Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 9 of 9

Thread: Apple vine cu o solutie pentru semnal si huse gratuite

  1. #1 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar

    Apple vine cu o solutie pentru semnal si huse gratuite

    Se stie de ceva vreme ca noul iPhone, al 4-lea, are mari probleme cu semnalul, daca ii este acoperita partea stanga-jos. Ei bine, dupa multe glume facute pe seama acestui fapt, Apple a veni in sfarsit cu un comunicat de presa scurt, insa la obiect: se spunea sa nu se mai tina telefonul cu partea stanga-jos acoperita. In urma cu trei zile, Steve Jobs a anuntat ca astazi va avea loc o conferinta de presa ce va avea ca subiect solutia la problema ce a aparut odata cu noul iPhone. Multi faceau speculatii cum ca Apple ca chema toate iPhone-urile vandute la garantie. Nu a fost asa, Apple a anuntat ca va oferi gratuit cate o "husa", ce va rezolva problema noului telefon. Husa este la pretul de $30, insa daca ai un iPhone 4 o poti obtine gratuit. Cei ce deja si-au cumparat una, isi vor primi toti banii inapoi. Bun, aceasta rezolvare a adus o noua problema: iPhone-ul cu tot cu husa, nu intra in dock-ul destinat acestui device. Oare ce va face Apple de data asta ?
    Attached Images Attached Images steve_jobs_free_bumpers_for_iphone_4.jpg

  2. #2 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Mda... haz de necaz. Nu am vazut conferinta, dar daca asta e solutia lui Steve Jobs (care nu demult propunea sa tinem altfel telefoanele) atunci e de rau...

  3. #3 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Apple nu va oferi acea husa pentru a rezolva problema lui iPhone 4. Nu ai inteles ce trebuia din comunicatul acela. Ei acorda cate o husa pana la data de 15 septembrie (sau ceva de genul asta) cand vor scoate, probabil, OS 4.1. Daca ai vazut si acest articol, inseamna ca ai vazut ca nu este un caz singular la smartphone-uri. Singura "problema" este faptul ca la acest telefon, antena este "expusa".

    Referitor la "iPhone-ul cu husa, nu intra in dock-ul destinat acestui device", asta este valabil pentru ORICE iphone de pana acum, dar tot app 60% din utilizatori, daca nu chiar mai mult, il tineau in husa. Asa este la ORICE telefon, care dispune si de dock.

    Crezi ca iPad-ul intra in dock sau dock keyboard, daca are si husa ?

    Hai sa ne legam de orice lucru marunt si sa-l facem super mare, chiar daca asa a fost si pana acum...

    Pentru cine este interesat de conferinta de presa, dar nu are rabdare sa vada tot filmuletu, aveti mai jos intrebarile si raspunsurile:


  4. #4 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Husele nu sunt SOLUTIA pt semnalul prost al telefonului. Doar repara ce se poate, dupa 30 septembrie va iesi pe piata alte terminale (daca nu au inceput deja sa iasa) cu problema asta rezolvata.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  5. #5 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Iar posturile mele au fost sterse pt ca?


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  6. #6 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Pentru ca am rezolvat problema cu titlul (banuiesc ca de acolo s-au starnit neintelegerile).. mai este vizibila si alta greseala a sa?
    (titlul a fost greseala mea, dar asta se intelegea din: Nu a fost asa, Apple a anuntat ca va oferi gratuit cate o "husa", ce va rezolva problema noului telefon )

    Voi mai modifica post-ul original daca veniti cu informatii concrete asupra greseilor existente. Txs

  7. #7 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Recomand un titlu gen: " apple a rezolvat temporar solutia pentru semnal"

  8. #8 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Pai in primul post se scrie: "noul iPhone 4 are mari probleme cu semnalul". Partea asta nu e adevarata, iar ca argument vin tot cu conferinta de ieri in care s-a demonstrat usor si simplu ca nu sunt probleme, reclamatii la Apple care sunt ca si inexistente iar cei care au adus terminalul inapoi pt ca nu pot vb la tel nici atati. In Europa nu s-a plans nimeni de semnal pt ca stim f bine ce retea are AT&T in state. Scoate partea aceea din post pt ca iPhone 4 NU ARE probleme mari cu semnalul, se exagereaza ca intotdeauna. Faza e ca la 4 e mai vizibila faza deoarece antena e externa, mult mai usor de interferat cu ea pt ca se poate atinge. Oricum din toamna nu vom mai avea iPhone 4 care sa se manifeste la fel. Mi-e frica doar ca sa nu ajunga cele cu probleme si la noi la Orange...


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  9. #9 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Ajung cele cu probleme la noi. Prin august o sa fie disponibile la Orange Romania, prima data la un abonament configurat special pentru iPhone 4. Din septembrie, va intra un iPhone 4 la oferta My Smartphone.
    Mie unul, mi se pare o problema mare, deoarece din cand in cand se duce de tot semnalul... totusi, exista si device-uri ce nu au problema asta.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Replies: 33 Last Post: 29-05-2014, 13:03
  2. Replies: 11 Last Post: 02-06-2010, 15:36

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts