De 2 ori am vazut filmul, si mi-e mult prea frica sa-l cumpar E prea scary, mai ales in tematica (plus that goddam' spider-walk).
De 2 ori am vazut filmul, si mi-e mult prea frica sa-l cumpar E prea scary, mai ales in tematica (plus that goddam' spider-walk).
asta e ediţia care are tot filmul fără nimic tăiat din el... sunt mai multe faze scary �n el dec�t cel original... Si e fain ca e un film pe care sa-l urmaresti cu iubita... ce iubita �nţelegătoare am... e si gamerita pe deasupra
Hellboy 2 & Push
scuze pentru camera...nu am avut rabdare sa se focalizeze... na sunt la foto-video procesarea imaginii pe calculator... si sunt la inceput... (master)
Predator: Ultimate Hunter Edition (1987)
AVP: Alien vs. Predator (2004)
Independence Day (1996)
Sursa: Rezultatele cautarii �::�Filme pe DVD si Blu-ray - Cineshop.ro
De pe hmv.com, 25 lire fara transport, dar se gaseste si pe amazon.co.uk (de unde sunt luate si restul). Am apucat sa vad doar Order of the phoenix si transferul este exceptional, super calitate video.
Banuiesc ca vroiai sa-mi dai mie quote Am vazut Alien, si arata BESTIAL, d-abea astept sa ma uit la Aliens. Iar de bonusuri nu mai zic, are mai multe si decat quadrilogy, care si ala era plin ochi.Originally Posted by novi
HMV nu, prin intermediar (robertdinu de aici). Dar si amazon sunt super ok, trimit aici, si pretul e la fel.
ps: novi, pret bun pt upgrade e acum, la nici 40 de lire pt tot setul. Pomana!
Bookmarks