Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 25 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 ... LastLast
Results 61 to 80 of 496

Thread: Anime Fans Thread !

1. #61 SP
    Senior Member tray's Avatar
    cand e otaku?

2. #62 SP
    Senior Member DJ_Andrei's Avatar
    Inca nu am stabilit o data exacta. O sa va anunt imediat ce aflu si eu. Adica imediat ce decidem. Momentan fiecare organizator este ocupat de craciun si innainte de a veni acesta nu am reusit sa facem decat o singura intalnire la care nu am facut decat sa bem.

3. #63 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar

cele mai tari anime-uri care le-am vazut vreodata pe net . Si nici muzica nu ii rea .
    din primu video imi plac alea din Final Fantasy si Naruto (alea cu Itachi)
    Enjoy

4. #64 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    Dupa o lunga perioada de pauza , am inceput sa ma uit din nou la anime.Momentan ma uit la One Piece , pentru ca au aparut noi episoade dublate in engleza.Imi mai puteti recomanda niste seriale anime ? (sa fie neaparat dublate in engleza)

5. #65 SP
    Pai cred ca deja ai vazut Bleach sau Naruto. Acuma depinde ce cauti, eu momentan ma mai uit la D.Grey-Man, este destul de fun.

6. #66 SP
    Quote Originally Posted by DJ_Andrei View Post
    Pai cred ca deja ai vazut Bleach sau Naruto. Acuma depinde ce cauti, eu momentan ma mai uit la D.Grey-Man, este destul de fun.
    Naruto nu imi place iar Bleach am vazut pana la ep 180 , am vazut mai demult prima serie de D-Gray-Man , caut ceva anime mai obscur care sa ma tina ocupat ceva timp (sa aiba mai mult de 20 episoade)

7. #67 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    7 Ghosts sau Chronos

8. #68 SP
    Junior Member hitokiri's Avatar
    In liceu devoram serii intregi de anime. Daca ar fi sa imi amintesc toate care le-am vazut nu cred ca as putea. Intr-o vreme tineam un document word in care le aveam numerotate. Stiu ca depaseau 50 de serii complete. Printre preferate erau Berserk, Rurouni Kenshin, Cowboy Bebop, Trigun, Gungrave, Fullmetal Alchimist, Full Metal Panic, GTO, Evangelion, Elfen Lied si multe altele. M-am uitat si la cele nu chiar de calitate dar care creza dependenta cum ar fi Naruto si Bleach
    Acum m-am cam lasat dar urmaresc niste mangauri. In fiecare vineri citesc chapterele noi din Naruto si Bleach si periodic cele din Berserk.
    Cat despre clubul de care zicea si Ronan din Cluj stiu de el dar nu am mers niciodata la ceva intalnire. Fac un ceai extrem de bun aia si chelneritele sunt imbracate in chimono . Aveam liceul chiar langa si mai fregventam peacolo. Localul se numeste Yume (cred ca inseamna vis in japoneza) e specific japonez, trebuie sa intri descaltat, la mese se sta jos, mobiler specific nipon si am mai amintit de chelneritele in chimonouri.

9. #69 SP
    Am bagat la anime-uri vacanta asta . Vreo 10 episoade din Chrono Crusade , cateva din Ghost in the Shell (astea 2 le difuzeaza pe Animax dupa ora 22 ) si nu in ultimul rand [tobe] : 131 de episoade de Bleach . God ce tare e . numa azi m-am uitat la toate cele 21 de episoade din sezonu 6 . Geniale , de-a dreptul geniale . Anime FTW .

10. #70 SP
    Eu m-am uitat in vacanta la: Vampire Knight , Ouran High School Host Club , Ghost in the Shell (filmul) , Full Metal Alchemist Brotherhood , Tower of Druaga , Elfen Lied , Blassreiter , xxxHolic si am vazut doar cateva episoade din Elemental Gelade si Hunter x Hunter.

11. #71 SP
    Member Devergo's Avatar
    5 centimeters per second

Un film de animatie de exceptie.Vazut la 1080p (blu-ray),pot spune cu mana pe inima ca,din punct de vedere al calitatii desenului,este cel mai impresionant anime vazut de mine.Pe langa art-work care te lasa cu gura cascata,povestea iti capteaza atentia inca din primele secunde si te face sa te simti ca si cum ai fi in pielea personajelor.
    E un must-see!O capodopera.

12. #72 SP
    Member Ayrton's Avatar
    Eu m-ai urmaresc DBZ,cand aveam vreo 4 ani cred,ma uitam cu varamiu,dar va dati seama ca nu intelegeam nimic .Ce mai urmaresc pe net sunt Naruto,si Piratul Jack Cel Teribil,extrem de tari desenele astea.

13. #73 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Mad Jack, Piratul cel teribil se găsește �n ALTEX (DVD) - la 30/40 de lei.

14. #74 SP
    Member Ayrton's Avatar
    Cate seriale sunt pe un DVD?Sti?

15. #75 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by parcel View Post
    Cate seriale sunt pe un DVD?Sti?
    Toate episoadele - e doar o serie.

16. #76 SP
    ok . is la zi cu bleach si naruto shippuden si nu stiu la ce alte anime-uri sa ma mai uit . Sugestii ? De preferat sa aibe o gramada de actiune si batalii epice (cam ca si in desenele mentionate anterior ) . Intense gore would be a bonus . Multumesc anticipat

17. #77 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Tenjou Tenge, Ikkitousen primele doua sezoane (al treilea cel putin mie nu mi-a placut sper sa isi revina cu al 4-lea XD).

Desi nu chiar batai ce mai recomand si cred ca ar merge perfect cu mood-ul ar fii X, Black Lagoon, Gantz, Elfen Lied.

18. #78 SP
    Member Devergo's Avatar
    Quote Originally Posted by Tudoran View Post
    ok . is la zi cu bleach si naruto shippuden si nu stiu la ce alte anime-uri sa ma mai uit . Sugestii ? De preferat sa aibe o gramada de actiune si batalii epice (cam ca si in desenele mentionate anterior ) . Intense gore would be a bonus . Multumesc anticipat
    Considerand anime-urile la care te uiti deja,iti recomand unul care iti va placea cu siguranta: Fairy Tail.E o serie on-going (episodul 24 momentan) despre organizatii de vrajitori intr-o lume fantasy.

Action/Adventure/Comedy/Superpowers
    Enjoy.

19. #79 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar

Abia astept

20. #80 SP
    Presupun ca stiti ca Otaku va fii organizat anul asta de Ruxy si cu Reactive si au stabilit ca se va desfasura intre 14-16 mai ?!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 25 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 ... LastLast