Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 25 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 24 ... LastLast
Results 261 to 280 of 496

Thread: Anime Fans Thread !

1. #261 SP
    Member slabunator's Avatar
    am vazut ceva din el si pare fain da momentan caut ceva mai pe comic/ fantasy. e ok si cu un pic de lupta atata timp cat nu e un punct central.

2. #262 SP
    Member emanuel's Avatar
    Quote Originally Posted by slabunator View Post
    Un anime bun, heavy on the story, cu un cast superb de personaje? ceva captivant, de care sa te atasezi.

Apropos, care e personaju vostru preferat dintr-un anime?
    nu ar strica sa mentionezi cam ce genuri iti plac, pt ca altfel e greu .
    Ti-as recomanda niste filme gibli - in special "castle in the sky" si "Nausicaa of the valley of the wind".
    daca vrei ceva mai dark: Tsukihime, X tv si Voices of a distant star.
    Twelve kingdoms are o deasemena o poveste super faina.
    dar, din nou, spune cam ce iti place si iti mai dau sugestii.

3. #263 SP
    Junior Member quarterpunk's Avatar
    Un anime bun, heavy on the story, cu un cast superb de personaje? ceva captivant, de care sa te atasezi.
    Bleach.
    Ale mele sunt Urameshi Yusuke si Naruto

4. #264 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Itachi Uchiha, Stark (bleach), Alucard, Edward Elric,Aizen Sosuke, uneori Sasuke Uchiha... de regula personajele alea care is destul de chill pana si in situatiile de pericol maxim. Tipii care caftesc pe toti ceilalti si dupaia pleaca in continuare fara sa se bucure cine stie cat si fara sa se laude. Modesc guys.
    A da si imi place si de L (Death Note)

5. #265 SP
    Senior Member DevilBringer's Avatar

Poti incerca The Place Promised in Our Early Days, 5 Centimeters Per Second si ghost in the shell (toate sunt filme anime)

Cat despre personaje, Hei (darker than black), Hitsugaya(bleach).

6. #266 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Daca tot veni vorba de personaje, Tudoran cred ca l-ai omis pe Kyouraku din Bleach.
    Iar personajele mele preferate sunt alea care mereu stii ca au un as in maneca si ca uneori sunt atat de enervante incat nu pot pierde. Exemplul perfect ar fi Kurotshuchi Mayuri, stii ca atunci cand apare, the bad guy is dead! Pentru ca si asta e un nebun, bezmetic, psihopat... inca unul ar fi Kenpachi. Si asta cand apare, the enemy is kaput. Pentru ca si asta e nebun, bezmetic...

7. #267 SP
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Daca tot veni vorba de personaje, Tudoran cred ca l-ai omis pe Kyouraku din Bleach.
    Iar personajele mele preferate sunt alea care mereu stii ca au un as in maneca si ca uneori sunt atat de enervante incat nu pot pierde. Exemplul perfect ar fi Kurotshuchi Mayuri, stii ca atunci cand apare, the bad guy is dead! Pentru ca si asta e un nebun, bezmetic, psihopat... inca unul ar fi Kenpachi. Si asta cand apare, the enemy is kaput. Pentru ca si asta e nebun, bezmetic...
    intr-adevar l-am uitat pe Shunsui Kyouraku. Si el e extrem de calc da si extrem de tare. Cred ca am putea zice atunci si de Byakuya . Kenpachi nu e chiar in top 10-ul meu da in cazul lui imi place energia cu care lupta. Zici ca e posedat .

8. #268 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Am terminat de vizionat Soukyuu no Fafner: Dead Aggressor (impreuna cu speciala), primele 8 episoade nu sunt prea impresionante, defapt lasa o impresie de "meah", dar dupa devine bun, pe la 16 devenind excelent, pana la urma un anime superb, grafic este bun imi place artistul, muzica excelenta, povestea nu este deosebita dar este buna, caracterele.... pana la ep 8 nu par cine stie... dar dupa ep 8 sunt bine concepute.

Op:

Trailer:

Abia astept filmul in vara asta :

Acuma ma apuc sa vizionez Angel Links:

9. #269 SP
    Am terminat trinity blood, sunt usor dezamagit de final (continua in manga ) de asemenea m-a enervat comportamentul imatur al personajului principal, merita totusi urmarit datorita povestii.

Acum urmaresc eureka seven, primul episod mi-a lasat lasat o parere buna.

