Din ultima saptamana
Am terminat de cateva saptamani Aventurile & Memoriile lui Sherlock Holmes, o carte care pe mine m-a lasat profund impresionat. Astfel, mi-am zis ca merita un sacrificiu financiar, asa ca am cumparat filmul, editia pe 2 discuri ( nu prea dau banii pe filme, prefer sa le vad la cinematograf ). Mi-a placut in special carcasa lenticulara.
incearca sa te uiti la versiunea facuta de bbc acum de curand. este sub forma de miniserie. are 3 episoade de 90 de minute si din cate am inteles sezonul 2 bate la usa. nu o sa regreti, ca sherlock holmes e facut perfect de britanici doar. un avertisment totusi, vezi ca e o versiune adaptata in timpurile de azi, dar e pur geniala
This Is It (2009)@@AMEPARAM@@http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTI3Njc5NjQ4MV5BMl5BanBnXkFtZTcwNTQ4NTI4Mg@@._ V1._SX94_SY140_.jpg@@AMEPARAM@@BMTI3Njc5NjQ4MV5BMl 5BanBnXkFtZTcwNTQ4NTI4Mg@@@@AMEPARAM@@SX94@@AMEPAR AM@@SY140
Sinopsis:
Asta-i tot / This Is It este o prezentare inedita din culisele perioadei in care Michael Jackson a creat conceptul si a facut repetitii pentru concertele sale de pe Arena O2 din Londra, la care se vanduseră deja toate biletele. O adevarata cronica a intervalului aprilie - iunie 2009, acest film a fost realizat cu sustinerea deplina a celor care detin toate drepturile, folosind peste o suta de ore filmate in culise, care il prezinta pe Jackson repetand mai multe melodii pentru concerte.
Michael Jackson � Asta-i / This is It tot surprinde in detalii vii, neprelucrate, cantaretul, dansatorul, regizorul, arhitectul, geniul creator si artistul exceptional, in plin elan creator, punandu-si la punct ultimele spectacole de la Londra.
Bonus pe DVD:
- Filmulete: Repetitiile ramase neterminate; Aventura incepe: pregatirea revenirii; Mai presus de spectacol; Cel cu manusa; Amintirile lui Michael; Auditii: In cautarea celor mai buni dansatori din lume
- Trailere
Michael Jackson's THIS IS IT | Official Movie Site and Trailer
Mi-am cumpărat filmul Michael Jackson Asta-i tot - din păcate nu pot descărca poza din aparat (revin).
Nu cred ca exista vre-un fan MJ care sa fi putut rezista "tentatie" de luni. Ciudat este ca inca l-am vazut la ziare, cam peste tot. Ori au facut ei foarte multe, ori chiar nu s-a vandut atat de bine... Eu personal, m-am trezit luni cu 1h mai devreme ca sa cobor la ziare sa-l prind
Bookmarks