Voi continua ghidul cu elementele de baza precum si operatiunile necesare intr-un acvariu. Totodata, promit sa actualizez si sa adaug informatii alaturi de cele existente. Momentan, atat am putut face... si sper sa fie de ajutor. Chiar doresc sa fie cel mai complet ghid din Romania pentru acvaristi. Nu doresc sa reinventez acvaristica prin acest ghid si nici nu intentionez sa spun ca le stiu pe toate. Toate cele pe care le gasiti in ghid sunt lucruru de care eu m-am lovit (si nu doar odata) si pentru care am cautat pentru mult timp raspunsuri. Well, acum cu acest ghid sper ca pentru doritorii sa-si gaseasca raspunsurile mai ok.
Va multumesc pentru atentie si va doresc pesti sanatosi si fericiti !

se vede ca te-a prins flama si asta-i un lucru care merita. O mentiune am totusi la filtre, Eheim l-am vazut si este de calitate insa adaug din experienta ca Fluval nu are nici un dezavantaj, este identic si la fel acelasi sistem ca si la Eheim. Eu am avut
). Pot confirma cele spuse de MonkY, la un debit de 480l/h a reusit sa faca fata unui acvariu de 100 litri, dar are dreptate producatorul cind spune up to 100 litri pentru ca ar fi trebuit totusi unul mai puternic.
, stai ! nu am specificat ... vizual (bine, exclus designul) nu am observat diferenta intre Eheim si Hagen (Fluval) asta inseamna sistem filtrare (in/out), sistem etajat filtre, circulatie, etc ... ideea este ca pestiuci care i-am avut se vedea clar ca-s fericiti din mom. in care am trecut de la filtrul intern (chiar daca era cel al acvariului, un 
dar eu as recomanda ca filtru intern seria CristalProfi de la JBL. Este tot modular dar din ce am vazut (si la noi in comert, nu doar pe site-urile de prezentare) cei de la JBL au o serie de module foarte interesante, pe care din pacate nu le vedem la Eheim (pe partea de intern). 

Bookmarks