Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 7 of 7

Thread: Carte de dresaj ?

 1. #1 SP
  Senior Member zinodaur's Avatar

  Carte de dresaj ?

  Stie cineva de unde pot achizitiona sau descarca ( daca e gratis ) vreo carte de dresaj buna ? Dresaj pentru caini. Am primit recent un pui si vreau sa stiu care e metoda cea mai buna de a proceda ca sa-l fac sa isi faca treburile afara.

  Astept .

  A, si inca ceva. De cand am luat puiul, cateaua mea este cam geloasa si cred ca din cauza asta a facut caca peste tot in casa. Si vreau sa zic, peste tot ! Sfaturi, ceva ?

 2. #2 SP
  Senior Member Khan's Avatar
  Scribd

  Ai aici cateva rezultate pe search. In romana n-o sa gasesti mare lucru. Am cautat acum vreo 3 ani sa-i fac cadou unei prietene dar n-am avut noroc pe nicaieri.

 3. #3 SP
  Junior Member Balzacu's Avatar
  Luigi,

  Aşa cum îţi ziceam şi prin PM, răbdare şi perseverenţă. În mod sigur îţi vor fi răsplatite. În altă ordine de idei, comportamentul caţelei e destul de ciudat. Masculii da, ei marcheaza teritoriul, dar femelele... nu ştiu, încă nu am auzit de aşa ceva.

  O întrebare aş avea totuşi pentru tine: puiul pe care l-ai adus e baiat sau fetiţă?

 4. #4 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Luigi, ce varsta are "cateaua" ta ? Si da, de obicei sunt foarte geloase... dar poti sa faci in asa fel incat sa ii treaca repede cu conditia sa nu fie diferenta de varsta foarte mare intre catelusi. Daca nu, depinde de cat de repede il va accepta pe puiut.

  Si eu ma mir, mai ales ca este femela, ar trebui sa-l "adopte" foarte repede. Poate ca ii acordati prea multa atentie puiutului...

  Cat despre carti, stiu ca o verisoara si-a cumparat de curand o carte interesanta pt. dresaj de la librarie... give it a try. Din pacate, de moka si bun... n-am auzit

 5. #5 SP
  Senior Member zinodaur's Avatar
  Puiul e baiat, si are o luna - doua. Cateaua are aproape un an, deci nu e mare diferenta. Dar nu mai am nici o problema cu ea, i-a trecut repede. Acum nu mai e atat de geloasa si nici nu mai il latra sau altceva. Doar il miroase.

 6. #6 SP
  Senior Member Rasko's Avatar
  Pana acum nu prea ma uitam pe sectiunea aceasta a forumului deoarece nu am avut un animalut de companie... Celalalt thread in care povesteai ca ti-a murit catelul de cat de prost ai fost s-a inchis. Asa ca iti spun aici, esti un t....l!!

 7. #7 SP
  Junior Member sandumircea's Avatar
  uite aici este o carte buna de dresaj.... Carte Dresaj | Carte Dresaj Canin-lectii dresaj,dresaj canin,dresor caini,caini dresaj

  P.S.:nu fac reclama
  multumesc

  Sandulescu M.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

 1. Ultima carte citita By Spike in forum Carti si Comics
  Replies: 267 Last Post: 25-07-2019, 21:06
 2. Ajutor dresaj labrador By SkyBorg in forum Pets
  Replies: 9 Last Post: 19-10-2012, 21:41
 3. Licitatie: Carte Dead Space By Dj Mo in forum Licitatii
  Replies: 10 Last Post: 18-06-2009, 15:25

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts