Tot customs ?![]()
Eh, asta imi aduce aminte de cei de pe okazii care-si vand colectia originala de filme in format cd.
tare asta
Viezure te implor sa pui niste poze (minim 5) cu toata colectia ta de filme,claritate buna te rog,imi place sa iti savurez colectia,e impresionanta,fati timp 5 minute si pozeaza toata colectia pentru mine si altii.
Multumesc !
Discurile sunt varianta finala si au tot ce include o varianta finala!Sunt ORIGINALE!Inca nu le-am facut coperti la toate!Oricum la pretul la care le iau iti zic eu ca merita!Eu le iau pentru calitate!Un film blu ray original nu se compara cu nici un mkv de pe net!![]()
Stiu, nu-i nevoie sa-mi faci cu ochiulDar daca sunt varianta finala (banuiesc ca blu-ray double layer, printre altele), de ce pe unele scrie pre-production, sau test sample? Si de ce nu au grafica pe ele? Intreb doar, sa n-o iei in nume de rau.
Pentru ca sunt discuri de test pt review-ri!Cu banii care ii dai pe un disc cu carcasa si artwork iei ~5 filme de-astea!
Aici gasesti lista cu filmele care le am!
PS:Revin astazi cu poze cu 3 FILME!TRANSFORMERS 2 IMAX EDITION este fenomenal!Scena de lupta dintre roboti este filmata IMAX!Ai senzatia ca roboitii ies din TV!!Merita din plin!![]()
The Hangover - cam aiurea e h�rtia ataşată - reclamă la un concurs care tocmai a expirat ieri (c�nd eu debia am văzut filmul azi noapte).. Mnah, Rrom�nia... Bine măcar că filmul e bun.![]()
E foarte misto!Eu m-am ferit sa il iau versiunea in RO pentru ca nu stiu daca include si varianta UNRATED EDITION?![]()
Bookmarks