Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 5 of 5

Thread: AMD Athlon II X4 620 - Primul procesor sub 100$

 1. #1 SP
  Senior Member Mariusik's Avatar

  AMD Athlon II X4 620 - Primul procesor sub 100$

  Daca credeati ca asa numitul “Console Wars” este singurul razboi care se poarta in domeniul IT, va inselati amarnic. Una din zecile de intreceri care au loc in acest moment intre producatorii componentelor calculatoarelor noastre personale este cursa procesoarelor quad-core.

  Avand in vedere faptul ca saptamana trecuta tot au aparut rapoarte cum ca Intel a inaintat cu 4% in cursa despre care va spuneam, AMD s a hotarat sa contra-atace. Cum? Sunt mai mult ca sigur ca stiti: creerea unui nou CPU. Va prezint Athlon II X4 620 si al sau frate cu un pret putin mai ridicat Athlon II X4 630, cele mai noi procesoare socket AM3 de la AMD.
  Pentru a fi siguri ca le o vor lua inainte celor de la Intel, AMD nu numai ca au creeat doua procesoare noi dar le au si ieftinit, Athlon II X4 620 fiind astfel primul CPU cu un pret mai mic de 100$.

  Mai jos puteti vedea rezultatele testului CPU facut cu 3DMark Vantage. Se vede clar ca Athlon II X4 620 a depasit seria Core 2 Duo a procesoarelor Intel, si generatia trecuta Phenom a AMD ului. Desi Athlon X4 630 inca nu este disponibil pentru teste, asteptarile nu sunt prea mari de la acesta, diferenta de performanta dintre 620 si 630 fiind de 4-5%.

  Mai multe teste puteti vedea aici.
  Attached Images Attached Images amd.jpg 016_3dmark_cpu.png 6491456aaa.jpg

 2. #2 SP
  Member no_m3rcy's Avatar
  100 $ ... ? nu stiu dc dar cred k avansul acela de 4% a lui Intel se va duce dak nu s-a dus deja.... stiam eu k trebuie sa mai astept ... avand consola pc-ul il tin mai mult pt "casual" stuff si mmo-uri .. deci pt me e perfect procesorul......hmm. ar fi dak as avea socket

 3. #3 SP
  Admin MonkY's Avatar
  No offense, dar pot sa aiba si cu 50% mai mult si tot degeaba. De fapt nu chiar degeaba, e optim pentru cei cu low budget care nu au date importante pe PC si care daca au o problema nu se plang. La firma am renuntat de ani buni la a folosi AMD in sistemele noastre... si cred ca rata de failware si probleme s-a redus cu peste 50%. Degeaba au pretul ok si putere de procesare destul de ok daca la capitolul compatibilitate sunt dezastru, la capitolul drivere sunt si mai rau... Nici sa nu incepem cu probleme legate de latente, bug-uri de chipset iremediabile via BIOS sau alte nebunii care au tras in jos AMD in ultimul hal. De fapt, AMD a rezistat falimentului doar pentru ca a achizitionat ATI... ca altfel...

  Don't get me wrong ! Imi doresc ca AMD sa reziste pe piata... insa doar pentru motivul ca trebuie sa existe concurenta. Nu am avut sistem AMD cu care sa nu am probleme, but maybe that's just me

 4. #4 SP
  Senior Member Christien's Avatar
  Vrei sa zici primul procesor quad core sub 100$ .. Oricum e bun si asta , cat de cat ..

 5. #5 SP
  Teo
  Senior Member Teo's Avatar
  Eu nu cred, cel putin imi e imposibil sa il vad in RO la mai putin de 700ron.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts