Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 21

Thread: Parere despre Canisa Premium in privinta achizitionarii unui pui Rottweiler!

  1. #1 SP
    Member andreiaka's Avatar

    Parere despre Canisa Premium in privinta achizitionarii unui pui Rottweiler!

    Salut colegi forumisti si iubitori de animale. Am de gand sa achizitionez un pui de rottweiler de la aceasta canisa.
    Canisa Premium

    Am purtat o discutie telefonica cu o domnisoara de la departamentul vanzari care m-a impresionat cu cate acte si garantii vine micutul care in momentul de fata are 1 luna si 3 saptamani si ei ti-l trimit la 2 luni alaturi de carnet de sanatate Canisa Premium , vaccinuri la zii , garantie ( daca iti moare catelul de o boala ) iti returneaza banii inapoi , acte care demonstreaza suta la suta puritatea rasei , microcip , carte de origine romana cu parinti , bunici , stra bunici etc.. Transportul din cate am inteles se face printr-un camion specializat cu aer conditionat pana la domiciliul meu transportul fiind gratis.
    Pretul mi se pare destul de bune atat femela cat si mascul talie mare 270 Euro.
    Deci intr-un final eu m-au convins atat telefonic cat si pe site-ul lor ( care arata bine si iti da senzatia de calitate si profesionalism) sa le cumpar catelul.
    As dorii totusi niste pareri daca sau ati auzit pareri despre aceasta canisa. Multumesc anticipat ! O zi buna !
    Attached Images Attached Images puppies.jpg

  2. #2 SP
    Member AngelOfPain's Avatar
    Aia nu e canisa, sunt niste samsari.
    In primul rand, o canisa nu comercializeaza toate rasele. O canisa inregistrata la Asociatia Chinologica are de obicei o singura rasa, foarte rar mai multe.
    Iti recomand inainte sa achizitionezi un caine, du-te vezi unde traieste, comportamentul parintilor si cuibul respectiv.
    Daca nu esti lasat sa vezi parintii(macar mama) sau nu esti lasat sa vezi conditiile, poti sa spui pas. Sigur au ceva dubios de ascuns.
    Daca iti baga abureli cum ca pedigree-ul costa 50-100 euro, iar e abureala. Costul eliberarii unui microcip si pedigree nu ar trebui sa depaseasca 100 lei( cel putin asa era acuma cativa ani), iar taxa respectiva e platita de crescator!
    Foarte important, inainte sa iei un caine, trebuie sa il vezi live, nu in poze/filmulete!

  3. #3 SP
    Banned Venom's Avatar
    A zis bine AngelOfPain. Dar tu esti pregatit sa ai un caine ca asta? Stii despre ce vorbesti si la ce te bagi? Ai conditii?

  4. #4 SP
    Member andreiaka's Avatar
    Da desigur. Am avut si un doberman si un ciobanesc carpatin ! Oricum nu il invat agresiv.Asta este boala lor cum scriu unii pe net si asa s-a inteles pana in prezent ca rasa Rottweiller e o rasa agresiva cu stapanul etc..

  5. #5 SP
    Banned Venom's Avatar
    Ma bucur ca stii la ce te bagi. Dar raman la parerea lui Angel, ca mai bine cumpar un catel pe care sa-l vad eu, sa stabilesc o legatura primara cu el, chiar daca nu sunt sigur ca e rasa pura si n-am acte pentru masa-mare. Si sa stii ca un catel ca asta nu e joaca. Stiu ce vorbesc, si crede-ma ca sunt periculosi. Au niste reactii ciudate cateodata. Nu toti, dar eu n-as creste asa ceva. Oricum, bafta daca asta este placerea ta.

  6. #6 SP
    Member andreiaka's Avatar
    Nu stiu ce sa zic de Canisa asta.Multi au pareri bune dar exista si pareri rele.O sa sun maine din nou si am sa ii intreb daca pot sa vad pe muma-sa sau in ce conditii se afla. Si eu m-am gandit la treaba asta sa vad cainii din orasul meu. rottweiler Alba • Mercador.ro
    Dar mi-am zis ca cine stii ce corcituri mai is dupa care isi dezvolta un comportament cu totul diferit fata de o rasa pura. Vorba aia " Da-i un ban dar stai in fata ".

