3D cu actori de duzina si actiune proasta dar cu efecte 3D,ca altfel nu ar mai vinde astia un film ANALOGIC 3D-daca ar fi toate STEREOSCOPICE 3D si bune si actori buni si efecte 3D.
    Si asa este si pe Discuri cum este la Cinematograf/Sa nu mi spuneti ca nu ati fost la film 3D LA CINEMA si ati plecat Incantati mereu.Ati nimerit un Film ANALOGIC cu siguranta.
    Cum ar fi Infruntarea Titanilor 3D-La cinema...Va umplut de efecte
    Cred ca ati injurat de mama mama dupa ce ati iesit.
    Asa ca mucles astia care dati linkuri pe bani altora cum sar spune.
    Cred ca ati inteles ideia.
    Expiratul bravo frate ca iai desteptat pe astia ca ai avut dreptate ca nu stiu ce vad.
    Va salut pe toti fie ca aveti 3D fie ca nu aveti 3D!
    Las tel pentru expiratul.

6. #26 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Mai copii, voi beti unul dupa celalalt, mancati aceeasi mancare, stati in aceeasi zona si respirati acelasi aer?
    Voi stiti macar ce inseamna 3D, 3 dimensiuni? A stai, expiratul isi face clona ca sa para ca e sustinut...
    Tu stai si explicai ca exista filme 3D, unde "intra si iese efecte" asa pe intelesul tau, chipurile stereoscopice si 3D analogice unde nu intra si nu iese nimic. Pai filmele astea unde nu intra si nu iese nimic de nicaieri si niciunde nu-s 3D, in 3 dimensiuni, sunt 2D toata ziua.
    Grea limba romana, dar de fapt la halul in care scrii nici nu-mi dau seama cum poti gandi. Prea multa agitatie pentru cineva care nu e in stare sa-si exprime gandurile in scris, probabil ca ii fug de colo colo in cutia craniana si din cand in cand mai scapa pe gura... pardon, prin degete pe forum.

In alta ordine de idei, troll - check, clona - check, obraznic - check.
    Strike 3, you're out.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2