Episodul 4 a fost unul din cele mai bune episoade din serial
Ma rog, hai sa nu exagerez, a fost boring o marte parte, dar scena de final a fost... meama.
Episodul 4 a fost unul din cele mai bune episoade din serial
Ma rog, hai sa nu exagerez, a fost boring o marte parte, dar scena de final a fost... meama.
Tocmai am asistat la unul dintre cele mai proaste episoade din istoria serialelor. Daca sezonul a fost slab, episodul final a ridicat stacheta, a fost absolut dezastruos. Parca a fost un episod din "Tanar si nelinistit" unde stiai cu vreo zece minute inainte ce o sa se intample, iar dialogul dintre personaje a fost absolut rizibil. Fabulos ce diferenta intre sezonul 1 si sezonul 2, parca au fost scrise de oameni diferiti.
Totusi, am murit de ras cand
Vaughn a fost lipsit de orice emotie sezonul asta, fad si palid. Adica exact cum trebuia sa joace. Si eu am crezut ca joaca prost, dar de fapt juca atat de bine incat am crezut noi ca joaca prost. Asa era personajul, abia acum am realizat, spre sfarsit. Kudos.
---------- Post added 10-08-2015 at 22:35 ----------
Dar macar un singur lucru stim cu totii ca a fost absolut perfect la serialul asta: Lera Lynn.
Eu consider sezonul 2 ca fiind unul bun, poate ca nu se apropie de nivelul sezonului 1, dar in niciun caz nu a fost unul slab. Una peste alta, am fost multumit inclusiv de final, nu a fost tras de par si ne-a aratat ca in doar 10 minute spre final, destinele unor oameni pot lua intorsaturi neasteptate. Recomand.
Vaughn a fost actorul principal pt mine,nota 10 pt cum a jucat in acest sezon.Kelly Reilly.Unde gasim si noi soundtrack ul sezonului 2?
Lumea crede ca e naspa pentru ca a fost primul genial. Dar si eu sunt de aceeasi parere, a fost ok si asta, poate nu s-a apropiat de atmosfera primului si a fost ceva mai imbarligat, dar in niciun caz nu a fost prost.
Nu prost, un film de acțiune bun (pe parcursul a opt săptămâni), de miercuri seară, așa... Scenariul primului sezon e genul meu, mai dubios, mai ieșit din comun, astea, în timp ce scenariul celui de-al doilea sezon are un singur lucru interesant: diamantele alea albastre. Evident, opinia mea.
Scenariul sezonului 2 a avut un inceput promitator si un sfarsit tragic....sau poate sunt eu de vina, pt. ca am avut asteptari prea mari?
"HBO has green lit its hit drama series “True Detective” for a third season. As the cable channel confirmed last month, Mahershala Ali will star."
https://pitchfork.com/news/true-dete...ocial_facebook
Cum vi s-a parut ultimul episod si sezonul per total? Mie mi-a placut mai mult ca primul sezon. Mahershala Ali si Stephen Dorff au fost exceptionali. Cinematografia, sunteul si editarea foarte bune.
Mi-a placut mai mult primul, era ceva mai gritty si sinistru. Dar sub nicio forma n-a fost prost sezonul asta, Mahershala Ali merita Oscarul proaspat luat, stie sa joace la atatea nivele... este nou Denzel(nici Dorff nu s-a lasat mai prejos). Interesant endingul, desi nu prea mi-a placut cum brusc tot misterul culminat in restul sezonului a fost explicat de un nene la o masa in 5 minute, a fost cam lazy aia.
Bookmarks