Salut colegi forumisti si iubitori de animale. Am de gand sa achizitionez un pui de rottweiler de la aceasta canisa.
Canisa Premium
Am purtat o discutie telefonica cu o domnisoara de la departamentul vanzari care m-a impresionat cu cate acte si garantii vine micutul care in momentul de fata are 1 luna si 3 saptamani si ei ti-l trimit la 2 luni alaturi de carnet de sanatate Canisa Premium , vaccinuri la zii , garantie ( daca iti moare catelul de o boala ) iti returneaza banii inapoi , acte care demonstreaza suta la suta puritatea rasei , microcip , carte de origine romana cu parinti , bunici , stra bunici etc.. Transportul din cate am inteles se face printr-un camion specializat cu aer conditionat pana la domiciliul meu transportul fiind gratis.
Pretul mi se pare destul de bune atat femela cat si mascul talie mare 270 Euro.
Deci intr-un final eu m-au convins atat telefonic cat si pe site-ul lor ( care arata bine si iti da senzatia de calitate si profesionalism) sa le cumpar catelul.
As dorii totusi niste pareri daca sau ati auzit pareri despre aceasta canisa. Multumesc anticipat ! O zi buna !![]()
Bookmarks