Pai pune si tu poze macar cu o parte, ca asa putem sa insiruim fiecare cateva cuvinte, dar o poza face cat 1000
Mai ales ca ai ceva mai special![]()
Pai pune si tu poze macar cu o parte, ca asa putem sa insiruim fiecare cateva cuvinte, dar o poza face cat 1000
Mai ales ca ai ceva mai special![]()
Ca tot sunt la moda Retriverii, il cresc pe al nepoatei, se intelege de minune cu ciobanescul meu.
Ps. Nu lasati florile la indemana cateilor...![]()
Baieti, putin ajutor.
Am o 'fetita' dalmatian si e cam bolnava, are o umflatura mare intre picioarele din spate care tot creste. Veterinarul ei a zis ca nu e bine sa o operez, bla bla...
Stiti vreo clinica buna in Bucuresti care si opereaza sau un veterinar bun?
Du-te la Facultatea de Medicina Veterinara, e pe la Eroilor, acolo mi s-a spus in repetate randuri ca ar fi cei mai buni veterinari. Au si spital/clinica unde se fac interventii. Bafta multa!
Nu sunt chiar de casa , mai mult de curte da tot pe acolo.
M-am trezit intro zi cu astia doi in curte si de atunci nu am mai scapat , cateodata trebuie sa dau cu batul dupa ei sa ma asigur ca nu sunt mortiAmbii sunt vaccinati , urmeaza sa fie sterlizati curand ca deja e plina romania de pisici si caini vagabonzi.
Mai am un malamut "alaskan" ( husky pe romaneste ) de 3 ani dar nu am poze cu el , deocamdata doarme in pat si nu ii place sa fie deranjat. Cranky Motherf...
Bookmarks