    Si despre Rottweiler - Da boss , nu e de joaca cu ei. Dar sunt companioni exceptionali daca nu ii inveti agresiv. Asa si eu imi iau unu , face un an , ditamai dulaul si in loc de nu-i voie ii trag cate o lopata. Sa vezi tu dupaia cum sare la mine..Cainii nu isi uita faptele stapanilor. Pe youtube sunt o gramada de video-uri cu bebelasi de maxim 2 ani cum stau si sa joaca cu un rottweiler de vreo 1-2-3 ani.Nu patesc mai nimic.
    Eu ca iubitor de caini nu imi plac pufosii , micutii , piticii. Tot timpul am avut de-a face cu cainii solizi , mari , puternici cu personalitate de a domina teritoriul unde se afla.
    O sa ma mai gandesc in privinta acestei canise. Si la ei pe site este rubrica " Canisa Premium | Recomandarile Clientilor " unde cainii cumparati de clienti arata superbi.
    Oricum trebuie dispretuit tot ce inseamna atitudine atenuata aspecte minore de viata tot ce se refugiaza intr-o fada rationalitate pentru a masca un deficit mintal si acoperii orice inabufnire imperialista prin urmare eu sunt porumbel !

  7. #7 SP
    Member AngelOfPain's Avatar
    Crescatorii nu au caini pe toata durata anului, puii de acolo se procura din diverse surse, la cerere.
    Evident ca rubrica lor arata bine , citeste in link-ul pe care ti l-am trimis pe pm, multe din poze sunt furate de la canise adevarate.
    Un caine nu e o placa video, sa o cumperi dupa niste specificatii! Unii merg sau vin sute, poate mii de km pentru a vedea puii, iar tu nu veni macar pana la Cluj!?
    Daca ar fi sa-i compar pe cei de la "canisa" premium cu cineva din lumea gaming-ului de la noi, as zice PLAYCOM...

    Eu as prefera sa adopt decat sa cumpar de acolo, sa incurajez nesimtirea aia!

  8. #8 SP
    Member andreiaka's Avatar
    Asa fac ticule Alba-Cluj-Sibiu-Deva ! Vin pe la tine cu catelul ! Bem o bere
    Iau de pe mercador , sa vad puii , parintii etc..

  9. #9 SP
    Member AngelOfPain's Avatar
    Oricum ai face, nu lua in graba. Eu am asteptat aproximativ 6-8 luni .

  10. #10 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Si eu zic ca cel mai bine e sa vezi puiul cat si parintii si locul in care sunt crescuti.

    Off-topic: Scuza-ma, dar cum mergi tu Alba-Cluj-Sibiu-Deva? Nu are nicio logica din cum sunt pozitionate orasele pe harta.

  11. #11 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    se sta si 2 ani pe liste de asteptare la o canisa adevarata... asta daca ai noroc!

    nu sunt greu de gasit, google e ajutorul tau, iti trebuie un iq supraunitar.
    incearca BLACKROSESROT sau Onul.
    macar ca iti explica despre cum sta treaba, ma indoiesc ca mai devreme de 2 ani vei lua un pui de rott adevarat.

    si intr-adevar nu e de glumit cu rasa asta si iti trebuie ceva experienta.
    eu am avut un rottweiler 9 ani de zile, stiu ce presupune ingrijirea si cresterea unuia.

    rottweilerii sunt niste caini super echilibrati. nu sunt mai rai sau mai buni decat altii. totul tine de crestere.
    este o rasa la care pornirile agresive nu se incurajeaza niciodata prin dresaj.

  12. #12 SP
    Member andreiaka's Avatar
    Am sunat la Blackrosesrot dapa-i 500 euro puiul.
    Si tudyniuz m-am referit Alba-Cluj, Alba-Sibiu , Alba-Deva !

  13. #13 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    deci daca tu te astepti sa dai mai putin de 500 euro, orice discutie e inutila de aici incolo.

    tu nu vrei pui adevarat, vrei de la samsari...
    si atunci 90% iti spun ca ai sa ai un caine cu displazie de sold, provenit din surse obscure.
    caine pe care probabil il vei eutanasia pe la 5-6 ani pentru ca va paraliza de mijloc sau va avea dureri foarte mari.

  14. #14 SP
    Member andreiaka's Avatar
    No da tu ma 500 euro daca esti asa euro parlamentar milionar in euro. bugetul meu e maxim 330 euro. Nu imi trebuie mie ca virgula cainele sa fie print de Monaco si muma-sa si tata-so o fost cainele lui Suleyman. Vreau un catel rasa pura , sanatos PUNCT.

