prima regula e sa nu iei corcituri.
pune bani la ciorap si strange de o rasa pura, mai ales la rase din categoria I... daca iei corcituri nu stii ce temperament isi va dezvolta.
prima regula e sa nu iei corcituri.
pune bani la ciorap si strange de o rasa pura, mai ales la rase din categoria I... daca iei corcituri nu stii ce temperament isi va dezvolta.
Meet Rocky! In attachment avea o luna. Cealalta poza este facuta dupa ce implinse 2 ani, in noiembrie face 3![]()
@Marinake depinde pentru ce vrei cainele, daca pentru paza si protectie iti recomand Ciobanesc Caucazian insa sa se faca obligatoriu la el dresaj specializat, Amstaff nu-ti recomand daca stai la apartament insa sunt caini buni, eu unul il tin la apartament insa il scot cam de 4 ori pe zi afara pentru a face miscare, cainele e bine sa ti-l alegi si in functie de experienta pe care o ai mai ales daca o sa iei unul cu caracter dominant.
TACI MA ca are canal de youtube vrei sa te faca de pomana pe internet si sa vada toti subscraibarii? Nu te inveti minte.![]()
Eu am un ciobanesc mioritic.(a reusit sa ma si muste XD) As pune poze dar veti rade ca e murdar.
---------- Post added 28-10-2012 at 04:41 PM ----------
De ce?Am vrut si eu sa imi iau dar cand am avut un vecin atacat de propriul rottweiler....De curiozitate, poti sta pe langa iei(sa nu sara la tine)?
Bookmarks