Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 34 of 34

Thread: WoW maniac: Are 36 conturi WoW si le joaca simultan

1. #21 SP
    Junior Member kaliculas's Avatar
    credeti ca va ajunge "lumea" care sta in fata calculatorului atata..ca nu sunt multi, doar hai ca nu sunt 9 mil care sunt INSANE, dar cati sunt, hai 10.000 dintre ei, care joaca de n-au viata, credeti ca nu vor pati ceva la cerebel? deja se pot lua si masuri , glumeam, asta e jocul,cum e si tigarea,odata ce incepi,greu te lasi

2. #22 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Oamenii astia n-au viata.Ok iti place jocul dar sa ajungi asa,inseamna ca ai probleme

3. #23 SP
    Junior Member deadend's Avatar
    caterinca...pacat ca nu merge si la farmat...daca mergea eram milionar in dolari.

4. #24 SP
    Q
    Member Q's Avatar
    pe bune ? "caterinca" pentru cine ? ala care foloseste porcaria aia ori ala care o ia pe coaja ?

5. #25 SP
    pentru mine ca citesc si nu ma intalnesc cu ala si nu sunt nici ala

6. #26 SP
    xLx
    Member xLx's Avatar
    off :WoWwww si Cand Ma Candesc ca eram la fel dar la un altfel de joc tot rpg pe un server de sa-mp (san andreas multiplayer) serverul se numeste "c'b" cine stie cunoaste nu vreau sa fac reclama ma jucam non stop incepusem sa ma cred gangster / hitman in real life ... pana am zis gata si m-am banat singur (am intrat cu coduri)

ON : AM un pr la fel se joaca WoW de pe 3 PC-uri cu 3 conturi e obsedat baiatul

7. #27 SP
    Ike
    Member Ike's Avatar
    Stiti, unii s-ar intreba ca-i problema voastra. Daca respectivul e destul de inteligent sa se recunoasca in oglinda inseamna ca e constient de alegerea pe care a facut-o si criticandu-l nu cred ca se va schimba in persoana pe care voi ati vrea sa fie.
    Desigur, daca ajunge sa i se deterioreze conditia fizica si materiala atunci da, poate ca ar trebui tras putin de urechi. Dar aici nu prea pare a fi cazul.
    Moving on...

8. #28 SP
    alegerea lui...oricum cred ca stie ce pierde, dar e mult prea fascinat de jocu' ala omu'. da dependenta WoW-u'!!!

9. #29 SP
    Member zaice's Avatar
    Cred ca se poate numi pasiune dusa la extrem .Optiunea lui de a juca in acest mod(big style)

10. #30 SP
    Member UrSuLeTzU's Avatar
    Inca un motiv pt. care-s bucuros ca m-am lasat de wow acum 2 ani...

11. #31 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Doamne, DAMN IT ! Am un mesaj pentru ei:

Attached Images Attached Images 4664-gta-iv-getalife.jpg

12. #32 SP
    Junior Member iomaio's Avatar
    LOL . Astia nu au viataaa !

13. #33 SP
    Q
    Member Q's Avatar
    cred ca este mai mult o problema de corectitudine fata de ceilalti praticipanti la trafic decit treaba noastra despre viata lor, e a lor si au dreptul sa o consume cum doresc

14. #34 SP
    Senior Member DJ_Andrei's Avatar
    Ii day dreptate utilizatorului Q , au dreptul sa isi consume viata cum vor ei. Una e sa fii fan wow si una e sa fii maniac. Oricum asta e prea de tot. Ma mir de unde a avut atatia bani pentru toata tehnologia aia.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2