Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 34 of 34

Thread: WoW maniac: Are 36 conturi WoW si le joaca simultan

1. #21 SP
    Junior Member kaliculas's Avatar
    credeti ca va ajunge "lumea" care sta in fata calculatorului atata..ca nu sunt multi, doar hai ca nu sunt 9 mil care sunt INSANE, dar cati sunt, hai 10.000 dintre ei, care joaca de n-au viata, credeti ca nu vor pati ceva la cerebel? deja se pot lua si masuri , glumeam, asta e jocul,cum e si tigarea,odata ce incepi,greu te lasi

2. #22 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Oamenii astia n-au viata.Ok iti place jocul dar sa ajungi asa,inseamna ca ai probleme

3. #23 SP
    Junior Member deadend's Avatar
    caterinca...pacat ca nu merge si la farmat...daca mergea eram milionar in dolari.

4. #24 SP
    Q
    Member Q's Avatar
    pe bune ? "caterinca" pentru cine ? ala care foloseste porcaria aia ori ala care o ia pe coaja ?

5. #25 SP
    pentru mine ca citesc si nu ma intalnesc cu ala si nu sunt nici ala

6. #26 SP
    xLx
    Member xLx's Avatar
    off :WoWwww si Cand Ma Candesc ca eram la fel dar la un altfel de joc tot rpg pe un server de sa-mp (san andreas multiplayer) serverul se numeste "c'b" cine stie cunoaste nu vreau sa fac reclama ma jucam non stop incepusem sa ma cred gangster / hitman in real life ... pana am zis gata si m-am banat singur (am intrat cu coduri)

ON : AM un pr la fel se joaca WoW de pe 3 PC-uri cu 3 conturi e obsedat baiatul

7. #27 SP
    Ike
    Member Ike's Avatar
    Stiti, unii s-ar intreba ca-i problema voastra. Daca respectivul e destul de inteligent sa se recunoasca in oglinda inseamna ca e constient de alegerea pe care a facut-o si criticandu-l nu cred ca se va schimba in persoana pe care voi ati vrea sa fie.
    Desigur, daca ajunge sa i se deterioreze conditia fizica si materiala atunci da, poate ca ar trebui tras putin de urechi. Dar aici nu prea pare a fi cazul.
    Moving on...

8. #28 SP
    alegerea lui...oricum cred ca stie ce pierde, dar e mult prea fascinat de jocu' ala omu'. da dependenta WoW-u'!!!

9. #29 SP
    Member zaice's Avatar
    Cred ca se poate numi pasiune dusa la extrem .Optiunea lui de a juca in acest mod(big style)

10. #30 SP
    Member UrSuLeTzU's Avatar
    Inca un motiv pt. care-s bucuros ca m-am lasat de wow acum 2 ani...

11. #31 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Doamne, DAMN IT ! Am un mesaj pentru ei:

Attached Images Attached Images 4664-gta-iv-getalife.jpg

12. #32 SP
    Junior Member iomaio's Avatar
    LOL . Astia nu au viataaa !

13. #33 SP
    Q
    Member Q's Avatar
    cred ca este mai mult o problema de corectitudine fata de ceilalti praticipanti la trafic decit treaba noastra despre viata lor, e a lor si au dreptul sa o consume cum doresc

14. #34 SP
    Senior Member DJ_Andrei's Avatar
    Ii day dreptate utilizatorului Q , au dreptul sa isi consume viata cum vor ei. Una e sa fii fan wow si una e sa fii maniac. Oricum asta e prea de tot. Ma mir de unde a avut atatia bani pentru toata tehnologia aia.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2