  15. #15 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    man crede-ma nu lua de oriunde, chiar daca e mai ieftin si eu am luat un beagle cu 250 de euro acum 5 ani de zile de la o firma din ungaria care era super ok si mi-au trimis un beagle surd si dupa mi-au mai trimis unul, dar a trebuit sa platesc inca 100 de euro, si acesta din pacate a avut cateva probleme de sanatate si nici nu arata a beagle dupa ce a crescut, e prea gras si nici nu mananc mult. tot asa, am toate actele si pedigree, dar degeaba, mai bine iei dintr-un loc de incredere, in cazul de fata canisa BLACKROSESROT, e adevarat ca e scump dar o sa ai un caine perfect si crede-ma ca il vei avea cativa ani buni langa tine si o sa vrei un caine sanatos inainte de toate si sa fie rasa pura. bafta

  16. #16 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    daca nu iti permiti un caine stai potolit si la locul tau, sau te orientezi spre corcituri, nu spui de fala ca ai rott.
    oricum daca te vaiti de acea diferenta de bani, nu ai avea si bani sa il intretii corespunzator. probabil nici nu stii ce presupune asta.

  17. #17 SP
    Member andreiaka's Avatar
    Da ce ma poarta numai tenisi Adidas ? Bea numai Monster Energy , manca numai somon pe pat de legume mexicane ?

    Ete' na = Rottweiler Teiuş • Mercador.ro

    Imediat ma duc si vad puii si parintii si cu asta basta. ! Am mentionat si mai sus nu vreau print de Monaco cu nu stiu ce trofee nationale cum au cortorarii aia.

  18. #18 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Potaia mea de 8kg ma costa vreo 50€ pe luna. Un Rottweiler te costa 100€. Pe putin. Daca nu iti poti permite diferenta de 200€, nu iti vei permite sa il cresti cum trebuie.

    Nu alege rasa pe care o vrei fara sa te gandesti inainte. Si eu vroiam caine mare, dar nu am avut nici experienta si nici conditii sa il cresc cum trebuie. Asa ca m-am orientat spre altceva. Nu te intinde mai mult decat ti-e plapuma.

  19. #19 SP
    Member andreiaka's Avatar
    Pai eu am tot ce trebuie, curte mare ( asta e motivul pentru care imi iau , ca stau la casa ), bine ingradita. Mancare am destula , folosesc doar Royal Canin , iau un sac de cate 50-100 de kg mancare si imi ajunge un an. Apa la robinet fara numar. Joaca cu el , dragalasenii , plimbare etc.. Unde va ajunge voua pe luna cate 100euro nu stiu. Problema voastra.. Cum Dobermanul si Ciobanescu Carpatin aveau la fel acest regim, perfecti sanatosi , foarte jucausi , protectori si agresivi cu strainii 100% nu inteleg de ce nu ar fi si cu asta.

    Infine sa incheiem acest subiect deoarece mi-am ales catelul si ma duc sa il vad..

    Multumesc!

  20. #20 SP
    Junior Member Luana's Avatar
    Am cumparat si eu un catel, un Golden Retriever. Mi-au vorbit foarte frumos la telefon de mi-au facut impresia ca sunt profesionalisti, si ca e o clinica veterinara.
    Catelul l-am ales din fotografi, noi stind in strainatate, am avut incredere, nu ne am interesat inainte. Toate telefoanele pe care le am dat, m-au convis de profesionalitatea lor, la momentul respectiv. Am primit factura numai pentru avans, nu au spus ca garanzia este de 7 zile, si numai pe teritoriul Romaniei, astea le am descoperit cand parinti mei imi au adus contractul si catelul. Nu au spus ca la livrarea catelului te poti presenta cu un veterinar, livrarea se face intr-o parcare, in carnetul de sanatate nu este scrisa data cand a fost pus microcipul, cine la pus si unde la pus.
    In contract este scris ca nu are pedigree, alaturi de toate documentele, patru pastile pentru diaree, cea ce a si facut a doua zi.
    Catelul ne a fost livrat pe 27 mai, si de pe 29 mai diaree. Acum catelul sta si mai rau, medici de aici imi au spus ca este mai mic de cat e scris in carnetul de sanatate. Speram sa se reprinda, avem putine speranze, dar facem tot ce este necesar.
    In legatura cu Canisa Premium, am descoperit acum ca de pe data de 28 mai avea suspendarea activitati de la Directia Sanitara Veterinara.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 0 Last Post: 04-06-2015, 10:49
  2. Replies: 21 Last Post: 02-07-2014, 13:59
  3. Ce parere aveti despre cele 2 jocuri? By Phander in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 6 Last Post: 04-12-2011, 06:45

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts