Poze din excursia la bunici
@Clau23 O sa-i cupezi urechile?
E superb cainele tau. Ce varsta are? Inca nu m am hotarat, nu cunosc pe nimeni in Bucuresti care sa stiu sigur ca face treaba buna si mai este si faza ca il "chinuiesc" degeaba. ( anestezie totala am inteles ca se face si parca nu as vrea sa treaca prin asta doar ca sa imi fac eu moftu)
Al meu are varsta 1 an si 1 luna, la inceput am vrut sa-i tai urechile insa am vazut si fara cupaj si arata bine, e hotararea ta, am vazut la multi ca se gresesc si ori le fac una scurta una lunga ori forma e necorespunzatoare, eu vreau sa-l vad pe al tau pe la 8 luni imi place tare mult cum arata.Un mic sfat, sa incepi de acum cu disciplinarul, ei pot sa devina foarte incapatanati si periculosi cu cainii.
O cheama Maya, in Iunie implineste un an, nu este rasa pura insa este foarte inteligenta si ascultatoare dar foarte rea cu strainii, spun ca este inteligenta si ascultatoare pt ca am dresato eu singur si nu mi'a fost deloc greu.
Alte animale de-pe-langa-casa ar mai fi: o satra de iepuri, o duzina de gaini, un stol de porumbei(voiajori) si pana de craciun 3 porcusori dar nu au supravituit decat 2 :-"
Am pus si la sectiunea offtopic, dar nu ma pot abtine sa nu fac share si aici: catelul meu se uita pe youtube
French bulldog watches fat asian guy on youtube with interest - YouTube
Bookmarks