Abia astept Hoshi wo ou kodomo
    Attached Images Attached Images 1294936822627.jpg

10. #270 SP
    Senior Member iPaul's Avatar
    Quote Originally Posted by DevilBringer View Post
    Poti incerca The Place Promised in Our Early Days, 5 Centimeters Per Second si ghost in the shell (toate sunt filme anime)

Cat despre personaje, Hei (darker than black), Hitsugaya(bleach).
    5 centimeters Per Second un film superb ,recomand si Ocean Waves (Umi Ga Kikoeru) de la Studio Ghibli

11. #271 SP
    Am terminat de vizionat Angel Links, inceputul a fost cam prost si generic, dar si-a revenit bine pe parcurs, si a devenit un anime bun. Animatia, caracterele, muzica, plot-ul au fost bune.

Acuma vizionez Zegapain:

12. #272 SP
    Senior Member Malach HaMavet's Avatar
    (Freezing)
    aici ar fi fain daca ati gasi varianta hentai la serial. Sunt doua variante (necenzurata si cenzurata)
    sau unul dintre favoritele mele atunci cand cineva combina DRAGON BALL cu SAILOR MOON with alot of hentai
    (NEEDLESS)

(Tenjou Tenge)
    hentai anime (almost hentai)
    sau preferatul fratelui meu
    (Devil May Cry)

(Hellsing)

(Beelzebub)
    (desen idiot)... mie unuia nu-mi place! poate voua o sa va placa
    (Ikki Tousen) am uitat de acesta... fiind vreo 5 sezoane voi posta un amv... acest serial este in aceasi categorie cu Tenjou Tenge dar mai hentai decat acela

13. #273 SP
    @dristiandark: Ecchi este cuvantul pe care il cauti nu hentai, hentai sunt explicit cele cu continut sexual, adresate persoanelor majore, ecchi contine tente sexuale, nuditate, dar nu trece linia. Cat despre Needless si mie mi-a placut dar nu combina DragonBall cu Sailor Moon . daca este ceva ce combina aia este Dragon Ball cu putin de tengen toppa gurren lagann. Spectacolul care combina Dragon Ball cu Sailor Moon (printre multe alte elemente) este Lyrical Magical Nanoha (top favorit al meu impreuna cu Gundam Seed si Initial D):

Spectacolul incepe cand sunt copile si continua pana la maturitatea lor.

14. #274 SP
    Am terminat de vizionat Zegapain, povestea a fost foarte buna si originala (cu exceptia setting-ului apocaliptic, animatie buna, ost bun, caracterele bine realizate. a meritat.

Acuma vizionez Seitokai Yakuindomo, mondial anime-ul cred ca ajunge in top 3 comedii anime pentru mine (alaturi de GTO si Hayate), sunt pe jos de ras:

15. #275 SP
    Am facut o pauza din Seitokai pentru ca cineva mi-a amintit de Gundam SEED si iara il revizionez , So epic:

Desi punctele forte al anime-ului sunt caracterele si povestea/plot-ul/setting-ul si OST-ul (cele mai tari caractere intalnite de mine au fost in anime-ul acesta Lacus Clyne si Kira Yamato) si cum le influenteaza razboiul psicologic, mecha este doar un bonus.

16. #276 SP
    Merita Full Metal Alchemist(sau brotherhood) urmarit/e ?

17. #277 SP
    Da dar intai prima serie + filmul si numai dupa aceea Brotherhood.

PS: damn i love Gundam Seed:

As posta si momente epice cu caractere dar de prea multe spoilere este nevoie.

18. #278 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Bai nu mai ies astia cu Bleach din fillere....

19. #279 SP
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Bai nu mai ies astia cu Bleach din fillere....
    ar fi prea devreme ca sa iasa cu fillere. Ei totusi is foarte foarte aproape ca numar de episoade daca ar fi sa urmeze manga-ul (in vreo 5-6 ep ar ajunge la zi si cu manga) deci acuma incearca sa traga de timp cu o gramada de filere.

La naruto pe de alta parte intervalul de episoade-numere manga e imens deci cred ca acolo cel putin nu o sa ne asteptam la nici un filler pt moment (cel putin asa sper urmeaza niste lupte de-a dreptul epice

Si DevilBringer eu zic ca se merita sa te uiti la ambele serii (poate nu una dupa alta ca o sa te saturi de cea de-a doua d merita sa te uiti candva la ele). Mie sincer mi-a placut mai mult seria simpla desi sunt altii carora le-a placut mai mult FMA Brotherhood.

20. #280 SP
    Chestia este ca FMA brotherhood contine multe elemente din parcursul FMA deci daca te-ai uita intai la Brotherhood majoritatea FMA-ului ai avea o atitudine "meah seen this", pe cand daca o faci invers FMA brotherhood dupa cele 15 episoade numai are nimic asemanator cu primul FMA. Si ambele serii sunt bune, dar dupa cum zice Tudoran o pauza intre ele ar fii bine venita, dar la prima serie sa nu uiti de film deoarece acela contine finalul.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 25 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 24 ... LastLast